- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
Ne kadar saçma.Yazınca ne olucak adamın beynımı degıscek.Söyle kardesıne kurtulduguna sevınsin.Bide sadaka versin.Arkadaşlar daha önce konu açmıştım kız kardeşimin sevgilisi saçma sapan parçalıycam, kölem olacaksın tarzı sapıkça şeyler söylemişti. Kız kardeşimde anlamamış bunların ne anlama geldiğini başka türlü cinsellik isteği olmamış. Zaten 1 aylık bir ilişki. Neyse kardeşim bir bahaneyle ayrıldı. Ayrılırken çocuk yok işte ben seni bekleyeceğim sen tam bana göre birisin ailelerimiz uyuyordu birbirine ben seni unutamam tarzı konuşmuş. Benim hayatıma kimse giremez seninkine girerse ancak öyle vazgeçerim senden filan demiş. Duygusal bir ayrılık olmuş. Kardeşimde inanmış bu laflara duygusal cümleler yazmış filan. Neyse aradan 10-15 gün geçti çocuğu stalklarken bi kızın fotosuna kalp koyduğunu görmüş. Kızda açık . Çocuk sürekli ailem mutaassıp ben kapalı birini istiyorum diyormuş. Kendini de bi tanıtmışki görmeniz gerek. Kardeşim de biraz üzülmüştü ayrıldığına. Bunu görünce anladık tabi çocuğun iyice ne mal olduğunu. Şimdi kardeşim illa yazıcam bana o söyledikleri laflarıda söyliycem ne mal olduğunu anladığımı alaycı şekilde yazıcam diyor. En son kendiside üzüldüğünü belirten duygusal mesaj atmıştı. Güya beni üzüldüm sanmasın diyor. Ne dersiniz bulaşmaya gerek yok diyorum ikna edemiyorum buradaki cevapları göstericem ona.
Bu adamdan kurtulduğuna çok seviniyoruz![]()