Kız kardeşim eski sevgilisine yazacak😓

Arkadaşlar daha önce konu açmıştım kız kardeşimin sevgilisi saçma sapan parçalıycam, kölem olacaksın tarzı sapıkça şeyler söylemişti. Kız kardeşimde anlamamış bunların ne anlama geldiğini başka türlü cinsellik isteği olmamış. Zaten 1 aylık bir ilişki. Neyse kardeşim bir bahaneyle ayrıldı. Ayrılırken çocuk yok işte ben seni bekleyeceğim sen tam bana göre birisin ailelerimiz uyuyordu birbirine ben seni unutamam tarzı konuşmuş. Benim hayatıma kimse giremez seninkine girerse ancak öyle vazgeçerim senden filan demiş. Duygusal bir ayrılık olmuş. Kardeşimde inanmış bu laflara duygusal cümleler yazmış filan. Neyse aradan 10-15 gün geçti çocuğu stalklarken bi kızın fotosuna kalp koyduğunu görmüş. Kızda açık . Çocuk sürekli ailem mutaassıp ben kapalı birini istiyorum diyormuş. Kendini de bi tanıtmışki görmeniz gerek. Kardeşim de biraz üzülmüştü ayrıldığına. Bunu görünce anladık tabi çocuğun iyice ne mal olduğunu. Şimdi kardeşim illa yazıcam bana o söyledikleri laflarıda söyliycem ne mal olduğunu anladığımı alaycı şekilde yazıcam diyor. En son kendiside üzüldüğünü belirten duygusal mesaj atmıştı. Güya beni üzüldüm sanmasın diyor. Ne dersiniz bulaşmaya gerek yok diyorum ikna edemiyorum buradaki cevapları göstericem ona.
Bu adamdan kurtulduğuna çok seviniyoruz 🙏
Ne kadar saçma.Yazınca ne olucak adamın beynımı degıscek.Söyle kardesıne kurtulduguna sevınsin.Bide sadaka versin.

Ne kadar saçma.Yazınca ne olucak adamın beynımı degıscek.Söyle kardesıne kurtulduguna sevınsin.Bide sadaka versin.

Aynen katılıyorum size.
Adam değişirmi. Kardeşimde beni aptal yerine koydu aptal olmadığımı anlasın diyor da anlasa ne anlamasa ne. Duygularıyla oynamaya çalışmış adam sinirli haliyle

Kardeşin engellemez de üstüne sessiz kalırsa zaten o adam arar yazar ama kardesın yazarsa adam bak hırs yapmıs aklı hala bende der ne kardesını umursar ne de gerı yazar bir daha. Gercı bana gore hep uzak olsun o adamdan bosa vakıt kaybı adam. Egosunu sısırmek ıstıyosa yazsın ama yazılan ıcerık onemlı degıl ne yazarsa yazsın adam unutmamıs benı trıbıne gırıp kızdan uzaklasacak. Sessız kalıp da adam yazdıgı zaman tek ve kısa mesajla doksun ıcını ama uc cumle Tam kurulmasın adam merak etsın . Mesela: bu yaptıgına inanamıyorum, gozumden perde kalktı sankı. Benim için çok değerliydin ama artık hic bir değerin kalmadı.
Bu uc kelımeyı yazsın adam yazıp durur sonrasında ne yaptım ne oldu e kendı yaptıgını da bılıyo zaten. Hem de kötu hısseder. Ama adam yazdıktan sonra cevap olarak yazılcak bunlar. İlişki gurunuz bildirdi.

Dertsiz başına dert almak denir buna, neden bitmiş bir ilişkiyi kurcalama ihtiyacı hisseder ki insanlar, karşı taraf üstelese bu da başıma bela oldu diyecek kendi başlattığı halde... Boşversin, otursun aşağı, stalklamayı da bıraksın bir zahmet.

Kardeşin engellemez de üstüne sessiz kalırsa zaten o adam arar yazar ama kardesın yazarsa adam bak hırs yapmıs aklı hala bende der ne kardesını umursar ne de gerı yazar bir daha. Gercı bana gore hep uzak olsun o adamdan bosa vakıt kaybı adam. Egosunu sısırmek ıstıyosa yazsın ama yazılan ıcerık onemlı degıl ne yazarsa yazsın adam unutmamıs benı trıbıne gırıp kızdan uzaklasacak. Sessız kalıp da adam yazdıgı zaman tek ve kısa mesajla doksun ıcını ama uc cumle Tam kurulmasın adam merak etsın . Mesela: bu yaptıgına inanamıyorum, gozumden perde kalktı sankı. Benim için çok değerliydin ama artık hic bir değerin kalmadı.
Bu uc kelımeyı yazsın adam yazıp durur sonrasında ne yaptım ne oldu e kendı yaptıgını da bılıyo zaten. Hem de kötu hısseder. Ama adam yazdıktan sonra cevap olarak yazılcak bunlar. İlişki gurunuz bildirdi.

Engellettim heryerden ben.
Şimdi de diyorki keşke engellemeseydim o bana yazardı ben verirdim cevabı o zaman.
Adam kesin yazardı evet dediğiniz gibi ama bu adamla muhattap olmasın diye engellettim adam peşini bırakmaz diye korkuyordum şükür bıraktı kimle olursa olsun ben sevindim aksine ama kardeşime dokunmuş biraz aptal diyodur bana diyor :/

Bence kız kardeşiniz sizi atlatıyor. Adama dönmek için yazacak, barışmak için ikna edilmek istiyor. Sizi de bu şekilde kandırmaya çalışmış. Belki kendini de kandırıyor, insan kafasında bitirdiği birine tekrar mesaj atmaz.

Adamda mutaassıp biriyniş cidden, kölelik ve parçalama üzerine farklı cinsel fantezileri var şahane :işsiz:

Engellettim heryerden ben.
Şimdi de diyorki keşke engellemeseydim o bana yazardı ben verirdim cevabı o zaman.
Adam kesin yazardı evet dediğiniz gibi ama bu adamla muhattap olmasın diye engellettim adam peşini bırakmaz diye korkuyordum şükür bıraktı kimle olursa olsun ben sevindim aksine ama kardeşime dokunmuş biraz aptal diyodur bana diyor :/
Bence acmasın cıdden zamanına yazık

parçalıycam, kölem olacaksın tarzı sapıkça şeyler söylemişti.

1 ayda Bunları söyleyen sapığın

ben seni bekleyeceğim sen tam bana göre birisin ailelerimiz uyuyordu birbirine ben seni unutamam tarzı konuşmuş.

Bu dediklerine inanmış mı? Böyle bir sapıkla denk misiniz?

illa yazıcam bana o söyledikleri laflarıda söyliycem ne mal olduğunu anladığımı alaycı şekilde yazıcam diyor.
Kardeşin henüz bir yetişkin değil ve hala olaya duygusal yaklaşıyor. Hatta tekrar olabilir umudu var.
Büyük tavsiyesi dinleyin, o sapık ağlayıp sızlayıp bu kızın aklını çeler demedi demeyin.

Neyse aradan 10-15 gün geçti çocuğu stalklarken bi kızın fotosuna kalp koyduğunu görmüş. Kızda açık . Çocuk sürekli ailem mutaassıp ben kapalı birini istiyorum diyormuş. Kendini de bi tanıtmışki görmeniz gerek. Kardeşim de biraz üzülmüştü ayrıldığına. Bunu görünce anladık tabi çocuğun iyice ne mal olduğunu. Şimdi kardeşim illa yazıcam bana o söyledikleri laflarıda söyliycem ne mal olduğunu anladığımı alaycı şekilde yazıcam diyor.
Kölem olacaksın sözüne neden takılmadınızda kalpli like a takıldınız ? Bu sözden sonra kardeşiniz o çocuğu arıyor ama Bi kalpli like dan mı anladınız çocuğun ne mal olduğunu?
kişilerin karakterlerini nasıl ölçme tarama halleri bunlar?

ay sakın öyle bir şey yapıp da kendini küçük düşürmesin.zaten o eski sevgili de "o da istiyo ama bana zoru oynuyo" diye saçma sapan bi düşünceye girip rahatsız etmeye başlayabilir.

Bence kız kardeşiniz sizi atlatıyor. Adama dönmek için yazacak, barışmak için ikna edilmek istiyor. Sizi de bu şekilde kandırmaya çalışmış. Belki kendini de kandırıyor, insan kafasında bitirdiği birine tekrar mesaj atmaz.

Adamda mutaassıp biriyniş cidden, kölelik ve parçalama üzerine farklı cinsel fantezileri var şahane :işsiz:

Sormayın bi de bu tipler var din maskesi altında her pisliği yapar bunlar.
Daha yeni bi tarikat şeyhi tutuklanmış istismardan midem bulanıyor :(

Kardeşimde beni aptal yerine koydu aptal olmadığımı anlasın diyor
Eğer böyle diyorsa akıllı olduğunu onu sepetleyip bir daha da böyle tiplere zaman harcamayarak göstersin. Adamın yüz yalanından yirmisini yakalayıp “yakalandın” demek akıllı, uyanık birinin yapacağı bir hareket değil.

Yazdığı anda bir yüz yalan, bir hırs, manipülasyon ile karşılaşır.

Bir de seni parçalayacağım, kölem olacaksın ne iğrenç, sapık bir hareket!! Kapalı, mutaassıp kızla evlenirim ama bir yandan her önüme gelene...

adamın saplantılı cinsel dürtüleri var . Siz açık bi kızı like den mi anladınız ne mal olduğunu.??? 🙄 zaten yok zaten ben şöyle mutassıpım yok ben şöyle kadınları aileme yakıştırıyorum diyen tiplere hep bi gıcık olmuşumdur. Hepsinin de genelde çok sağlıklsız kişilikleri oluyor. Nasıl bastırılıyorsa artık...kız kardeşiniz bence de dönmek istiyor

daha bir aylık sevgili nasıl böyle konuşabilir anlamıyorum parçalıycam falan diye. kesinlikle tuhaflık var. yazmaması hayrına.

Her hırsını yerine getirecekse yanmış! İradesini süs diye taşımasın bir zahmet! Kendine söz geçirmeyi öğrensin.Hayatta her türlü haksızlık karşımıza çıkacak,hepsine haddini bildirme gücümüz yok olmayacakta. Saçma sapan sapık bir herifi kaale aldığını anlatan bir mesaj kendi karakterinden yer başkada bişey olmaz! Karşı tarafa istediği hakareti küfrü aşağılamayı yapsın,karşı tarafa giden tek mesaj ; BEN HALA SENİ UMURSUYORUM olacak.. ne gerek? Sessizliğin gücünü öğrensin,en güçlü sesten daha etkilidir.

Arkadaşlar daha önce konu açmıştım kız kardeşimin sevgilisi saçma sapan parçalıycam, kölem olacaksın tarzı sapıkça şeyler söylemişti. Kız kardeşimde anlamamış bunların ne anlama geldiğini başka türlü cinsellik isteği olmamış. Zaten 1 aylık bir ilişki. Neyse kardeşim bir bahaneyle ayrıldı. Ayrılırken çocuk yok işte ben seni bekleyeceğim sen tam bana göre birisin ailelerimiz uyuyordu birbirine ben seni unutamam tarzı konuşmuş. Benim hayatıma kimse giremez seninkine girerse ancak öyle vazgeçerim senden filan demiş. Duygusal bir ayrılık olmuş. Kardeşimde inanmış bu laflara duygusal cümleler yazmış filan. Neyse aradan 10-15 gün geçti çocuğu stalklarken bi kızın fotosuna kalp koyduğunu görmüş. Kızda açık . Çocuk sürekli ailem mutaassıp ben kapalı birini istiyorum diyormuş. Kendini de bi tanıtmışki görmeniz gerek. Kardeşim de biraz üzülmüştü ayrıldığına. Bunu görünce anladık tabi çocuğun iyice ne mal olduğunu. Şimdi kardeşim illa yazıcam bana o söyledikleri laflarıda söyliycem ne mal olduğunu anladığımı alaycı şekilde yazıcam diyor. En son kendiside üzüldüğünü belirten duygusal mesaj atmıştı. Güya beni üzüldüm sanmasın diyor. Ne dersiniz bulaşmaya gerek yok diyorum ikna edemiyorum buradaki cevapları göstericem ona.
Bu adamdan kurtulduğuna çok seviniyoruz 🙏
Bu manyağı hatırlıyorum, kardeşinizi kurtulduğu için tebrik ederim öncelikle. Böyle manyaklar için bir mesaj bile olumlu algılanır. Sapık olduğunu düşündüğünüz kişilerin hiçbir hediyesini kabul etmeyin onları red etmek için bile olsa temasa geçmeyin deniyor. Umarım böyle bir hata yapmaz. 🙏

Back
X