- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
Merhaba hanmlar nerden baslasam bilmiorm bi kardesm var sürekli ya annemi ya babamı olmadı abimi arayıp hep dedikodumu yapıyo. insanları bana karsı dolduruyo ve kötü ben oluyorum.bu hareketleri yüzünden cok görüşmek istemiyorum ama o anneme yada babama bak bizimle görüşmek istemiyo ondan uzak duruyo diyor. anlatıyorm nedenini yok sen ailenle görüşmeyi istemiosun deniliyo.annem babamda kardesim ne derse ona inanıyolar.çünkü yatıp kalkıp bak böyle yaptı böyle şöyle dedi bak bizi sevmiyo artk beyinlerine işlemiş ne anlatsam annem ve babam bana inanmıyo.aynı şekil abimede inanmıyolar.kardesm yüzünden hep abimle yada benle kavga ediyolar.artk kime nasıl davranacağımı sasırdm.sdece annem babamla görüşmeye kalksam hemen kendide geliyo bizi yanlız asla bırakmıyo bu sebeple artk anneme babama gidemiyorum.gitsem hep o da geliyo hep yüz göz olmak zorunda kalıyorum.işin kötü yanı insanlara olmayan seyleri anlatıyo bizimkilere diyorum ki bakın ben öyle demedm yok kardesin dogru söylüodur diyolar.abim ve ben bu kardesmin gercek yüzünü nasıl gösterebiliriz anneme babama bilmiyorm.dip not olarak abimde bende cok şükür iyi kariyerlere sahibiz bu kardesm maddi ve manevi olarak bi düzen tutturamadı