Bazen sıkıntılı gunler geride kaldiginda bi mutsuzluk coker uzerimize
Daha iyi olmamiz beklenirken cevap veremedigimiz bi cokkun ruh hali gelir yerlesir
Nedenini bende bilemiyorum
Ben dert aninda cok guclu olurum
Hersey yoluna girince depresif oluveririm
Kardesinizin yasi cok kucuk agir gelmis yasadiklari
Tekrar terapi aldirin derim
O yaslarda kizkardesim var benimde
Bilirim ne kiymetli olduklarini
Tekrar gecmis olsun
tesekkur ederim
aslinda onun sorunu fazla sevmek galiba, cunku sozlusu misal 1 ay buradaysa, onunla gittigi kafeye arkadaslariyla gittiginde zevk almiyorum diyor eglenemiyorum sadece sozlum yanimda olsun sadece onunla mutluyum diyor
o yokken hayat duruyor onun icin, nekadarda gezmeye falan goturuyorum yinede sozlusuyle oldugu gibi mutlu olmuyor hicbirzaman
eger tum hayatini ona baglamasa boyle olmaz, neden boyle yapiyor anlamiyorum
Sizinle konusmasi bana yardim et demek
Bu kadar seven evlilik hayalleri kuran bi kiz olmek istemez
Hastalik suresince cok yiprandi buyuk ihtimal
Yada hala ya ona bisey olursa duygusuyla yasiyor
Olumu onu kaybetmeyi dusununce gelinlik dugun vs anlamsiz geliyor
Sozlusunun iyi oldugu saglikli oldugu fikrini bilincaltinda kabul edememis olabilir
Daha cok kucuk
Damadiniz bi surpriz yapip gelemezmi
Yada kardesiniz gitse
Birinin gozunun icine bakmak ,heran pamuk ipligiyle yasama bagli gibi dusunmek , her saniye ya kopup giderse benden bu hayattan diye dusunmek cok yorucudursu an burada damat daha 15 gun sonra gidecek
yogun özlem duygusu bu.. kavuşunca mutsuzlugu bitecek.. sadece sabretmesi gerekiyor.. kaybetme korkusu iliklerine işlemiş ondan bu kaygılı durumlarıtesekkur ederim
aslinda onun sorunu fazla sevmek galiba, cunku sozlusu misal 1 ay buradaysa, onunla gittigi kafeye arkadaslariyla gittiginde zevk almiyorum diyor eglenemiyorum sadece sozlum yanimda olsun sadece onunla mutluyum diyor
o yokken hayat duruyor onun icin, nekadarda gezmeye falan goturuyorum yinede sozlusuyle oldugu gibi mutlu olmuyor hicbirzaman
eger tum hayatini ona baglamasa boyle olmaz, neden boyle yapiyor anlamiyorum
Katiliyorum arkadasa sozluseyle arasi nasil pekiBana size açık anlatamadigi biseyler var gibi geldi.sevdiğinin uzakta olması evet zordur ama ölmek isteyecek kadar değildir..bence psikolojik destek almaya devam etmesi gerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?