- 3 Nisan 2013
- 595
- 444
- 103
- 43
- Konu Sahibi Akanseneler
-
Bence abartılacak bır durum yok, kardesınız yetıskın bır ınsan evlenme nıyetlerı var ama oncesınde bırlıkte yasayıp aynı evde yasamayı tecrube etmek belkıde evlılık oncesı bırbırlerını daha ıyı tanımak adına aynı evde yasama kararı almıslar..Merhaba,
içim çok dolu,sürekli düşünüyorum.
Bizim aile sevgili olaylarina çok sicak bakmazlar.Babam ise haca gitmiş bir insan.Kimseye baski uygulamaz, çok yumşak kalbli biri. Herkes doğru yolunu bulur diye güvenir ve kimseye müdahale etmez.Bizler de kapali değiliz.
Ama işte kiz kardeşimin yaptiği içime sinmiyor,sevgilisi olabilir fakat evlenmeden önce ayni eve taşinmak bana ,bize göre cok abez.
Kardeşim 28 yaşinda evlenmek istiyor, fakat daha beraber hazir değillermiş.
konu şu ,ev işini gizli yapiyor .ben, eşim ve bir yiğenimiz biliyor.
bana söylediğinde tepki verdim fakat,ben karar veriyorum dedi ve kesti atti.yiğenimim haberi olduğunu bende bilmiyordum ,çünkü bu yiğenim hafiz bayan.Yiğenim pantolon bile giyinmez,tam dine göre giyinir.
Bizim abileri ablasi annesi babasi başka aile fertlerinden kimseni haberi yok.Biri birşey sordumu yalan uyduruluyor.
Çok rahatsiz oldum bu durumdan ama fazla tepkili olmaktanda korkuyorum sonra kardeşimle arama mesafe girer.
Niye böyle davraniyorsun dedim,sevgilisi biraz utangac ve böyle aile tanişma durumdan dolayi sorunlar yüzünden bir nişani bozulmuş.Korkuyormuş tekrar yaşamaktan.Ona kalirsa sadece hizli bir nikah yapip olsun bitsin istiyor.
offf...offf...offf.bilmiyorum.
Keşke çümbür cemat bu heycani ailecek yaşaya bilseydik.Kizlar oturup beraber ceyiz düzseydik , evine toplu temizleye gitseydik.
Şimdi ise hersey gizli yalan dolan ,sevinemiyorum bile.
Bence abartılacak bır durum yok, kardesınız yetıskın bır ınsan evlenme nıyetlerı var ama oncesınde bırlıkte yasayıp aynı evde yasamayı tecrube etmek belkıde evlılık oncesı bırbırlerını daha ıyı tanımak adına aynı evde yasama kararı almıslar..
Tek yanlış bunun çevreden aıleden gızlenmesı...
Bızde eşimle evlenmeden aynı evde yıllarca yaşadık , benım kararım kısa ve nettı kımsenınde fıkrını almadım...
Kendımızı hazır hıssettıgımızde evlendık, sımdı herkes halınden memnun...
Niye böyle davraniyorsun dedim,sevgilisi biraz utangac ve böyle aile tanişma durumdan dolayi sorunlar yüzünden bir nişani bozulmuş.Korkuyormuş tekrar yaşamaktan.Ona kalirsa sadece hizli bir nikah yapip olsun bitsin istiyor.
Merhaba,
içim çok dolu,sürekli düşünüyorum.
Bizim aile sevgili olaylarina çok sicak bakmazlar.Babam ise haca gitmiş bir insan.Kimseye baski uygulamaz, çok yumşak kalbli biri. Herkes doğru yolunu bulur diye güvenir ve kimseye müdahale etmez.Bizler de kapali değiliz.
Ama işte kiz kardeşimin yaptiği içime sinmiyor,sevgilisi olabilir fakat evlenmeden önce ayni eve taşinmak bana ,bize göre cok abez.
Kardeşim 28 yaşinda evlenmek istiyor, fakat daha beraber hazir değillermiş.
konu şu ,ev işini gizli yapiyor .ben, eşim ve bir yiğenimiz biliyor.
bana söylediğinde tepki verdim fakat,ben karar veriyorum dedi ve kesti atti.yiğenimim haberi olduğunu bende bilmiyordum ,çünkü bu yiğenim hafiz bayan.Yiğenim pantolon bile giyinmez,tam dine göre giyinir.
Bizim abileri ablasi annesi babasi başka aile fertlerinden kimseni haberi yok.Biri birşey sordumu yalan uyduruluyor.
Çok rahatsiz oldum bu durumdan ama fazla tepkili olmaktanda korkuyorum sonra kardeşimle arama mesafe girer.
offf...offf...offf.bilmiyorum.
Keşke çümbür cemat bu heycani ailecek yaşaya bilseydik.Kizlar oturup beraber ceyiz düzseydik , evine toplu temizleye gitseydik.
Şimdi ise hersey gizli yalan dolan ,sevinemiyorum bile.
kardeşinin sevgilisinin tek gerekçesi utangaçlı mııı?teşekür ederim arkadaş bana bir bakiş gösterdiğiniz icin.
biz almanyadayiz burdaki insanlar hep türkiyeden biraz geride yaşiyorlar.
Böyle davrananlara cok kötü bakiyorlar
Kurana göre oluyor tabi neye göre olacak?erkek kardeşin sevgilisiyle taşınsaydı aynı kaygıları taşır mıydın?
tam dine göre giyinmek nedir açıklar mısın?
neye göre tam ''dine göre'' oluyor bu giyinme?
kim belirliyor bu kıstası?
pantolon giyen bizler dinsiz miyiz yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?