- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.798
- 358
- Konu Sahibi Akanseneler
-
Aaa olur mu... erkek kardeşleri yapsa, ses cikarmazlardi.erkek kardeşin sevgilisiyle taşınsaydı aynı kaygıları taşır mıydın?
tam dine göre giyinmek nedir açıklar mısın?
neye göre tam ''dine göre'' oluyor bu giyinme?
kim belirliyor bu kıstası?
pantolon giyen bizler dinsiz miyiz yani?
+1Kurana göre oluyor tabi neye göre olacak?
Pantolon giyen bizler dinsiz değil dine göre giyinmemis oluyoruz.
Konuya yorum yapin sirf polemik cikarmak icin yaziyorsunuz.
Din konusunu cimbizla çekeyim de konu kapansin der gibi.
Kurana göre oluyor tabi neye göre olacak?
Pantolon giyen bizler dinsiz değil dine göre giyinmemis oluyoruz.
Konuya yorum yapin sirf polemik cikarmak icin yaziyorsunuz.
Din konusunu cimbizla çekeyim de konu kapansin der gibi.
Neyse kurani bi kere bile okumamis birine laf anlatmaya hiç gerek duymuyorum. Okusaniz bu kadar komik duruma düşmezdiniz. Konuyu dine çekmeye calisan da sizsiniz. O yüzden hic size laf anlatmaya gerek duymuyorum.kuranın neresinde pantolon giyilmez yazıyor anlatsana?
dine göre giyinip giyinmediğimizi sen mi belirliyorsun?
kuranı anlamayanlar kendine göre anlam biçiyor buralarda.
başkası kafasına göre insanları dinsiz ilan etsin biz tepki gösterince vay polemik.
cevabınızı alınca rahatsız oluyorsunuz tabii alışmışsınız kafanıza göre atıp tutmaya.
Kimse kimseye dinsiz demiyor hanımefendi .kuranın neresinde pantolon giyilmez yazıyor anlatsana?
dine göre giyinip giyinmediğimizi sen mi belirliyorsun?
kuranı anlamayanlar kendine göre anlam biçiyor buralarda.
başkası kafasına göre insanları dinsiz ilan etsin biz tepki gösterince vay polemik.
cevabınızı alınca rahatsız oluyorsunuz tabii alışmışsınız kafanıza göre atıp tutmaya.
"Erkeklere benzeyen kadınlar ve kadınlara benzeyen erkekler hadis-i Şerif'ine hiç girmeyelim o zaman buralar karışır :)Neyse kurani bi kere bile okumamis birine laf anlatmaya hiç gerek duymuyorum. Okusaniz bu kadar komik duruma düşmezdiniz. Konuyu dine çekmeye calisan da sizsiniz. O yüzden hic size laf anlatmaya gerek duymuyorum.
Neyse kurani bi kere bile okumamis birine laf anlatmaya hiç gerek duymuyorum. Okusaniz bu kadar komik duruma düşmezdiniz. Konuyu dine çekmeye calisan da sizsiniz. O yüzden hic size laf anlatmaya gerek duymuyorum.
"Erkeklere benzeyen kadınlar ve kadınlara benzeyen erkekler hadis-i Şerif'ine hiç girmeyelim o zaman buralar karışır :)
Elbette kuranda pantolon giyilmez yazmiyor.Çünkü o zamanda pantolon yoktu ,hatta erkeklerde elbise giyordu.kuranı senin hayatın kadar okudum emin ol.
ben ilahiyat mezunuyum hanımefendi karşında kim var dikkat et.
kuran okuma adı altında arapça ezberleyenlerin işine gelmez tabii tartışmak. çok biliyorsan özelden gönder de anlayalım nerede pantolon giyilmez yazıyormuş.
yazık bu hükümet döneminde cehalet prim yapıyor artık..
herkes kuran uzmanı kesilmiş. ayet uydurmak, hadis uydurmak moda olmuş.
bakın bir uydurma hadis daha.
ben kurandan örnek verin diyorum bana hadis getiriyorlar.
dinin tek kaynağı kurandır.
hadislerin dini kaynak özelliği yoktur. gerçekliği yoktur. peygamberden 200 sene sonra yazılmış hadisleri nasıl kuranla bir tutarsınız?
sıkışınca hemen hadislere sarılıyorsunuz. yazık size.
üstte de peygambere efendi diyorsunuz bu şirktir. tövbe icap eder.
siz şu deve sidiği için hadisine de inanırsınız şimdi afiyet olsun :))))
ya kizlar lütfen ben burda dini konu acmadim Elbette dinimize görede bir nikahi kiyilmamiş insanlarin beraber yaşamasi normal değildir.
yakinimda dine değer veren insan olduğunu ve onlarinda biri babasi olduğunu belirdim.
yani bunlari düşü
Elbette kuranda pantolon giyilmez yazmiyor.Çünkü o zamanda pantolon yoktu ,hatta erkeklerde elbise giyordu.
umre hac kiyafetlerine bakin görürsünuz.
Neyse ,ben kurani okumuş biri değilim ben cekiliyim yoksa beni ezersiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?