- Konu Sahibi Akanseneler
-
Kurana göre oluyor tabi neye göre olacak?
Pantolon giyen bizler dinsiz değil dine göre giyinmemis oluyoruz.
Konuya yorum yapin sirf polemik cikarmak icin yaziyorsunuz.
Din konusunu cimbizla çekeyim de konu kapansin der gibi.
ya shezofren bazen sana gıcık oluyorum, bazen yorumlarını çok iğneleyeci ve uç buluyorum.
ama bu yorumun üzerine yorum yok. vallahi tam da içimden geçeni yazmışsın.artık ne kadar artı varsa ++++utandırdın beni
Iyi tamamda olayin akışı sizede tuhaf gelmedimi arkadaşlar¿Merhaba,
içim çok dolu,sürekli düşünüyorum.
Bizim aile sevgili olaylarina çok sicak bakmazlar.Babam ise haca gitmiş bir insan.Kimseye baski uygulamaz, çok yumşak kalbli biri. Herkes doğru yolunu bulur diye güvenir ve kimseye müdahale etmez.Bizler de kapali değiliz.
Ama işte kiz kardeşimin yaptiği içime sinmiyor,sevgilisi olabilir fakat evlenmeden önce ayni eve taşinmak bana ,bize göre cok abez.
Kardeşim 28 yaşinda evlenmek istiyor, fakat daha beraber hazir değillermiş.
konu şu ,ev işini gizli yapiyor .ben, eşim ve bir yiğenimiz biliyor.
bana söylediğinde tepki verdim fakat,ben karar veriyorum dedi ve kesti atti.yiğenimim haberi olduğunu bende bilmiyordum ,çünkü bu yiğenim hafiz bayan.Yiğenim pantolon bile giyinmez,tam dine göre giyinir.
Bizim abileri ablasi annesi babasi başka aile fertlerinden kimseni haberi yok.Biri birşey sordumu yalan uyduruluyor.
Çok rahatsiz oldum bu durumdan ama fazla tepkili olmaktanda korkuyorum sonra kardeşimle arama mesafe girer.
Niye böyle davraniyorsun dedim,sevgilisi biraz utangac ve böyle aile tanişma durumdan dolayi sorunlar yüzünden bir nişani bozulmuş.Korkuyormuş tekrar yaşamaktan.Ona kalirsa sadece hizli bir nikah yapip olsun bitsin istiyor.
offf...offf...offf.bilmiyorum.
Keşke çümbür cemat bu heycani ailecek yaşaya bilseydik.Kizlar oturup beraber ceyiz düzseydik , evine toplu temizleye gitseydik.
Şimdi ise hersey gizli yalan dolan ,sevinemiyorum bile.
Ben diğer arkadaşlara katılmıyorum .aynı evde yasamak nedir ya evet belli bi yaşa gelmiş olabilir ama bu aileden gizli eve cıkacagı anlamına gelmez.nişanlısının bahaneside ayrı Bi komedi neymiş korkuyomus eee yarın obur gün eve çıkacak herşeyi yasayacak kardesinizden sıkılacak sonrası da ayrılık bizde burda vahh ne kadar kotu biriymiş diycez.bazı şeylerin onlemini önceden almak lazım.ben sizin yerinizde olsam onunla güzel bi şekilde konuşur anlamazsada aileme anlatırdım.evet ozguruz ama yerine göre bi ozgurluk
Ben diğer arkadaşlara katılmıyorum .aynı evde yasamak nedir ya evet belli bi yaşa gelmiş olabilir ama bu aileden gizli eve cıkacagı anlamına gelmez.nişanlısının bahaneside ayrı Bi komedi neymiş korkuyomus eee yarın obur gün eve çıkacak herşeyi yasayacak kardesinizden sıkılacak sonrası da ayrılık bizde burda vahh ne kadar kotu biriymiş diycez.bazı şeylerin onlemini önceden almak lazım.ben sizin yerinizde olsam onunla güzel bi şekilde konuşur anlamazsada aileme anlatırdım.evet ozguruz ama yerine göre bi ozgurluk
kuranı senin hayatın kadar okudum emin ol.
ben ilahiyat mezunuyum hanımefendi karşında kim var dikkat et.
kuran okuma adı altında arapça ezberleyenlerin işine gelmez tabii tartışmak. çok biliyorsan özelden gönder de anlayalım nerede pantolon giyilmez yazıyormuş.
yazık bu hükümet döneminde cehalet prim yapıyor artık..
herkes kuran uzmanı kesilmiş. ayet uydurmak, hadis uydurmak moda olmuş.
bakın bir uydurma hadis daha.
ben kurandan örnek verin diyorum bana hadis getiriyorlar.
dinin tek kaynağı kurandır.
hadislerin dini kaynak özelliği yoktur. gerçekliği yoktur. peygamberden 200 sene sonra yazılmış hadisleri nasıl kuranla bir tutarsınız?
sıkışınca hemen hadislere sarılıyorsunuz. yazık size.
üstte de peygambere efendi diyorsunuz bu şirktir. tövbe icap eder.
siz şu deve sidiği için hadisine de inanırsınız şimdi afiyet olsun :))))
Bir ilahiyat mezunu Nasıl böyle konuşabilir ya, vay bize, yazık bize.
evet mezhepçilik belasına kapıldığımız için yazık bize..
Ehli sünnet vel cemaatim diyorsanız daha da yazık o Zaman.
Gerçi tv de lafta ilahiyatçi profesörlerle dolu.
İman ve küfür ince bir çizgidedir; burda beylik yapacam diye aman ha çizgi aşılmasın. Değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?