Kız kardeşim telefonu açmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.540
1.525
83
Bugün sabah arkadaşlarıyla buluşmak için evden çıktı. Defalarca kez aradık açmıyor. Ne yapmalıyız çok korkuyorum? :(

Arkadaşlarının numarası yok mu sizde?
Maalesef yok ama instagramdan istek attim kızlara
Kız kardeşiniz kaç yaşında? Şarjı bitmiştir,müsait değildir sakin olmaya çalışın. Beklemekten başka çare yok şuan. Bir şey olmamıştır korkmayın. Nerde görüşeceklerinden haberiniz var mı?
18, evet var babam şimdi gidecek. Şarjı bitse aramazdi telefon.

Neden bu kadar panik oldunuz? Evde bir sorun mu var veya kız kardeşinizin ruhlar bir problemi mi var? Avm ye gittiğini söylemişsiniz belki sinemeya falan gitti. Akşam vakti ulaşamıyor değilsiniz sonuçta saat öğlen 3. Siz çok üstüne düşüyorsanız bir dışarı çıktım onda bile rahat vermiyorlar diyerek inadına bile telefonu açmıyor olabilir. Ortada herhangi bir sorun yoksa veya endişe edecek birileri yoksa tepkileriniz abartılı geldi babanız avm ye falan gitmesin. Muhtemelen arkdaşları ile geziyordur telefonuna da bakmıyordur. Eğer babanız neden telefonlarıma bakmıyorsun diyerek yanına giderse arkadaşlarına çok mahcup olur. Siz gidin ben de dolaşmaya çıkmıştım dersiniz ama nasıl bulacaksınız ki? Endişe edecek bir durum yoksa bekleyin zaten telefonuna cevap verir

Korkmayın Allah esirgesin, belki kayboldu telefonu belki çalındı çalan ya da bulan kişi açmıyor ama kapatmıyor da telefonu. Korkmayın ama bir yandan da düşünün ki nerede arayacağınızı bilin.

Erkek arkadaşı var mıydı? Onunla görüşmüş olma ihtimali var mı? Bir sorun sezdiniz mi? Hareketlerinde bir çekingenlik, korku, heyecan ya da üzgün bir ifade?

Maalesef yok ama instagramdan istek attim kızlara

18, evet var babam şimdi gidecek. Şarjı bitse aramazdi telefon.
Daha ergenlik çağında. Babanız yanına gidince sinirlenip kendisini arkadaşlarının yanında mahcup hissedebilir ama insan ister istemez merak ediyor. O yaşta kız kardeşim olsa ben de merakta kalırdım.

Korkmayın Allah esirgesin, belki kayboldu telefonu belki çalındı çalan ya da bulan kişi açmıyor ama kapatmıyor da telefonu. Korkmayın ama bir yandan da düşünün ki nerede arayacağınızı bilin.

Erkek arkadaşı var mıydı? Onunla görüşmüş olma ihtimali var mı? Bir sorun sezdiniz mi? Hareketlerinde bir çekingenlik, korku, heyecan ya da üzgün bir ifade?
Yoktu bildiğim kadariyla

Neden bu kadar panik oldunuz? Evde bir sorun mu var veya kız kardeşinizin ruhlar bir problemi mi var? Avm ye gittiğini söylemişsiniz belki sinemeya falan gitti. Akşam vakti ulaşamıyor değilsiniz sonuçta saat öğlen 3. Siz çok üstüne düşüyorsanız bir dışarı çıktım onda bile rahat vermiyorlar diyerek inadına bile telefonu açmıyor olabilir. Ortada herhangi bir sorun yoksa veya endişe edecek birileri yoksa tepkileriniz abartılı geldi
Hic böyle yapmazdı ama.

Yoktu bildiğim kadariyla
Mesaj atmadıysan bir mesaj at bakalım. Mesaja gelen cevaba göre hareket edersin. Normalde yazım tarzı bu değil dersin belki ya da en azından çocuk sebebini açıklar. Israrla arayın.
Fiziki olarak aramaya gittiğinizde de dağılın herkes hep beraber aynı yere gitmesin. Evini bildiğiniz arkadaşlarının yanına da gidin.

Kötü bir his gelmedi içime kesin sessizdedir telefonu sıkma canını. Ama aramak istiyorsanız aklıma gelenler bunlar. Muhakkak yaz buraya lütfen, çok merak ettim.

Mesaj atmadıysan bir mesaj at bakalım. Mesaja gelen cevaba göre hareket edersin. Normalde yazım tarzı bu değil dersin belki ya da en azından çocuk sebebini açıklar. Israrla arayın.
Fiziki olarak aramaya gittiğinizde de dağılın herkes hep beraber aynı yere gitmesin. Evini bildiğiniz arkadaşlarının yanına da gidin.

Kötü bir his gelmedi içime kesin sessizdedir telefonu sıkma canını. Ama aramak istiyorsanız aklıma gelenler bunlar. Muhakkak yaz buraya lütfen, çok merak ettim.
İnşallah dediğiniz gibidir insan ister istemez panik yapıyor
Umarım sessizdedir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X