- 20 Ekim 2009
- 9.439
- 17.610
- 823
Ömrünüzden ömür yediSessize almis

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ömrünüzden ömür yediSessize almis
Hanımefendi zaten canım burnumda sizin lincinizle uğraşamam.Hayır konu sahibi söyledi 1 saattir arıyorlarmış açmıyormuş. Avm zaten en erken 10da açılıyor kız hangi ara gitti de ulaşamadılar.... 1 saat ulaşamamışlar nitekim telefon çantasındaymış
Aynen annem de diyor bi haber verir insan ya. En azından açıp alo dese tamam diyecegizÖmrünüzden ömür yediNeyse çok şükür canı sağ.
Sabah gitmiş 1 saat önce aramış ulasamayınca saatlerdir ulasamamış oluyorsun işte sonuçta sabah başına birşey gelmiş olabilir ne önemi var ki daha 1 saat önce çıkmamiş evden sabah 9 da çıkmış saat şu anda 4Hayır konu sahibi söyledi 1 saattir arıyorlarmış açmıyormuş. Avm zaten en erken 10da açılıyor kız hangi ara gitti de ulaşamadılar.... 1 saat ulaşamamışlar nitekim telefon çantasındaymış
Benimkiler de öyleydi yaotobuse binmemistir. sevgilisiyle bulusmuştur bence. benim de ailem ayni sizin gibi asiri panik. genclik yillarimda ben de cok panik olurdum boyle zamanlarda
acsin iyiyim desin diyorsunuz ama asla oyle olmayacak acsa bin tane soru azar vs gelecek. bu yuzden acmiyordur iste.
ben de bilirdim acsam kadin da rahatlayacak ama pespese bin soru sorup yalanimi ortaya cikartacagi icin israrla aradiginda "suradayim" dedigim mekana gider orada acardim.
zamanla akillandim "sagim saglikliyim ne var bin kere aramissin yine" yazar oldum:) boylece o gicik olup beni aramiyor, ama en azindan iyi oldugumu bilip rahatlıyor:)
Otobüs uygulamasinda hangi otobüse bindiği gozukmuyordu. O yüzden merak ettikSabah gitmiş 1 saat önce aramış ulasamayınca saatlerdir ulasamamış oluyorsun işte sonuçta sabah başına birşey gelmiş olabilir ne önemi var ki daha 1 saat önce çıkmamiş evden sabah 9 da çıkmış saat şu anda 4
valla allah sabir versin bu ailelere de onlarin zavalli cocuklarina daBenimkiler de öyleydi ya
Liseye ilk başladığım sene okul tam gün normalde ,çarşamba günleri öğlen 1 de bitiyor
Söylediğim halde inanmamış annem kucağında kardeşim baktım okulun bahçesinde beni bekliyor
Suratında kocaya kaçmışım gibi bir ifadeyle
Nasıl gıcık olduğumu anlatamam
Hala aklıma geldikçe kızıyorum
niye korkmanız gereken bir durum mu var ?Bugün sabah arkadaşlarıyla buluşmak için evden çıktı. Defalarca kez aradık açmıyor. Ne yapmalıyız çok korkuyorum?![]()
Biz asla bunaltmadik hanımefendi. Ne kadar anlayışsızsiniz ya. Istedigi zaman arkadaşlarıyla buluşuyor. Bir kere açıp alo deseydi bir daha aramazdık. Neyse inşallah siz de aynısını yasarsiniz da o zaman anlarsınız. Empati yeteneginiz 0 çünkü.Sevgili falan da olduğunu sanmıyorum ben 1 saattir telefonuna bakmıyor diye arkadaşlarına istekler atılıp, babasıı koşa koşa avm ye aramaya gitmiş. Bu kadar bunaltılan biri sevgili yapmaya cesaret edemez bence
ailem otobus uygulamama baksin bu kadar didiklesin cok büyük olay cikartirdim.Otobüs uygulamasinda hangi otobüse bindiği gozukmuyordu. O yüzden merak ettik
Başka ülkede mi yaşıyoruz başka konularımı okuyoruz anlamıyorum matematiğiniz de mi yok sonuçta 18 yaşında bir genç kizdan 8 saattir haber alamamişlar
Evet evden çıktığı saatten beri hiç haber alamamışlarsa endişelenmekte haklılar, zaman kötü bunda da haklılar ama bugün pazar, eğer büyük şehirde ulaşımın adım adım ilerlediği bir yerde yaşıyorlarsa avmye gidebilmek için zaten epey vakti gitmiştir, kalabalıkta telefonu duymuyorsunuz maalesef, gençtir kaptırır kendisini defalarca arandığını fark edince de merak ettiler deyip direkt dönmeye karar vermiştir.Hanımefendi zaten canım burnumda sizin lincinizle uğraşamam.Mune abla konuyu kapatabilir misin?