Mesela ben ilk duydugum seyi ilk ona solerim o hic hep aptal yerine koyar beni bu boyleymiss dogrumu derim yoooo der
Haftalar sonra bu boyle ben cokdan biliodum zaten der...
Bardagi ttasiran nokta su
Bugun esi ile icki sofrasi kurup bana watsaptan resim atmislarr esi atmis
Bende arayip dedim kiiii oooo afiyet olsun dur bnde anneme atayim da alem gorsun diye takildim
O da ben zaten esinin adi ali olsun
Ali ye atma dedim niye sana attiki cok meraklisin zaten bizi ispiyinlamaya kiskandinda ondan mi solucen dedi
Cvbim aynen su
Ablacimko sacmalama annem bu olaydan dolayi niye kizsin sana kizarsa beni ara ben konusurum onla ki istemiosan atmam
Atma istemiom zaten ali niye resim attiki sana bizi kiskaniosunuz nazar etceniz filan
Ki kiskanilcak hayati da yoktur annmde bnde hep uzuluruz ona neyse
Sonra ordan kocasi olcak pislikkkkk
O kim lan bana karisiyor ister icki icerim ister zikkim benim ewime karisamaz tabi ben sokkkk
Tabi bagrdim cagrdim moralim bozuldu agladim
Esim geldi aglama sesime
Anlattim dur ben arim dedi
Belki. 100 kere aradi acmadilar esimde sinirlendi artik konusma inlar ile niye seni bu kadar uzmelerine izin veriosun muhabbeti.....
Daha once soyle seyleri de wardi kardesimin bizim aramzda konusdugumuz seyleri Ali ye yani hep esine tetsi olarak anlatiyor
Ben hep sohbet esnalarinda fark ettim tabi hic belli etmedim
Gecen sene yine ailemi ziyarete gitmisim Ali de dediki net paketim cok acayimda girin katdesim ewi basina yikti sen girmiyceksin dite verme sifre yi cok kullaniriz asar diye
Ki girmefim .
Bi diger sorunda oldum oladi hep bni kiskanmistir
Yik herkes seni daha cok sewiyor
Yok bnden guzelsin
Akillisin
Keske bnde sen gibi olsam blaaa blaa blaa offff