Kız kardeşim vee kocasindan nefretttttr ediyorummm

Abla olarak altan alman gerek sen fotoyla tehtit etmissin oda anlamis sorun tamamen sende bende kardesime anlatamdigim sirlar var Ben yurt disinda yasiyorum telefonla aradim söz kesmisler benim haberim yoktu sonradan aradim kendisi özür diledi abla kavga cikti arayamadik hersey aceleye geldi dedi Ben neden özür diliyorsun kuzum önemli olan sözlenmen hayirli olsun dedim konuyu kapattim sen cok alingansin galiba durumun iyi cok akilliymissin hem de güzelmissin Eee daha ne

Resmen birbirinizle yarışıyorsunuz.
Zaten hatalı olmasanız eminim bu kadar da içinize dert edip küplere binmezdiniz.

Ben sizin gibi insanları hiç anlamıyorum. Abla/kardeş olsun yada arkadaş olsun. Madem birbirinizden haz etmiyosunuz, sürekli laf sokuşturmak üzerine kurulmuş bi ilişkiniz var neden bu kadar yüz göz olur, yalandan ablacimko falan gibi yapmacık hitaplarda bulunursunuz ?

Ya bunlar mı kardeşinizden nefret etmenize sebep.bence siz onu kıskanmışsınız.
Hayatta her zaman her şey sizin istediğinİz gibi olmayabilir.alışın.

"Ablacimko" nedir ya :)

Şu yorumu şimdi okudum da,sizin yaşlar kaç.O resim atıyor,sen de annene atacağım diye bir laf ediyosun.O interneti açtı,o kzdı,bizim durum iyi,o kıskanç

kardeşiniz sizi kıskanıyorsa ,yüzünüze akıllısın ,güzelsin gibi sözler niye söylesin

Hay Allah başlığı okuyunca bende önemli bişey var zannettim.
Kendinize gelin ya bu mu derdiniz ?
Bence her iki tarafta da sorun var ki bunları sorun edebiliyosunuz. İnsanlar neler yaşıyor.. Bir de kardeşiniz yani.. Pes.

Ablanizin rengini biliyorsunuz bu daha iyi ona guvenmeyin madem yalan konusuyor he he de gec mesafeli gorus silip atilmazki kiskaniyor yalan soyluyor diye kardes neticede arkadas degil araya mesafe koy anlatiklarina inanma ozelini paylasma

Ya bu sebeplerle kardeş mi silinir. Ayrıca kardeşinizi hep ezikliyorsunuz farkında mısınız?

Allah sabırlar versin
Herşeyin hayırlısını versin.
Çok zor ama biraz daha mesafeli olun
Ölçülü olun ona karşı

Bu zamana kadar susup susup ses cikarmayip tepki gostermeyip icinizde kendi kendinize sinirlenip affettiyseniz suc biraxzda sizin. Konu kardesiniz hata ettiginde yuzune soylemelisiniz ki kendini duzletsin bu isler oyle icinden 3 e kadar sayip sonra silmekle olmaz, karsi taraf belki yaptigi hatanin bile farkinda degildir.

Madem huyunu biliyorsun neden bu sekilde davranmaya devam ederek kasindin ki anlamadim ?
Kardesin yalanci ve dedikoducuysa anlattiklarina hi hi de gec inanmak zorunda degilsin, kaldi ki cidden o anlattiklari yasanmis bile olsa sen baskasinin gozunden anlatilan olaylarla 3. kisileri nasil yargilar ve on yargi yaratirsin ?
Madem kardesinde kompleks olmus bu para isi sende gozune gozune sokar gibi alip satacagini neden telefon acip sorarsin huyunu bile bile ?
En sonda kardesine aldigin seyler zoune gidiyorsa birdaha almadan gidersin vaktim olmadi bulamadim dersin oda birdaha istemez olur biter.

Bence sen ne kadar kardesini kotuluyorsan en o kadarda sen suclusun. Kardes diye mukemmel olmasini bekleyemeyiz ki herkesin bir huyu suyu var yani sirf kardesin diye sana melek gibi davranmasini beklemen senin safligin. Etrafinda kim nasil davraniyorsa sende onlara uygun sekilde yaklasacaksin. Kardesin dedikoducu yalanci ve sirf kupumu, sende anlatma herseyini, illa herseyi yetistirmen mi lazim ? Ben insanlardaki bu sirlarini baskalarina anlatma merakini anlamis degilim zaten...
Kisaca kardesinden nefret edecegine kendi davranislarini duzeltirsen hic basin agrimaz..

Bence biriniz 12 otekiniz 13.5 yasindaisniz baska turlu su muhabbetlerin yetiskin akli basinda insanlar arasinda gecmesi bence mumkun degil.. Bana kalirsa al birini vur otekine sizin durumunuz...

kardeş kıskanır.
kardeş yanlış yapar.
kardeş yaşan söyler.
kardeş ağlatır.
kardeş sinirlendirir.
Ama herşeyin sonunda yine alttan alan abla olur. Çünkü kardeşlik bunu gerektirir.
Bana göre öyle silincek hiçbir durum yok.
Sinirden abartıyosun!
kardeşini karşına alıp konuşmayı dene istersen.
yakın olmayı dene.
Bence siz de de var bişeler. bu durum tek taraflı olamaz...

Hiç derdiniz yok belliki böyle ufak tefek şeyleri takıyorsunuz en sevmediğim insan modeli boşa kendini herşeye üzen

Bizde durumlar tam tersi ama katılıyoruM. Sinirlenirsiniz ama gecer yani .. Bide aranızda olan herseyı annenıze soylemeyın yada soylemekle tehdıt etmeyın...Zaten baska sehırlerde yasıyormussunuz.. Geldikce gıttıkce gorusun. O size sordukca cevap verın.Eşinize asla öfkenizi anlatmayın.. Ailenizle siz barısırsınız ama eşiniz asla ama asla unutmaz..

diyeceğim şu ki, kardeşsiniz ve elbet bir ortamda yanyana geliyorsunuz.
bizde de böyle tip kardeşler ama naparsın, ilişkiyi milimum seviyede tutmak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…