Kiz kardesim

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.338
12.763
448
Kızlar bir konu kafami cok kurcaliyo.ablam evli.ben çalışıyorum.ablamda sürekli bizde.ben pek akraba gezmelerine falan girip çıkmam.annemle ablam takılır.ablamin beni rahatsız eden bir sürü hareketi var hepsini anlatacak olsam kitap olur sadece akşam yaşadığımız bir konuyu paylaşayım.ben içerde oturmuş telefonumla uğraşıyordum.ablamin telefonu çaldı arayan kendinden 11 yaş küçük akrabamız bir kiz ( bana göstermediği yakınlığı saygiyi değeri benden bile küçük olan insanlara gösteriyor) neyse.kiz yarın pikniğe gidelim akşamda alışverişe gideriz gelin diye.sesledi.ablam da tamam anneme sorayim işi yoksa annemi de alır gelirim dedi.ve bu hareketi sürekli yapıyor.bende evdeyim bizimkilere demiyor sadece anneme.ki geçen günde temizlikten sonra hamam sefası yapalimmi diye yine akranı olmayan benim yaşımda olan bir akraba kiz aradı tamam annemle birlikte geliriz dedi yanimda annem farketti yuzume bakti ben gelmiyorum dedi.baskalarini hep öven değer veren samimiyet kuran abla beni hic istemez.yine gecen çarşıya indik beraber bir akraba ile karşılaştık.( bizde çevre cok) temizlik bitti mi diye sordu kadın.evet annem yaptı sardı her yeri dedi.cok takılmayayım dedim kadında annemin temizlik yapmadigini biliyor, ki annem temizlik yapmaz sadece yemek yapar, ama yinede canim sıkıldı.ablam başkalarının yanında hep is yapmayan bütün evi işi annemin üzerineymiş gibi beni göstermeye çalışıyor.acaba benmi yanlış anlıyorum iki saattir yine rahatlamayı bekliyorum annemle konuşmak icin

Üzüldüm, ablanızı seviyorsunuz ama aynı şeyi onda göremiyorsunuz sanırım.
Neden böyle, büyük bir tartışmanız mı oldu? Ablayı karşıya alıp direkt siz sormalısınız bence. Aranızda yaş farkı çok olsa diyeceğim ama 11 yaş küçüğü ile ya da anne ile vakit geçirebilen neden sizi dışlasın? Ne kadar kötü, benim bir kızkardeşim var ve iyi ki o var diyorum, kız kardeş gibisi var mı ya

Açıkçası pek sevmem :)) evin en büyüğü o bende en kucugu arada abilerim var.hep benimle rekabet halinde sanki istemez beni sevmez.ondan karşılık alamayınca bende sevmem.yinede kardeş atılmaz arada soğukluk yok.gecen gün tatlı yapmış getirmiş abime sana tatlı getirdim seversin dedi.ben yemedim anneme söyledim maden getirdi size desin niye sana diyor.annemle babam ona oturmaya gittiğinde onlarada koymuş önlerine.sadece abimin ismini vermesi bile sıktı canımı değişik tavırları var.ama eşe dosyada beni değersiz göstermeye çalışıyor çok iyi hissediyorum

Cagirmama mevzudunda belki calistiginiz icin haftasonlarini evde gecirmek istediginizi dusunerek teklif etmiyordur

Cunku benim kardeslerimde akrabalarla pek hasir nesir olmayi sevmez davet falan oldumu benim adima birsey soyleme der bende o yuzden genelde kendi adima yprum yaparim ama sizi neden is yapmiyormus gibi gostermeye calisiyor orasini anlayamadim

Sonuçta bu tür şeyleri ufak dahi olsa dert ediyorsunuz ki buradasınız öyle değil mi? Siz bir adım atın ve ablanızı karşınıza alıp bu konuyu konuşun, hatta güzel bir kafeye gidip ona tatlı ve bir fincan çay ısmarlayın sohbetiniz tatlı geçsin :))

Yokmuş gibi davranın. Benimde ablamla aramda anlayamadığım bi soğukluk var.
Aile ile sorun yaşadığı anda ama missagor da yapmıştı kimse ağzını acmamistı der başlar bi anda bütün oklar bana döner.
Artık hiç sallamiyorum isim düşmedikçe aramıyorum ve derdimi anlatmıyorum.
Çok üzücü bişey açık arayan bi ablaya sahip olmak ama aynen ne atılıyor ne satılıyor.

Evet pek içli-dışlı olmam akrabalarla.ama kuzenin yaptığı teklifi ben yapmıştım.bayram izni başlasın çarşıya inelim diye.ben adım.atiyorum ama o kendini geri çekiyor

Zarar vermesin sevgisi sıcaklığı orada kalsın.gecen bayram bizdeydi eniştem arkadaşlarıyla pikniğe gitmisti.gelen misafirlere fırsat vermedi ben servis hizmet yapayım.beni ikinci plana attı.tatlıyi annemle birlikte yapmıştık bu biliyor ama misafirlere tabanınızı bitirin bakin nasıl olmuş annem yapti dedi hep.annem gece ile birlikte yaptik dedi ama o gelen herkesin öneme sehba koyuyor şeker tutuyor bir hizmet bir hizmet bana bırakmadı bisey.evin kızı ben oturdum bakıyorum öyle.

Evet pek içli-dışlı olmam akrabalarla.ama kuzenin yaptığı teklifi ben yapmıştım.bayram izni başlasın çarşıya inelim diye.ben adım.atiyorum ama o kendini geri çekiyor
Bazı aile uyeleri degisik oluyo benimde bi ablam vardi ben ona karsi cok adim attim baktim aslinda o daha yakin furmaya calisiyordu ama iki farkli kutuptuk muhabbet etmeyr calissak daji catisiyorduk uzak dura dura baya bi uzaklastik

Ablana bunlardan bahsetmelisin başka türlü sebebini ve ablanın bilerek mi bilmeyerek mi yaptığını bilemezsin...

Evli ama neden sürekli sizde? Kötü bi evlilik yaşıyorsa ve siz çalışan ve bakar bir kız olarak sizi kıskanıyor olabilir. Hayatınızı ailenizle olmanızı falan.

Ee ne güzel işte yan gel osman yat keyfine bak ablanda hizmet etsin dert ettiğin şey bu olsun

Evli ama neden sürekli sizde? Kötü bi evlilik yaşıyorsa ve siz çalışan ve bakar bir kız olarak sizi kıskanıyor olabilir. Hayatınızı ailenizle olmanızı falan.
Aslinda güzel bir evliliği var.anneme bir keresinde gece evlenirse onun eşini sakın ola benimkinden çok sevmeyesin demiş annemde hangi eniştem kizimi daha çok mutlu ederse ben onu severim demiş.annem espiri yaptığını sanıyor da ablam gayet ciddi

Ozaman ablanın çocukluktan kalma kardeş travması var.
Kardeşler arasında yaş farkı olunca aile bu kıskançlığı törpülemeyince ileri yaşlara böyle geliyor.

Birde "sevmeyesin" diyince bir an diriliş Ertuğrul aklıma geldi. Annen ve ablan otağda oturmuşlar, ablan anneni fitliyo taht kavgasına

Edit: yanlış konuya yanlış yorum oldu .

Ablanızla konuşsanız? Belki belli sebepler sunar. Çok ilginç ve sebep gerektiren bir tavır çünkü.

Karaturna annemin de suçu var galiba.biz küçükken hep ablama alınırdı ablam gidilecek yere götürülürdü ablam el üstünde tutulurdu.mantik su önce büyük çocuğa yapılır o evlenir gider sıra küçüğe gelir.sanirim hap bana hep bana oldu.evlendi gitti yinede gözde ben olayın akrabalar beni önemsesin beni yücelsinler dersinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…