Kiz kardesim

Tabi evet ondandır. Ailen seni o zamanlarda ikinci plana atmasa eşit olsaydı, bi süre sonra onu kafasında büyütemezdi.

Küçük kızım olduğunda büyüğüne bi süre hep sen daha güzelsin sen daha tatlısın ballısın vs dedik ama bikaç gün. Bir anda konuşmaları değişti, zaten ben daha güzelim ben daha önemliyim anne boşver dedi bi gün. Kafamıza dank etti o an ve hemen sen neysen oda artık o, sende çocuğumuzsun oda çocuğumuz ayrım yapamayız herşey ortak ve eşittir dedik ve düzeldi. 2-3 haftada bile enaniyet oluşturdu çocukta, bunun sürekli olduğunu düşünün bide içinde.

Anneniz olanları farkediyordur ama yapacak bişey Yok, asgari düzeyde tutun ilişkinizi. Yaş ilerledikçe ve imtihanlar kayıplar vs yaşadıkça kardeş kıymeti daha çok anlaşılıyor.

Peki annenle paylaştın mı, o ne diyor bu duruma? Farkında mı durumu?
Anneme söyledim abimde hak verdi bana.huyu öyle onudaoyle kabul et diyor.ama ben birkaç kez karşılığında aynını yapayım dedim annem tepki gosterdi.mesela ablam beni biseye katmadığında annem onunla birlikte gidiyor.ama ben sadece ikimiz olalım dediğimde kabul etmiyor.annem kabul etmiyor ama evlat ayırt ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…