Ben ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum. kız kardeşim şuan yaşadığım şehri çok sevdiğinden sürekli gelip kalmak istiyor, geçen yıl dersane ve okulu olduğu için sık gelemiyordu. okulu bitti ve istediği yer olmadı. Dersanesiz çalışacak bu yıl ve yaz başından beri bende kalıp evde ders çalışıyor , bu süreçte de 3-4 kez memlekete gittik.
Bi süredir elinden tablet ve telefon düşmediğini farkettim. Dün akşam da nişanlım bizdeydi ve kardeşimin elindeki tabletin ekranı büyük olduğundan nişanlımın onun arkasından geçerken ekranda birine fotoğraf attığını görmesi zor olmamış. Kendisinden yaşça büyük bi adamla çekilmiş bi fotoğraf, burdaki manzaraların birinde ve de. Ben bu adamın daha önce '' abla günlük para alacağım, ingilizcemi de geliştireceğim bi iş buldum'' dediği yerdeki adam olduğunu düşünüyorum. turistik bir şehir burası ve atv turları düzenlenen bir yere girmişti. ikinci gün bakmaya gittiğimizde de normalde giymediği beli açık tişörtü o yağmurun ortasında giyip dışarıdan hiç işyerine benzemeyen bi yerde o işyerinin sahibiyle oturduklarını görünce almak zorunda kalmıştık onu oradan. İş yerinin ne tabelası ne unvanı ne tescil kaydı hiçbir şeyi yok. O gün de çok sinirlenmiştim, hiç yakıştıramamıştım çünkü. Muhtemelen o kişiyle görüşüyor. Hayır benim anlamadığım biz genelde bir şeylerimizi saklamayız, demek ki yanlış bir şeyler yaptığını o da biliyor ki benden saklıyor. 1aya düğünüm var bu süreçte en azından varlığıyla destek olur diye getirmiştim tekrar , hatta ben gel demeden valizini yapıp benden önce çıkmıştı. Buraya gelme isteğinin burayı bu denli sevme istediğinin böyle bir sebebe dayandığını düşünmek.. Ne bileyim, çok zormuş. Gün boyu işteyim ve o evde ne yapıyor diye düşünmeye başladım artık. Annemi de buraya mı çağırsam bir hafta kalıp beraber dönseler acaba? Ya da bizzat ben mi konuşsam, ne diyeceğim ki? Bana karşı taraf alır mı bilemedim. Bu durumu anneme söylersem işler karışabilir o yüzden bunu sonra düşüneceğim. Bu arada kardeşim henüz 17 yaşında, kasımda 18 olacak daha.
Ve şunu söylemeliyim ki bu yaşlar gerçekten ama gerçekten çok tehlikeli. Ebeveynler açısından da sanırım en zor dönemler.. Benzer şeyler yaşayan, yaşayacak olan anne babalara sabır diliyorum.
Sevgiler