kız kardeşim

Beni düzeltmeye çalışıyormuş .. işte istemiyorum dedim düzelmek falan herkes farklı.. ben böyle mutluyum. Patavatsızlıktan kasıt arada söylememem gereken bir kaç şey ağzımdan kaçırıyorum ama onu baya düzelttim.:KK71:

Canim kardesin seni guzelce uyarmasi normal..ama burda kiskanclik hissediyorum..hele bugun yarin doguma gideceksin zor zamaninda yanlis davranmis..tepkilerin net olursa birdaha boylebirsey yapmaz.

Inanın iyi niyetinden bir gr şüphem yok. İyiliğimi istiyor ama kalbim kırılıyor kendimi huzursuz hissediyorum yanında. .
Canim kardesin seni guzelce uyarmasi normal..ama burda kiskanclik hissediyorum..hele bugun yarin doguma gideceksin zor zamaninda yanlis davranmis..tepkilerin net olursa birdaha boylebirsey yapmaz.

ya kusura bakma ama kendinde farkindasin ki kac kez yazmissin cok konusuyorum diye
öyle bir tanidigim var sinir oluyorum telefonda konusmak eziyet resmen kendi konusuyor kendi dinliyor cevap vermeye bile firsat yok ben tanidik diye bisey demiyorum ama bunu yapan benim ablam olsaydi bende gerektigi yerde uyarirdim .
o da senin gibi tepki verirse bende küserdim cünkü kardesinin katlanamadigi patavatsizliga baskasi hic katlanmaz bence senin iyiligin icin yapiyor ama sen anlamiyosun yada isine gelmiyor bu yinede senin yaptiginin hos olmadigi gercegini degistirmez...

Inanın iyi niyetinden bir gr şüphem yok. İyiliğimi istiyor ama kalbim kırılıyor kendimi huzursuz hissediyorum yanında. .

sen fazla iyi niyetlisin bence..su durumda sana destek olmasi gerekirken kusmesi normal degil bugunlerde seni biraz edio alttan alabilirdi..

Bende ablamla oyleyim ama ne yapayim benim ablamda kendini cok kaptirir.Millet onun arkasindan konusacagina ben soyleyeyim de bari o da kendini duzeltsin istiyorum.Bence sizinde kardesiniz iyi niyetli.Insanin kardesi daha farkli bazen ablam diye ayip olur mu desemde caktirmadan ayagina vurur ya da espriyle konusuyu degisirim mecbur.

Siz bence oturun iyice konusun bu huyunuzu duzeltmeye calisin cunku onlar sizin iyiligini ister.

Ayyy ben seni cok iyi anliyorummm. Aynisi bende var. Ben kirmayayim diye susuyorum. Sonra bi patliyorum cok kötü oluyor. Arada bi bucum yaş var bizim. Samimiyiz ama bazen aşırı rahatsiz ediyor laflari uyarmalari.
Yapcak bisi yok valla. Boyle gelmis boyle gitcekk. Kussen olmaz sovsen olmaz.

Gayet tarafsız yazmaya çalıştım. Yoksa sadece kardeşimi kötüler haksız olduğum konulardan bahsetmezdim. İçimdeki sıkıntıyı yazmak için sadece konu açtım. Çünkü elimden geldikçe dikkat ediyorum bu kadar kendimi düzeltebildim.

Bence kardesin haksiz ....bence seni uyarmamali hicbir konuda durtmemeli seni kendi haline birakmali .... eger coluk cocuga karisabiliyorsan ev yuva kurabildiysen bundan sonrada agzindan cikana dikkat eder agzini ayarini duzene sokarsin herhalde die dusunmeli bence ... soyledigin kelimelerden yaptigin herhangi biseyden dolayi insanlarla kotu seyler yasarsan kendini daha iyi kontrol edersin omur boyu seni biri durtmeyecek sonucta..... durtup durursanda iyilikten maraz dogar boyle...

Hem sana hem bütün hamilelere lohusalara yalvarıyorum.Kim uyardığınız halde sizi üzüyorsa,üstünüze gelmeye devam ediyorsa sert davranın,gerekirse uzaklaşın,sizi strese sokmasına izin vermeyin gerekirse kabalaşın.
Senin özel konuna gelince kardeşin başta iyi niyetli olsa da uyardığın halde aynı davranışı sürdürmesi haksız.tartışma sırasında savunmaya geçmiş olabilir.bence ortada bir tartışma yokken sakince konuşun,bu davranışın sizi neden nasıl rahatsız ettiğini izah edin

Siz kardesinize kizicaginiza baska seylere yanin. Kendi kendinize ceki duzen verseniz keske onun durtmesi yerine. Sadece bi kac gunlugune gelmis kardesiniz . O gidince nasil oluyor peki? Esinizle? Kv? Eltinizle? Diger insanlarla? Nasil ceki duzen veriyosunz, yada kim veriyor daha dogrusu?

Siz kardesinize kizicaginiza baska seylere yanin. Kendi kendinize ceki duzen verseniz keske onun durtmesi yerine. Sadece bi kac gunlugune gelmis kardesiniz . O gidince nasil oluyor peki? Esinizle? Kv? Eltinizle? Diger insanlarla? Nasil ceki duzen veriyosunz, yada kim veriyor daha dogrusu?
Ya neden anlatamıyorum. . Aslında huy olarak çok benzememize rağmen farklıyız. Ben hanım hanımcık olmak istemiyorum. . Sohbet ederken karşı tarafı da dinliyorum ama bazen kendimi kaptırıp fazla konuşuyorum. Sorun etmiyorum fazla zaten. .

Kardesınız yokken bu zamana kadar Geçiminiz gayet iyiymiş.. Demekki bu dürtme mevzusuna gerekte yokmuş.. Bu alıskanlıgı degıstırmenın zamanı gelmiş.. Kardeşiniz de annenizle konuşuyormuş... Efftelyaya göre bunda çok sıkıntı yokmuş.. Bebeğiniz sağlıkla büyüsün inşallah.. Sizde lohusa dönemini kolaylıkla atlatın inşallah..

Valla bosbogaz geveze dahi olsam kimseye kendimi durtturmem.ne münasebet ? Karsi taraf anlarsa ikiniz de ne kdr komik.duruma dusersiniz bundan haberi var mi kardeşinin?

şimdi evinde misafriler alttan al bence.
daha sonra sen onlardayken güzel güzel konuşup anlat sıkıntını.
hem zaten sen de kabul ediyorsun yanlış noktalarını bu çok güzel bişey aslında. kardeşine de aynen böyle dersin. farkındayım çok konuşuyorum ve patavatsızlık yapıyorum, uyarmanda güzel kendimi iyi hissediyorum. ama çocuk gibi beni anneme anlatman rahatsız ediyor. abla kardeş aramızda özelimiz olsun isterim gibi konuşursun olur biter. doğumuna da az kalmış tadını çıkar, uyu bol bol. takma kafaya böyle basit şeyleri.

Arkadaşlar bu arada patavatsızlıktan kastım şu.. çok iyi n iyetliyim herkesi kendim gibi biliyorum ve bazen söylememeö gereken bir şey söylüyorum. Daha sonra bu söylediğim şey kötü niyetli biri tarafından karşıma çıkartılıyor. Yoksa kimsenin kalbini kırıp boş boğazlık yapmıyorum. Zararım kendime. .

Tatlım çok konuşan boş konuşur sonra boş tenekeden çok ses çıkar bunları unutma olur mu? Muhtemelen annen ve kardeşin bu durumunun farkında bırak ben böyle mutluyum laflarını evlat dünyaya getireceksin hoş bi durum değil gevezelik birde üstüne patavatsızlık yani eğlenceli olacağım diye belki de kendini küçük düşürüyorsun ve ailen bu durumun farkında olaraktan sana müdehale etmek durumunda hissediyorlar kendilerini..gel sen kendini düzelt.

Ha dediklerimi sakın yanlış anlama seni yermek filan değil amacım bu bizim toplumun algısı ilk kurduğum cümlelerde büyükannemin güzide sözleri ha bide şu vardı taş yerinde ağırdır. Eskiler ne derse doğru der en iyisini bilir idolümdü kendisini Allah rahmet eylesin.. Sende faydalanmaya bak hayattayken seni gerçekten düşünenler,Hakkını yeme kimsenin.

Back
X