Kız kardeşinizin sizinle kalması doğru değil.bence yanlış yapmışsınız.babaniz aksiyse de ne olursa olsun herkes kendi ailesiyle yaşamalı.tabi sizin de kvnizle kalmanız yanlış ama siz memnunsunuz anladığım kadarıyla.sonucta siz de onların evindesiniz bir de kardesini getirmen olmamış bana göre.sizin aileniz bunu kabul etmemelilerdi.
Bi hayır yapayım demişsin daha yeni açıldı okullar erken pes ediyorsun. Psikoloji bir günde bozulmadığı gibi bir günde de toplanmaz canım. Öncelikle odasında beraber dertleşmeye başla. Sana açılmasını sana güvenmesini sağla. Şen'inle konuşmaya başladıkça zaten müzik dinlemeyi telefonla uğraşmayı azaltacak. Sonra aynı evde yaşadığı insanlara karşı tutumlarında nasıl olması gerektiğini güzel bir dille yavaş yavaş anlat. Yardım iste taktir et. Ona değerli olduğunu hissettir
O yaşta yeğenim geldi yazın tatile. Bire bir aynı hareketler. Günümüz ergen tripleri. Görmezden gelmeye çalış bence.Onlar sorun etmiyorlar hatta çok iyi davranıyorlar ilgileniyorlar kV harçlığıni verir sevdiği yemekleri yapar ama işte.. ne zamana kadar böyle gider nerde tikanirim bilmiyorum.. ben sana dedim ergenlikte sorun olur iyice düşündün mu diye derse ne derim ne cvp veririm bilemiyorum.. savunamam haklı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?