İyi geceler hanımlar ben Erzurum'da kV ile yaşıyorum gayet mutlu bir evliliğim var baba evinde sıkıntılı zamanlarim oldu babamdan yana.. babam aksidir dediğim dediktir. . Bazı huylari cekilmezdir. . Tam o sıkıntılı zamanlarımda eşim çıktı karşıma tuttu elimden kurtardı. . Gelelim kız kardeşime bu sene liseyi kazandı psikolojisi çok değişti babamdan dolayi.. onda kendimi gördüm kurtarmak istedim aldım yanıma benimle kalıyor.. gelin görün ki eski neşeli civil civil kız gitmiş yerine aksi söz dinlemeyen elinden tlf düşürmeyen bi kız gelmiş.. okula gidiyor 5te geliyor saat 10da da eşimle KP işten geliyor o arada ben yardım istemesem dünya umrunda değil biz yokmusuz kendi yokmuş gibi davranıyor.. kulaklığı takıyor hep yabancı müzik dinliyor.. sofrada bişey yemeden kalkıyor uyuyacağım diye ama 11 buçuk 12 de yatıyor.. bişey desem ters cevaplar veriyor. .. sorumluluğunu almakla hata mi yaptım ? Nasıl yaklasmaliyim? Sorumlu olduğum ailem insanlar var onlardan da köşe bucak kaçıyor kimseyle tek kelime konuşmuyor cildiracam 5 sene nasıl geçecek? Bu insanlar daha ne kadar bu tavrına katlanır ki ben katlanamazken? Bi akıl verin yol gösterin nasıl davranayim ?