kiz kardesim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi asff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizinde kv ile yakinda bu sebepten sikintilariniz baslar
herkes kendi evinde kalmali bana gore.babanizla konusmayi deneseniz faydasi olurmu evd ehuzur bozmamasi icin

Ben öncelikle eşinizi tebrik etmek istedim. Ve onu bu konuda dolduruşa getirmeye çalışmayan eşinizin ailesini.

Konuşmaktan başka çare yok. Ne olursa olsun el kapısında olduğunuzu vurgulayın. Ve babasının evindeki halleri hatırlatın. belki ne olursa olsun doğduğı büyüdüğü çevrede mutluydu ve yanınızda mutsuz ve yalnız hissetti? O yaştaki bir kızın yeri babasının evidir. Sanırım isteyerektr ayrılsam yine de bende mutsuz olur içime kapanırdım

Bak onlar da hoslanmamis huzurunu bozma.ki ben ailemi herkesten üstte tutarım kardesime asla kiyamam ama evlendigimizde bazı şeylere dikkat edilmesi gerektiğini dusunuyorum.h uzur böyle sağlanıyor.zaten evlilikte evde 3. Bir kişi olmaz bana göre.esinimin kardeşinin de yaşamasını kabul etmezdim.kv kp dunya iyisi olsalar da aynı evde zor

Iyilik yapmissin yanina getirmissin bir günde herseyin degismesini bekleme
Zamanla degisir
17 yasinda ergen hepsi böyle elinde Telefon köse bucak kacarlar
Zamanla düzelir birde sen üstüne gidip geri yollarsan iyice kizin dengesini bozarsin.
Madem bir yola ciktin sorumluluk aldin zamana birakacaksin , zamanla düzelir hersey.

Kardeşiniz tam bir ergen.. Zamanla düzelir yani ergenlik sürecini atlattııktan sonra. Kendince herkese isyanediyor hayattaki bütün dertler ondaymıs gibi davranıyodur o şimdi. Bu arada bende erzurumluyum söylemeden geçemicem:)))))

her yerde bunlardan var artık anlayış ve sevgi

Liseye yeni başladığına göre 13-14 yaşındadır.Okullar yeni açıldı henüz adapte olamamıştır yeni bir ev,yeni bir çevre okul ve arkadaşlar zorlanması gayet normal sık sık okuluna gidin ögretmenleriyle-rehberlik servisi ile görüşün arkadaş çevresini görün okula giderken her seferinde kardeşinize söylemeyin ben okula gitmek istiyorum diye söylerseniz gelmenizi istemez.

tamda ergenlik dönemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…