- 31 Mart 2023
- 891
- 191
- 33
- 23
- Konu Sahibi ofneyapicam
Daha önce de konu açmıştım ama gerçekten artık ne yapacağımı bilemez bir haldeyim. Ben ve benden 4 yaş küçük bu sene üniversiteye geçecek bir kız kardeşim var. Annem çok geç saatlere kadar çalışıyor. Babam gece çalışıyor bir de küçük erkek kardeşimiz var. Ben üniversiteden geldiğimden beri her gün sabah üşenmeden kardeşime kahvaltı hazırlayıp mutfağı toplayıp evi süpürüp bir de akşam yemeğini hazırlıyorum. Kız kardeşime herhangi bir şey demesem odasını bile toplamıyor. Ortak bir gardropumuz var onun düzenini bile yapamayacak kadar tembel. İş veriyorum keyfim ne zaman isterse o zaman yaparım diyor. Bugün 1.30’ta spora gidecek daha 12’de dedim ki evi sen süpür ilk defa ona bir görev verdim (ev boştu çünkü çocuk gelmeden süpürelim dedim) spordan gelince yorulmazsam yaparım, s**git odamdan (bunlar normal kullandığı cümleler) ben de ısrarla şimdi süpürmesini daha vaktin çok olduğunu benim de mutfakla ve viledayla ilgileneceğimi söyledim. yapmıcam dedi ve en sonu “şımarma, sana mı soracağım, git kendin eşşek gibi süpür” deyince artık dayanamadım ben de kötü konuştum. Gerçekten dayaktan başka bir şeyden anlamıyor ama kendimi çok zor tutuyorum. Hiçbir arkadaşı yok. 0 arkadaş. Hiç kimseyle oturup dışarıda bile sohbet etmiyor. Tüm arkadaşları tek tek onu engelleyip hayatından çıkmış. Böyle sorunlu biriyle daha fazla muhattap olmak dahi istemiyorum. Sadece yan gelip yatmasını da istemiyorum. Sizin böyle kardeşleriniz var mı? Kendimi çok kötü hissediyorum kardeşim için böyle düşündüğümden ama kardeşimi gerçekten sevmiyorum