Kız kardeşime ünlü sevgilisi iş teklif etmiş, kendisinin menajeri olmasını istemiş, kardeşim kabul etmeli mi?

zaar? sizlerden fikir istemediğim kesin keşke sizin gibi anca kaos ve manipulasyon bilen bomboşşş insanlar yorum yapmayıp beni engelleseler de hiç bu kuru kalabalığınızı çekmesem.. ben sormak istediğim kişilere istediğim zaman istediğim soruyu soracağım ve sizin gibi vizyonsuz insanlar da buna asla engel olamayacaksınız, ok :KK66:
kii bu senelerdirr böylee, 2016dan beri size yüzleşemediğiniz gerçekleri, zaaflarınızı tüm gerçekliğiyle pat pat yüzünüze vurup akabinde bir güzel eğleniyorum ;)

kii bu senelerdirr böylee, 2016dan beri size yüzleşemediğiniz gerçekleri, zaaflarınızı tüm gerçekliğiyle pat pat yüzünüze vurup akabinde bir güzel eğleniyorum :KK66:
Mesela masa altından iş arkadaşlarımıza frikik vermek gibi mi ?
Kaç evli ya da bekar kadının böyle bir zaafı olabilir ki burada :)
İlahi !

Mesela masa altından iş arkadaşlarımıza frikik vermek gibi mi ?
Kaç evli ya da bekar kadının böyle bir zaafı olabilir ki burada :)
İlahi !
işte tam da anlatmak istediğim bu, gerçekten şu yazdıklarınıza üzüldüğümü filan mı sanıyorsunuz ki bu kadar bel altı vurup düşüp alçalıyorsunuz? canım sen istediğin kadar kudur anca burada boş laf salatası yapan ve eşinin işyerindeki benim gibi güzel kadınlara bakmasından ölümüne korkan bir kadın olmaktan öteye geçemeyeceksin :(

Back
X