- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
- Konu Sahibi Passionatewoman
Ne kadar ünlü. Biz tanıyor muyuz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyaniklar yirttiniz siz neyse bir 7 gun sonra aranizda olacagim artik Kismet ama vallaha iyi güldüm degerdikiiz biz ikimiz dikkat etmeliyiz![]()
Konu sahibi ben fake değilim diye video yüklesin inanalım diyenler el kaldırsın![]()
![]()
![]()
burada küflenmedin mi artık kokmuşsundur sen resmen bee![]()
Ay bu iyiydiNe ünlüsü bar ünlüsü mü? Çok ünlü olduğunu sanmıyorum çünkü zaten mevcut menajeri vardır ve öyle 6 aylık kıza yedirmezler. Ya sizin totoyu kapatıp uyanmanız lazım ya da kız kardeşinizi kekliyorlar![]()
Öyle mi yapıyormuşküflenmekte bir değişim nihayetinde..
siz de deneyin..
hep aynı kavgacı hep aynı üslupsuzluk gram kendini eğitme yok.
hala iş arkadaşınıza masa altından frikik veriyor musunuz eşinizle kavga ettiğinizde intikam almak için?
Aaaa a edep yahu edep iyice zivanadan cikmisküflenmekte bir değişim nihayetinde..
siz de deneyin..
hala iş arkadaşınıza masa altından frikik veriyor musunuz eşinizle kavga ettiğinizde intikam almak için?
yaaaa bunu nerede anlattı link varmı çok merak ettim. İnsan neden böyle birşey yaparkiküflenmekte bir değişim nihayetinde..
siz de deneyin..
Başarı kriteriniz bu mu?akıllı insanların işi olmadığı dediğin kişi büyük bir holdingte genel müdür canım o yüzden zaten buradaki kadınların fesatlığı yazık kuduruyorlar çatlıyorlar rüyalarında bile göremeyecekleri başarılar olduğu için ezik fesatlar![]()
ya ben değişmemişim de sen çok mu değişmişsin? hep aynı korkaklık, kaçak dövüş, arkadan konuşma, fitne fücur, insanları manipule ederek bir yere gelebileceğini sanma, bel altı vurararak anca kendini ifade edebilme ve nice vasıfsız özellikler, bir ton vizyonsuzluk..küflenmekte bir değişim nihayetinde..
siz de deneyin..
kimin haddini bilmesi gerektiği ve kimin kimin tırnağı olamayacağı aşikar boyutlarda ortada.. zengin, ünlü gibi kelimeler sizin hoşunuza giden özellikler fakat benim bahsettiğim özellikleri, iyi eğitimli, kültürlü ve sevdiğine değer veren, kitleleri etkileyen bir adam oluşuyla ilgiliydi..Başarı kriteriniz bu mu?
Zengin, ünlü!(kime göre neye göre ünlü o da bilinmiyor zira bu ülkede elini sallasan ünlüye carpiyorsun)adamın yanına kapak atmak,sonra birde buralara gelip yalandan konu açmak mı başarı?
Siz burdaki kadınların birçoğunun tırnağının ucu dahi olamazsınız bu kafayla,gayet zeki,kendi tırnakları ile kazıyıp bir yerlere gelen,aklıyla ,cesareti ile fark yaratan kadınlar var burada,haddinizi bilin bir siz önce.
İlahi çok güldüm.ya ben değişmemişim de sen çok mu değişmişsin? hep aynı korkaklık, kaçak dövüş, arkadan konuşma, fitne fücur, insanları manipule ederek bir yere gelebileceğini sanma, bel altı vurararak anca kendini ifade edebilme ve nice vasıfsız özellikler, bir ton vizyonsuzluk..
ha bir de burda geçirilen saçma sapan boşa giden lüzumsuz, laf soktuğunu sanan tavrın.. acınası gerçekten yazık ancak bir insan bu kadar amaçsız olabilir..
Keşke öyle yazsaydınız konunuza da.kimin haddini bilmesi gerektiği ve kimin kimin tırnağı olamayacağı aşikar boyutlarda ortada.. zengin, ünlü gibi kelimeler sizin hoşunuza giden özellikler fakat benim bahsettiğim özellikleri, iyi eğitimli, kültürlü ve sevdiğine değer veren, kitleleri etkileyen bir adam oluşuyla ilgiliydi..
hahahahhahahah bunu buradan yazdığım 3,5 satırla nasıl anlıyorsun ya kahin misin yoksa kendi mutsuzluğunu başkalarına mı yüklemeye çalışıyorsun?İlahi çok güldüm.
Çok mutsuzsuzsunuz belli, Allah şifa versin.![]()