Kız kardeşime ünlü sevgilisi iş teklif etmiş, kendisinin menajeri olmasını istemiş, kardeşim kabul etmeli mi?

burada küflenmedin mi artık kokmuşsundur sen resmen bee :KK49::KK49:

küflenmekte bir değişim nihayetinde..
siz de deneyin..
hep aynı kavgacı hep aynı üslupsuzluk gram kendini eğitme yok.
hala iş arkadaşınıza masa altından frikik veriyor musunuz eşinizle kavga ettiğinizde intikam almak için?

Evli insanlar bile eşlerine tahammül edemiyorken iş yerinde, kardeşiniz işsiz mi,çok mu mecburda bu teklifi düşünüyor anlamadım. Kıskanç diyorsunuz birde,tabi ki ilişkileri kötü etkilenir.

siz de deneyin..
hala iş arkadaşınıza masa altından frikik veriyor musunuz eşinizle kavga ettiğinizde intikam almak için?
Öyle mi yapıyormuş:oha:

Gelmiş birde burada insanların hayatını küçümsüyor 🤦

siz de deneyin..
Aaaa a edep yahu edep iyice zivanadan cikmis🙄

siz de deneyin..
yaaaa bunu nerede anlattı link varmı çok merak ettim. İnsan neden böyle birşey yaparki:KK57:

akıllı insanların işi olmadığı dediğin kişi büyük bir holdingte genel müdür canım o yüzden zaten buradaki kadınların fesatlığı yazık kuduruyorlar çatlıyorlar rüyalarında bile göremeyecekleri başarılar olduğu için ezik fesatlar :KK43:
Başarı kriteriniz bu mu?
Zengin, ünlü!(kime göre neye göre ünlü o da bilinmiyor zira bu ülkede elini sallasan ünlüye carpiyorsun)adamın yanına kapak atmak,sonra birde buralara gelip yalandan konu açmak mı başarı?
Siz burdaki kadınların birçoğunun tırnağının ucu dahi olamazsınız bu kafayla,gayet zeki,kendi tırnakları ile kazıyıp bir yerlere gelen,aklıyla ,cesareti ile fark yaratan kadınlar var burada,haddinizi bilin bir siz önce.

siz de deneyin..
ya ben değişmemişim de sen çok mu değişmişsin? hep aynı korkaklık, kaçak dövüş, arkadan konuşma, fitne fücur, insanları manipule ederek bir yere gelebileceğini sanma, bel altı vurararak anca kendini ifade edebilme ve nice vasıfsız özellikler, bir ton vizyonsuzluk..

ha bir de burda geçirilen saçma sapan boşa giden lüzumsuz, laf soktuğunu sanan tavrın.. acınası gerçekten yazık ancak bir insan bu kadar amaçsız olabilir..

Başarı kriteriniz bu mu?
Zengin, ünlü!(kime göre neye göre ünlü o da bilinmiyor zira bu ülkede elini sallasan ünlüye carpiyorsun)adamın yanına kapak atmak,sonra birde buralara gelip yalandan konu açmak mı başarı?
Siz burdaki kadınların birçoğunun tırnağının ucu dahi olamazsınız bu kafayla,gayet zeki,kendi tırnakları ile kazıyıp bir yerlere gelen,aklıyla ,cesareti ile fark yaratan kadınlar var burada,haddinizi bilin bir siz önce.
kimin haddini bilmesi gerektiği ve kimin kimin tırnağı olamayacağı aşikar boyutlarda ortada.. zengin, ünlü gibi kelimeler sizin hoşunuza giden özellikler fakat benim bahsettiğim özellikleri, iyi eğitimli, kültürlü ve sevdiğine değer veren, kitleleri etkileyen bir adam oluşuyla ilgiliydi..

ya ben değişmemişim de sen çok mu değişmişsin? hep aynı korkaklık, kaçak dövüş, arkadan konuşma, fitne fücur, insanları manipule ederek bir yere gelebileceğini sanma, bel altı vurararak anca kendini ifade edebilme ve nice vasıfsız özellikler, bir ton vizyonsuzluk..

ha bir de burda geçirilen saçma sapan boşa giden lüzumsuz, laf soktuğunu sanan tavrın.. acınası gerçekten yazık ancak bir insan bu kadar amaçsız olabilir..
İlahi çok güldüm. :KK70:

Çok mutsuzsuzsunuz belli, Allah şifa versin.:KK43:

kimin haddini bilmesi gerektiği ve kimin kimin tırnağı olamayacağı aşikar boyutlarda ortada.. zengin, ünlü gibi kelimeler sizin hoşunuza giden özellikler fakat benim bahsettiğim özellikleri, iyi eğitimli, kültürlü ve sevdiğine değer veren, kitleleri etkileyen bir adam oluşuyla ilgiliydi..
Keşke öyle yazsaydınız konunuza da.
Benim hoşuma gitmiyor ki,böyle başkası adına konular açıp, içine ünlü vb kelimeleri sokuşturmuyorum. İşinize bakin bence,kardeşiniz kendi aklını kullanıp karar verebilir.

Back
X