Kız kardeşime ünlü sevgilisi iş teklif etmiş, kendisinin menajeri olmasını istemiş, kardeşim kabul etmeli mi?

Aralarındaki uyuma, karakterlerine göre değişir ama bunun cevabı. Keşke eşimle çalışmam gerekseydi mesela. 9 ay kadar birlikte çalıştığımız bir dönem olmuştu. Rüya iş arkadaşım kendisi. =)) Ama işin içeriğine göre de değişir. O kadar havada bir soru ki, cevabı ancak deneyip görürler bence. Mesela bir arkadaşımın anne babası yıllardır ortak dükkan işletiyor. Bir yazar arkadaşım var, sevgilisi müzisyen, birkaç kez birlikte etkinlik yapmaya kalkıştılar, sonra tövbe ettiler. =)) Ama normalde de hırgür süren bir ilişkileri var. Bilemenko kısaca.

yaw he he fake yaa :KK70: bayağı bir iz bırakmışsam sen de demek unutamıyorsn yazıkk
Evet çok büyük bir iz bıraktın. En son eşinle kardeşin arasında bir şeyler olabileceğini ima eden bir konu açmıştın, tam bir mide bulantısı. Yaşın küçük muhtemelen, büyü de gel. Kib'liyorum konunu seninle ilgilenirler.

Evet çok büyük bir iz bıraktın. En son eşinle kardeşin arasında bir şeyler olabileceğini ima eden bir konu açmıştın, tam bir mide bulantısı. Yaşın küçük muhtemelen, büyü de gel. Kib'liyorum konunu seninle ilgilenirler.
istediğim zaman istediğim konuyu açarım sana mı sorucam acaba hem sen kimsin ki? rahatsız oluyorsan da okumazsın bu kadar dedikoducu fesat olmazsın olur biter değil mi ama ne kolay dmi klavye arkasından sallayıp sallayıp gitmek filan

Aaaaaaay inanmiyorumm bir ece erken birde bu bugun soklardayim😂😂😂🤣🤣🤣

sahip ki çocuk teklif ediyor
Sahip ki mi?
Yani senin bilgin yok. Hmm..
Çünkü menajerlik öyle git marketten kolonya al gibi birşey değil ondan sordum
Madem çocuk layık görmüş konu açarak vakit kaybedilmesin 🤺

Sahip ki mi?
Yani senin bilgin yok. Hmm..
Çünkü menajerlik öyle git marketten kolonya al gibi birşey değil ondan sordum
Madem çocuk layık görmüş konu açarak vakit kaybedilmesin 🤺
konu zaten layık görülüp görülmemesi değil canım ya sen baştan yanlış anlamışsın meseleyi, kendinizi pasif, yetersiz gördüğünüz konularda herkesin de öyle yetersiz olabileceğini sanmayın olur mu ;)

Aaaaaaay inanmiyorumm bir ece erken birde bu bugun soklardayim😂😂😂🤣🤣🤣
Konu sahibi 2018 de 4 yıllık evli iken 2019 da 6 yıllık evliyim yazmış. Herkes defalarca yazdı önceden zaten, sürekli insanların ilgisini çekecek konuları seçip açıyor. Muhtemelen ergen bir birey. Bir de olgun bir bayan "yaw he he" asla yazmaz :KK66:

konu zaten layık görülüp görülmemesi değil canım ya sen baştan yanlış anlamışsın meseleyi, kendinizi pasif, yetersiz gördüğünüz konularda herkesin de öyle yetersiz olabileceğini sanmayın olur mu :KK66:
Dikkat edersen kendini yetersiz gören kardeşin😅
Kıskançlıktan adamın beynini kurutmuş adam da gel menajerim ol demiş bıkmış çünkü
Sende kardeşinin menajeri oldun sanırım gelip adına konu açtığına göre 🥴

Dikkat edersen kendini yetersiz gören kardeşin😅
Kıskançlıktan adamın beynini kurutmuş adam da gel menajerim ol demiş bıkmış çünkü
Sende kardeşinin menajeri oldun sanırım gelip adına konu açtığına göre 🥴
Kendileri bile inanamamış zaten. Ablası buraya konu açmış, annesi konu komşu gezip anlatıyordur, kızın kendisini düşünemiyorum zaten patatesçi megafonuyla sokak sokak ilan ediyordur. :KK70:

Ne ünlüsü bar ünlüsü mü? Çok ünlü olduğunu sanmıyorum çünkü zaten mevcut menajeri vardır ve öyle 6 aylık kıza yedirmezler. Ya sizin totoyu kapatıp uyanmanız lazım ya da kız kardeşinizi kekliyorlar 🤷🏻‍♀️
Konuşmacıymış. Taksim delisi Cenk mi acaba, o da konuşmacı. Hem kardeşi de ablası gibiyse bence çok da yakışırlar :D

Kardeşimin ünlü bir erkek arkadaşı var, 6 aydır beraberler, kızın üstüne titriyor resmen çok da mutlular,

Çocuk kardeşime onun menajeri olmasını istediğini söylemiş aşk ve iş bir arada yürür mü, ne yapmalı sizce?
Sürekli birlikte olacaklar. Kardeşiniz başarılı bile olsa birbirlerini özlemek, aramak, sormak gibi durumlara gerek kalmaz. Ayrılırlar büyük ihtimal.

Kendileri bile inanamamış zaten. Ablası buraya konu açmış, annesi konu komşu gezip anlatıyordur, kızın kendisini düşünemiyorum zaten patatesçi megafonuyla sokak sokak ilan ediyordur. :KK70:
Fazla kolonya koklamaktan bunlar :D

Back
X