Kız kardeşime vurdum! konusunda ki iğrenç ablayım(!)

ben yaptığımla övünmüyorum ki! Neden anlamak istemiyorsunuz öyle pişmanım ki! Salaklık yaptım diyorum ben yaptığımı doğru bulmuyorum ki. Hala öyle anlıyorsunuz:5:

Pişmanlığını anladığım için açıklıyorum,çözümün zor olduğunu ama imkansız olmadığını söylüyorum..Sen fazla hassassın..Yargıladığımı zannediyorsun..yargılamıyorum..

Yapacağın sessizden izlemede kalmak,uzaktan bakıp rahatsız etmemek..yavaştan kendinden örneklerle muhabbet et, asla ona sen naptın diye sorma..sevgilin var mı gibisinden...sorma..zamanla kendi ufaktan anlatırsa anlatır..En azından buzlar erir..

bütün duygularını uçlarda yaşıyosun
sinirlenince gözün dönüyo
üzülünce gidicem edicem diyosun
biraz sakinleşmeye çalış
hayatı olduğundan daha çok zorlaştırıyosun

gideceğim şehirde bir psikologtan yardım alacağım. Herkes tarafından çok sevilen biriyim,ama kardeşime böyle davrandigim için kendimden utanıyorum. Inanın hakaretleri de kaldırabilirim. Pazar günü yola çıkıyorum,kardeşime mektupta bırakacağım. Ne diyebilirim ki,çok üzgünüm.

yıpratma kendini daha fazla pişmansın işte daha ne,
ki bunan sonra kardeşini kazanmaya bak ben ikiniz içinde üzüldüm oda çok üzgündür seninde halinden belli ne kadar üzgünsün ya
aranız bi an önce düzelsin dilerim,
ve bu kadar üzüldükten sonra aynı şeyi tekrarlamıcanı düşünüyorum
ayrı şehire gidip uzaklaşman iyi gelebilir

gideceğim şehirde bir psikologtan yardım alacağım. Herkes tarafından çok sevilen biriyim,ama kardeşime böyle davrandigim için kendimden utanıyorum. Inanın hakaretleri de kaldırabilirim. Pazar günü yola çıkıyorum,kardeşime mektupta bırakacağım. Ne diyebilirim ki,çok üzgünüm.

herkes kardesıyle buyuk yada kucuk sorunlar yasamıstır

hemen mektup yazıp gıtmekte neyın nesı

bıraz sakın kafayla dusunsen

gıdınce ne olacak

Gideceğine çaba sarfet kardeşinin gönlünü almaya bak
ve dediğine göre pişmansın kardeşine bir daha bu şekilde davranmazsın
oda bir süre sonra senin değiştiğini anlar ve aranız iyi olur birşeylerini paylaşır
ama gidersen veya gitmeyi düşünüyorsan benim düşüncem şöyle
''pişmansın ama bir daha yapmayacağına emin değilsin'' bu yüzden de kaçıyorsun bence..

gideceğim de ne mi olacak? Kardeşim bir ooh çekecek. Kara bulut gibi tepesinde durmayacagim onun gidince. Her şey daha iyi olacak. Ailemin umrunda bile değilim,gitmisim gitmemisim farketmez bile. Gitme olayını uzun zamandır düşünüyordum ama simdi kesinlestirdim. Pazar günü yola çıkıyorum. Gittiğimde kendime ev bulacağım. Sonra ise avukatligima başlayacağım. Ama hiç bir yara izi kapanmayacak. Pismanligim devam edecek.. Gidiyorum cunku ailem ve kardeşim rahat etsin istiyorum. Onların benden nefret ettiğini gorunce kendimi çöp gibi hissedeceğim.. Gitmek tek çözüm. gitneden önce kardesime kendi gunlugumude bırakacağım. onu ne kadar cok sevdiğim endiselendigim de içinde yazıyor. Beni affetmesini bekleyemem. Ben ablalik yapamadım,dünyanın en.kötü ablası oldum. Onun bebeklik eşyaları bende,o hiç bilmez. Giderken o bebeklik patiklerini ve yorganinida bırakacağım. Abarttigimi düşünüyorsunuz fevri karar verdiğimi düşünüyorsunuz ama gerçekten değil. Insanların hayatlarını mahvetmeye hakkım yok benım. hepiniz haklısınız. gittiğim gibi yardım alacağım bir uzmandan. kendimi duzeltecegim. Bu ben olamam ki.. Bu ben değildim. böyle iğrenç bir insan değildim. Gözünüzde bu kadar kötü gözüken birisi olamazdım..

hatayı hatayla çözemezsin. gidince ne olacak seni affedecek mi kardeşin. babanın aklına kim bilir neler gelecek.
sen düşünmeden hareket ediyorsun tek sorunun bu.
herkes pişman olduğunu anladı bu konuda kendini yıpratma.
ama sen istediğin cvpları alamayınca senden tarafı olanları ayrı koyup nicklerini yazıp iki cephe oluşturmaya çalışıyrsun. rahatlayacaksan bunu da yap tamam.
ama sende biraz burda sana yorum yazan insanları algılamaya çalış. dalga geçenlerden bahsetmiyorum. insanlarda üzüldü kardeşine bu yaptıklarına o yüzden tepki veriyorlar. şiddet neyi çözer? her şeyi berbat eder. ah yapmışsın bi daha vurma mı diyelim. olayın ne kadar ciddi olduğunu vurgulamak istemişler.
olay çirkin, sen pişmansın... ve insanlar senin pişman olduğun kısımla ilgilenmedi buna sinirlendin. anlamış mıyız?
ve sen aynı olayı 2. kez yapmışsın. onu şikayet ederek koruyamazdn. ya kendin gözetlerdin kardeşini hissettirmeden o insanlar saçma mı değil mi neler yapıyor onlarla diye. ya da annene uygun bir dille anlatırdın. babayı erkek kardeşi koyarak işin içine dahada çözülmez hale getirmişsin.rencide etmişsin. bu fikrim hala değişmedi istersen 3. bir konu aç.

Son düzenleme:
Hala akıllanmamıssın belliiki.
Allah bilir kardeşinle olan problemden dolayı sinirlenmis erkek arkadasından ayrılmıssındır?
cünkü sende o potansiyeli görüyorum. kaçıp gitmek yerine kendıne gelmeye calıs.
herkes kardesin gibi tepki vermeyebilir yine üzülen sen olursun diye söylüyorum.

fazla takma kafana canım yaa,,bir daha tekrarlamazsın olur biter.
ara sıra olur öyle şeyler
kardeşler arasında.

önemli olan insanın hatasını anlaması. böyle bir sebepten dolayı gitmek de neyın nesı?? bıraz abartmadın mı?

duygularının ortası yok mu hiç?

Son düzenleme:
gideceğim de ne mi olacak? Kardeşim bir ooh çekecek. Kara bulut gibi tepesinde durmayacagim onun gidince. Her şey daha iyi olacak. Ailemin umrunda bile değilim,gitmisim gitmemisim farketmez bile. Gitme olayını uzun zamandır düşünüyordum ama simdi kesinlestirdim. Pazar günü yola çıkıyorum. Gittiğimde kendime ev bulacağım. Sonra ise avukatligima başlayacağım. Ama hiç bir yara izi kapanmayacak. Pismanligim devam edecek.. Gidiyorum cunku ailem ve kardeşim rahat etsin istiyorum. Onların benden nefret ettiğini gorunce kendimi çöp gibi hissedeceğim.. Gitmek tek çözüm. gitneden önce kardesime kendi gunlugumude bırakacağım. onu ne kadar cok sevdiğim endiselendigim de içinde yazıyor. Beni affetmesini bekleyemem. Ben ablalik yapamadım,dünyanın en.kötü ablası oldum. Onun bebeklik eşyaları bende,o hiç bilmez. Giderken o bebeklik patiklerini ve yorganinida bırakacağım. Abarttigimi düşünüyorsunuz fevri karar verdiğimi düşünüyorsunuz ama gerçekten değil. Insanların hayatlarını mahvetmeye hakkım yok benım. hepiniz haklısınız. gittiğim gibi yardım alacağım bir uzmandan. kendimi duzeltecegim. Bu ben olamam ki.. Bu ben değildim. böyle iğrenç bir insan değildim. Gözünüzde bu kadar kötü gözüken birisi olamazdım..

cnm ben bu kdr kendini igrenc diye nitelemeni istemiyorum aslında dogruda bulmuyorum. herkes hata yapıyor emin ol en düzgün görünen bile yapıyor annemde bnm gunlugumu cok okudu kavga ettim bilmemne kızdım ama zamanla gecti ve anladmki en buyuk dostum o. hala beni uzer yaralar sevgisinden yapar üstelik bunu ama ben yinede annemdir ayrılmam bende doktora görün bu cok normal birşey pişman olmakta erdemdir sadece kendini bukdr igrenc ahlaksız ezik gibi görüncek birşey yok ortada. kendine inan cnm bnm dua et bol bol

Bütün bunları,gitmeden de yapabilirsin.
Yani günlüğünü okutmak,patiklerini göstermek,psikoloğa gitmek...

Gidersen telafi şansın azalır.Aranızı düzeltmeden uzaklaşman akıllıca olmaz.
Kalıp biraz alttan almanı ve kardeşine sevgi göstermeni öneririm.
Ama önce biraz kızgınlığı-kırgınlığı geçsin.Günlüğünü filan sonra gösterirsin.

Psikolog kararını lütfen erteleme.
Sadece öfke meselesi için demiyorum.Şu anki duygu durumun da pek sağlıklı görünmüyor bence.

Ablamla aramda 1 yas var ve yediğim dayağın haddi hesabı yok, bazen haklı bazen haksız..
Bizim ömrümüz birbirimizi yemekle gecti, hala yiyoruz :D

Ne büyük kavgalar ettik neler yaptık birbimize anlatsak aklınız hayaliniz durur.

Biz ilkokul ortaokul lise ve simdi üniversite toplamda 13 yıldır aynı siniftayiz..
Ben anlıyorum ki ben onsuz bı hiçim aynı sekilde o da benim icin oyle olduğunu düşünür.

Yeri geldi o pişman oldu kavgalarımızdan özür diledi hediye aldı yeri geldi ben ayaklarını öptüm...
Aynı evin icinde mektuplasiriz da hala :D

Dediğim gibi o bana ne yaparsa yapsın ben ondan ben ne yaparsam yapayım o benden vazgeçmez...

Kardeşlik budur bı sıkıntıda o cok sevdiğin kardeşini bırakıp gitmek değil...

niye gideceksin nereye gideceksin anlamadım ben:44:
kardeşler arasında bu tarz kavgalar tartışmalar mutlaka olur şiddet olmamalı tabii ama bazen oluyor maalesef
kardeşinin seni hemen affetmesini bekleme ona biraz zaman ver eninde sonunda seni affedecektir
önemli olan senin pişman olman ve hatandan ders çıkarman:31:
aynı yanlışı tekrar yapma kardeşine yakın olarak onu korumaya çalış

Kızlar! burada öyle acımasızca yorum yapıp konu sahibini ezenler olmuş ki ağzım açık okudum. Yaptigi cok ama cok yanlis! fakat hatasının farkında olması değil mi önemli olan? kız öyle pişman olmuş ki yazdıklarından da anlaşılıyor. Ama bazıları öyle ezmis ki,kk üyeleri burada birbirine destek olmak için var. Fakat konu sahibesinin morali o yorumlarla daha cok altüst oldu. Bozuk olan psikolojisi daha beter hâl aldi. Düşünmeden yazanlar olmuş. Kardeşini serserilerle bira içerken ve hatta sarhoş görmüş. kardeşi dediğiniz gibi herşeyin bilincinde(!) tabiki ergenlik,bizdede oldu bu durumlar ama konu sahibi gerekeni uygun bir şekilde yapamamış. daha fazla üstüne gitmeyin lütfen. hem gitmesi bencede daha iyi olacak. Uzmandan yardım alacakmış mesleğine başlayacakmış avukatliga. böylelikle yepyeni bir insan olarak herşeyin bilincinde bilgisinde olarak dönecek evine. Bazı insanları anlayamıyorum gerçekten..

Adını feriha koydum-adını feriha koydum emirin yolu
Kardeşime vurdum-kardeşime vurdum konusunsaki iğrenç ablayım.

Şaka bi yana...
Olan olmuş artık.Tamam biz burda sizi suçladık kızdık öfkelendik .Bu kardeşine nekadar çok üzüldüğümüzü gösteir.Ve senin hatalı olmanı.
Ailenle ilgili sorunlarında var sanırım.
Kardeşler arasında olur kavga dövüş.
Sana da yüklendik ama kabul et bizde haklının yanındayız.
Giderek yol katedemezsin.Kalp hastası olan kardeşini daha çok üzersin sadee.
Zamana bırakın zaman çözer .Hemen hallolmasını beklemeyin.Üzerine gitmeyin kızcağızn.

Kızlar! burada öyle acımasızca yorum yapıp konu sahibini ezenler olmuş ki ağzım açık okudum. Yaptigi cok ama cok yanlis! fakat hatasının farkında olması değil mi önemli olan? kız öyle pişman olmuş ki yazdıklarından da anlaşılıyor. Ama bazıları öyle ezmis ki,kk üyeleri burada birbirine destek olmak için var. Fakat konu sahibesinin morali o yorumlarla daha cok altüst oldu. Bozuk olan psikolojisi daha beter hâl aldi. Düşünmeden yazanlar olmuş. Kardeşini serserilerle bira içerken ve hatta sarhoş görmüş. kardeşi dediğiniz gibi herşeyin bilincinde(!) tabiki ergenlik,bizdede oldu bu durumlar ama konu sahibi gerekeni uygun bir şekilde yapamamış. daha fazla üstüne gitmeyin lütfen. hem gitmesi bencede daha iyi olacak. Uzmandan yardım alacakmış mesleğine başlayacakmış avukatliga. böylelikle yepyeni bir insan olarak herşeyin bilincinde bilgisinde olarak dönecek evine. Bazı insanları anlayamıyorum gerçekten..

ben katılıyorum arkadasım sanaa benn bir insan ne kdr büyük hata yaparsa yapsınn kelimelerimi secer konusurum belkide psikolojik bir hastalık yasadıgım ıcındır .... yalnız ben gitmesinin cokda akıllı olmayadabilir diye dusunuyorum bunu doktoruyla karar verse daha iyi olur sanki ayrılık zordur çünkü :26:

kaçıp gitmek sorunları çözecekmi,kol kanat germek istediğiniz kardeşiniz sizsiz boşlukta kalmayacakmı? siz abla-kardeşsiniz...bugün kötü olursunuz yarın iyi.. sabredin, kendiniz içinde kardeşiniz içinde..hemen kırılanlar anında yerine yapışmazki...
zamanla içinizdeki yaşattığınız o büyük sevgiyi gösterere göstere kardeşinizle yaşayın..siz onun sırdaşı,dayanağı yada o sizin sırdaşınız,dayanağınız olmayacakta kim olacak...siz gerçekten sevgi dolu bir ablasınız ve bunu kardeşinize gösterin..ablalığın-kardeşliğin vermiş olduğu gücü-büyüklüğü yaşayın,yaşatın..

yha hiç mi ablanızdan abinizden tokat yemediniz?konu niye o kadar abartılıyor? sen konu sahibi ne bu halin ...gören de adam öldürdün zannedicek ...allah aşkına dikkat toplamak için mi bütün bunlar....seni affetmiyorsa etmesin...ömür boyu m sürecek bu dargınlık ...ayh tek derdin bu olsun...

herşey sen istediğin anda sen istediğin için olmaz. o kadar çok benmerkezli bir yaklaşımın var ki kardeşinin bile seni ne zaman affedeceğine sen karar vermek istiyorsun. kardeşinin artık büyüdüğünü özgür iradesi olduğunu kabullenmekle ve dünyanın merkezinin sen olmadığının farkına varmakla işe başlayacaksan ancak gitmen işe yarar. yoksa belki de sen gidince ailen kardeşini suçlayacak aranızdaki tartışma yüzünden yani kardeşin yüzünden gittiğini düşünüp kıza yüklenecekler. yani gidişin bile kıza zarar verebilir.

Back
X