Kız kardeşime vurdum! konusunda ki iğrenç ablayım(!)

ipad2'yi kırmış diyorsun yaa?
garip bir olay.

kırması gerçekten akıl almaz bir durum:27::27:

osmanlı tokatı mı attın arkadaşım
gözü , yüzü mü dağıldı ki ...ipad2'i kırdı:27:

:52::52::52::52: ahaa ipad takıldı delüüü

ne bileyim canım.
sonuçta kardeşler , elbet daha önce kavgaları olmuştur.

neden ipad2 kırıldı ki:52::52::52: mantığım almıyor, abla kardeş bunlar.

sevgilisi olur da, insanın zoruna gider ve gözünün içine baka baka kırar. ama bu kardeş ilişkisi garip:27::27:

Son düzenleme:
Kızlar! burada öyle acımasızca yorum yapıp konu sahibini ezenler olmuş ki ağzım açık okudum. Yaptigi cok ama cok yanlis! fakat hatasının farkında olması değil mi önemli olan? kız öyle pişman olmuş ki yazdıklarından da anlaşılıyor. Ama bazıları öyle ezmis ki,kk üyeleri burada birbirine destek olmak için var. Fakat konu sahibesinin morali o yorumlarla daha cok altüst oldu. Bozuk olan psikolojisi daha beter hâl aldi. Düşünmeden yazanlar olmuş. Kardeşini serserilerle bira içerken ve hatta sarhoş görmüş. kardeşi dediğiniz gibi herşeyin bilincinde(!) tabiki ergenlik,bizdede oldu bu durumlar ama konu sahibi gerekeni uygun bir şekilde yapamamış. daha fazla üstüne gitmeyin lütfen. hem gitmesi bencede daha iyi olacak. Uzmandan yardım alacakmış mesleğine başlayacakmış avukatliga. böylelikle yepyeni bir insan olarak herşeyin bilincinde bilgisinde olarak dönecek evine. Bazı insanları anlayamıyorum gerçekten..

burda (malesef) kimse kimseye destek olmak için falan yok. herkese açık bir platform, kimi yardımcı olmaya çalışır, kimi dalga geçmeye çalışır, kimi ezmeye çalışır, kimi kalp kırmaya çalışır, kimi sorun çözmeye kimi sorun yaratmaya çalışır... o yüzden bu kafadan çıkın. yoksa bu forumda daha çok üzülürsünüz.

Ya hatanı anladıysan ki anladığını düşünüyorum gitme zira gidersen olduğu gibi kalacak aranız, uzaktan düzeltmen çok zor. Kardeşinin yanında da sinirine hakim olabilirsin, psikoloğa gidebilirsin. Sırf bu yüzden kendi hayatını bu kadar zorlaştırmana gerek yok. Senin hatan çok uçlardasın her olayda, ah bir ortayı bulsan sizden iyisi olmaz emin ol. Çünkü hatayı hatayla düzeltmeye çalışıyorsun.

ipadi kırması da sanırım sorunu maddiyatla çözmeye çalışıyorsun gibi algıladı ve gurur yaptı. O yaşlarda öyledir ha bi'tokat atmışsın ha öldürmüşsün, derinden etkiler. Ben de babam kızınca evden kaçıcam derdim:9:

O değil de sen sevgilinle bu konuya dayalı olarak bi'sebeple mi ayrıldın ya:26:

bir uzmandan yardım al ihtiyacın var gibi gözüküyor.. yada bizi kekliyorsun hangisi doğru bilemem de eğer konu gerçekse yardım almalısın.

Diğer konuda sen ergen gibi davranmışsın,
kardeşin senden daha olgun dedik,

Konu sahibi pişman, hatasını anladı....
onca aşagılamaya, hakarete ragmen seviyesini korudu...

Peki şimdi biz büyükler olarak neden olgunluk göstermiyoruz?

Şimdi konu sahibinin kardeşine davranış şekli ile ,
kardeşinin ablasına verdiği tepki gözönüne alındıgında,
çogumuzun konu sahibinden bir farkı kalmadı.

16 yaşındaki kızın, ablasına gösterdiği olgunlugu ,
bizler 22 yaşındaki bir genç kıza gösteremedik degil mi?

Hala haksızlıgı vurgulanıyor.
Evet haksız ama pişman.

Umarım anlatabilmişimdir....

Son düzenleme:
bu konuda gelen eleştirileri anlarım da neden dalga geçiliyor onu anlayamadım bir türlü..

22 yaşında bir kızın hata yapması ve bunu ifade etmesi niye dalga konusu oluyor hala?

bu konuda gelen eleştirileri anlarım da neden dalga geçiliyor onu anlayamadım bir türlü..

22 yaşında bir kızın hata yapması ve bunu ifade etmesi niye dalga konusu oluyor hala?

Valla kimse kusura bakmasın,
dalga geçenleri kibledim...

Yazdıgım mesajda görünen manzara aynen o şekilde...

İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıracaksın...

Valla kimse kusura bakmasın,
dalga geçenleri kibledim...

Yazdıgım mesajda görünen manzara aynen o şekilde...

İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıracaksın...

ellerine sağlık :)

eleştiri tamam normal hepimiz yapıyoruz ama ben dalga kısmını anlayamadım..ne gerek var..karşımızda gerçekten pişman ve acı çeken bir insan var.

Ondan yaş olarak büyük olman ona her şeyi yapma hakkına sahip oldugunu göstermez. Yanlış falan anlaşılmamışsın gayet güzel anlaşıldın. Senin gibi abla düşman başınaç

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer konuda sen ergen gibi davranmışsın,
kardeşin senden daha olgun dedik,

Konu sahibi pişman, hatasını anladı....
onca aşagılamaya, hakarete ragmen seviyesini korudu...

Peki şimdi biz büyükler olarak neden olgunluk göstermiyoruz?

Şimdi konu sahibinin kardeşine davranış şekli ile ,
kardeşinin ablasına verdiği tepki gözönüne alındıgında,
çogumuzun konu sahibinden bir farkı kalmadı.

16 yaşındaki kızın, ablasına gösterdiği olgunlugu ,
bizler 22 yaşındaki bir genç kıza gösteremedik degil mi?

Hala haksızlıgı vurgulanıyor.
Evet haksız ama pişman.

Umarım anlatabilmişimdir....

:42: :42: :46: :46: :46: :46:

gideceğim de ne mi olacak? Kardeşim bir ooh çekecek. Kara bulut gibi tepesinde durmayacagim onun gidince. Her şey daha iyi olacak. Ailemin umrunda bile değilim,gitmisim gitmemisim farketmez bile. Gitme olayını uzun zamandır düşünüyordum ama simdi kesinlestirdim. Pazar günü yola çıkıyorum. Gittiğimde kendime ev bulacağım. Sonra ise avukatligima başlayacağım. Ama hiç bir yara izi kapanmayacak. Pismanligim devam edecek.. Gidiyorum cunku ailem ve kardeşim rahat etsin istiyorum. Onların benden nefret ettiğini gorunce kendimi çöp gibi hissedeceğim.. Gitmek tek çözüm. gitneden önce kardesime kendi gunlugumude bırakacağım. onu ne kadar cok sevdiğim endiselendigim de içinde yazıyor. Beni affetmesini bekleyemem. Ben ablalik yapamadım,dünyanın en.kötü ablası oldum. Onun bebeklik eşyaları bende,o hiç bilmez. Giderken o bebeklik patiklerini ve yorganinida bırakacağım. Abarttigimi düşünüyorsunuz fevri karar verdiğimi düşünüyorsunuz ama gerçekten değil. Insanların hayatlarını mahvetmeye hakkım yok benım. hepiniz haklısınız. gittiğim gibi yardım alacağım bir uzmandan. kendimi duzeltecegim. Bu ben olamam ki.. Bu ben değildim. böyle iğrenç bir insan değildim. Gözünüzde bu kadar kötü gözüken birisi olamazdım..

Artik sacmalamayi birak.
Cocuk degilsin.
Yok gidecegim bilmem ne bide hukuk okumussun
Yeter artkk aklini basina devsir
Otur oturdugun yerde.
Bir ise gir
En yakin zamandada bir psikologa gorun
Kadesinle olan problemi zamana birak
Hatanin farkindasin yapmaman gerekeninde farkindasin
Zamanla bunlar unutulup gidecek profesyol destek aldiktan sonrada kendinde bu dusuncelerine guleceksin

Ufff herkes sakin olsun ya..
Tamam kardesler arasinda olur boyle seyler. Bende dun yazdim hatalisin dedim, bi daha ayni hatayi tekrarlayacagini dusunuyorum cunku eski den de yapip pisman olmussun dedim. Kiz kabul etti, psikolojik tedavi alacagim diyor. E tamam ustune iyice gidip en sonunda iyicene kafayi yedirteceksiniz kiza. Ipad almis, kizkardesi de ipadi kirmis. Aman Allah im icim ciz etti :D bak boyle bi hareket hic bisey olmasaydi bi temiz dayagi hak ederdi :27:

Duzelir araniz. Ama sende duzel canim. Sevgilimden ayrildim gitcem buralardan falan yazmissin en son seylerini okumadim ama. Ofkeyle kalkan zararla oturur diyim.

Hata yapmakta pişman olmakta biz insanlar için.
Konu sahibi hata yapmış ve anlamış.Bu konuda uzatılcak bişey olduğunı sanmıyorum.

Beni anlayan insanlara öyle teşekkür ederim ki. Biliyorum psikolojik yardım almalıyım,ve alacağım da. Benimle bu denli ne diye dalga geçiyorsunuz ki? Insan mı öldürdüm,namussuzluk mu yaptım. Ne yaptım? Evet berbat bir ablayim ama cok pişmanım. Hatami biliyorum,farkındayım. Fakat bazıları öyle ezerek küçümseyerek yorum yapıyor ki.. Kimseye asla sözüm yok saygım sonsuz. Ama beni gerçekten bu olay yüzünden iğrenç bir insan olarak görüyorsanız vicdanınıza kalmış bir durum. Kardeşim ve sizler benden nefret edebilirsiniz. Oysa ki beni tanımıyorsunuz. Ben kardeşime maddiyatla değil manevi olarakta sabah yanina yatıp sarildim. Beni affetmesini istedim.Ise yaramayinca mutlu olur diye ipad2 aldım. Beni affetsin diye değil yüzü gülsün diye. Önceki zamanlarda ben sevgilimle buluşmaya gittiğimde beni babama söylerdi. Fakat unuttum bile ben onları. Babam beni 1 ay evden cikarmamisti. Size her şeyi anlatmadim cunku diyecektiniz ki kardeşinden intikam almak için babana söyledin.. buna da eminim. Înanin o zaman söylediğinde sadece azarlamistim. Azarlamak dediğimde ben sana güvenerek söyledim sevgilimle bulusacagim diye niye söyluyorsun ablacim yaa demiştim sesimi yukseltmistim. Benim ona anlattiklarimi anneme anlatıyordu,annemle o yüzden aram kötü olmaya basladi. Kardeşim beni çok seviyordu,tırtılım benim diyip opuyodu. Ama değişmişti,serserilerle bira içiyordu. Bende sinirlerime hakim olamadığım için bu durum buraya kadar geldi. Bana okuyan cahillerdensin diyende oldu. Înanin hukuk kazanmak için tirnaklarimla geldim okudum. Beş kuruş parayla ben okudum,üniversitede sadece bir simitle doyururdum karnımı. arkadaslarim cafelere giderken ben cebimdeki param boşuna gitmesin lazim olur diye yok benım ders çalışmam gerek derdim gitmezdim. Simdi siz bana cahil mi diyorsunuz? evet bu durumu böyle algiliyorsaniz cahilim ben. Hemde kör cahil. Bu yazimada olumsuz şeyler gelecek,alıştım. Bazı arkadaşlar beni öyle iyi anlamış ki tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Böyle düşünmeniz beni mutlu etti. Gitmemi çocukluk diye yazıyorsunuz. En iyi kararın bu olduğunu bilmeden.. elestirilerinize,hakaretlerinize,tavsiyelerinize,faydalı bilfgilerinize,yardimlariniza cok teşekkür ediyorum. Ama ne olur beni bir de siz kirmayin. Bu kadar pismanken kendimden nefret ederken hala bu durumu alaya alıp hakaret etmeyin. tek istegim bu. Ben her şeyin farkındayım. Ayrıca bende kalp hastasıyım ayrıca dediğiniz gibi psikolojim bozuk. erkek arkadaşımdan ayrilma sebebimde kendi sorunlarımla onu daha fazla bogamazdim,sikamazdim. o cok iyi birisi, benim gibi psikolojisı bozuk birisiyle hayatını sürdürürse ona haksızlık yapmis olurdum. Ona içimden geçen her şeyi anlattım ağladı. Bende ağladım son vedalaşmamız böyle oldu. Ama gercekren kardesimle olan bu olay yüzünden ayrılmadım. ben kendime yaptığım kötülüğü başkasına yapamazdım. Gitmem en hayırlısı olur. Bu konunun burada sonlanmasini istiyorum. Her şeyi Rabbim biliyor,tek dayanağım o. Her şey gönlünüzce olsun. Allah sizi benim.gibi bu durumlara düşürüp bazı kötü hakaretlere mağdur bırakmasın.. Tüm güzellikler sizinle olsuun hoscakalin..

konu sahibi haklısınız dedikce sizlerin hakaret edesi geliyor heralde.

nasıl davranmak gerek kkda?

illa soylenenlere karsı sert cevap mı gerek yani?
kendınıze gelın ya
cocuk azarlamıyorsunuz burada:20:

Back
X