Kız kardeşime vurdum! konusunda ki iğrenç ablayım(!)

konu sahibi haklısınız dedikce sizlerin hakaret edesi geliyor heralde.

nasıl davranmak gerek kkda?

illa soylenenlere karsı sert cevap mı gerek yani?
kendınıze gelın ya
cocuk azarlamıyorsunuz burada:20:

İlk konunuzda sizi çok suçlamıştım, yazmamıştınız önceden başınızdan neler geçtiğini.....Ama yine de kardeşinize böyle davranmanız gerekmezdi....

Neyse pişman olmuşsunuz....Gitmek yerine biraz zaman verin kardeşinize, çok üstüne gitmeyin sizi affedecektir ama biraz zaman lazım...

Kardeşsiniz et tırnaktan ayrılmaz...

İnsanlar Bir Hata Yaptığı Zaman, Dibine Kadar Pişmanlığını Yaşayıp Da Dile Getirince , Adı ACITASYON Olur.. Sana Yapılan Muamele De Bu..

Bazılarına Katılıyorum. Duygularını, Kararlarını Hep Uçlarda Yaşıyorsun. Bu Şimdi Ve Hayatının Geri Kalanında Sana Zorluk Çıkartacak Bir Durum.

Gideceğini Söylemen, Bu Kadarı Alman Oldukça Çocuksu.

Telafi Mi Etmek İstiyorsun? O Halde Biraz Suların Durulmasını Bekle. Et Tırnaktan Ayrılmaz. Kardeşsiniz. Elbet Seni Af Edecek, Seninle Barışacak. Ama Şimdi Değil. Beklemeyi Öğren. Herşeyin Anında Olması İmkansız.

Öptün, Hediye Aldın, Özür Diledin. Kabul Etti Ya Da Etmedi.. Şimdi Köşene Çekil. Gelecek Emin Ol. Yanlış Anlaşılmasın Ama , ÖZür Dilemek Ters Etki De Yapar Genelde. Şöyle ; Sözlüm Kızdırdı, Özür Diledi. Af Diledikçe Mevzuyu Uzatasım Gelir. Böyle Birşey De Olabilir :34:

Şimdi O Fikirlerini Kenara At, Hatanı Tekrarlamamak İçin Sözleş Kendinle (Özel Hayata Saygı Konusunda) Ve Kardeşinle Aranız Düzeldiğinde Yapacağınız Güzel Aktiviteleri Düşün :31:

bence kendını hiçte suçlu hissetmıyorsun hissetsen eleştirenlere kızmazdın hakverirdin pişmanlığın artardı neyi savunduunu anlamadım aynen devam etmi dememiz lazım aslında desek ne olur demesek ne olur sizin gidişatınız belli ama kareşinizin rahatsızlığıda varmış kendınızı kontrol etmeye bakın bence kardeşinizi babanıza ispiyonlayark koruyamazsınız aksine size güven duysunki yaşadıklarını anlatsın siz ondan buyuk olduğunuz için eğriyi doğruyu daha ıyı ayırısınız babanıza gerek kalmaz sonuçta sadece facede sohbet edıyor ben bi kız kardeşim olmasını çok isterdim değerini bilin onun

konu sahibi haklısınız dedikce sizlerin hakaret edesi geliyor heralde.

nasıl davranmak gerek kkda?

illa soylenenlere karsı sert cevap mı gerek yani?
kendınıze gelın ya
cocuk azarlamıyorsunuz burada:20:

Tam da icimdekileri yazmışsınız. Tesekkür ediyorum.
Cidden ben bu kadar tepki alacağımı,yerden yere vurulacagimi dusunmemistim. Öyle üzgünüm ki. Beni tanımadan bu kadar kişi önyargıyla davrandı. Haksizlarda demiyorum tabiki ama ağır oldu. Kardeşimin bana yaptıklarını anlatma gerrgi duymadım. Cunku çocuk daha,unutmuştum bile bana yaptıklarını. Ve öyle bir hâl aldi ki durum;kardeşime durduk yere böyle davranmisim gibi. Evet ona haksızlık yaptım,cok uzdum pismanim. Ama ben bu kadar kötü insan değilim kii:5:

bence kendını hiçte suçlu hissetmıyorsun hissetsen eleştirenlere kızmazdın hakverirdin pişmanlığın artardı neyi savunduunu anlamadım aynen devam etmi dememiz lazım aslında desek ne olur demesek ne olur sizin gidişatınız belli ama kareşinizin rahatsızlığıda varmış kendınızı kontrol etmeye bakın bence kardeşinizi babanıza ispiyonlayark koruyamazsınız aksine size güven duysunki yaşadıklarını anlatsın siz ondan buyuk olduğunuz için eğriyi doğruyu daha ıyı ayırısınız babanıza gerek kalmaz sonuçta sadece facede sohbet edıyor ben bi kız kardeşim olmasını çok isterdim değerini bilin onun

Înanin siz yazdıklarımı tam okumamissiniz. Tüm eleştirenlere haklısınız diyip pişman olduğumu söyledim. Lütfen bir daha dikkatli okuyun. Benim kızdığım kişiler alay edenler,ve cok cok ağır hakarette bulunanlar.

Back
X