Kiz kardesime wpden gelen mesaj

eskiden telefondan arayarak dadanırlardı :KK70:

Yorumunuzu okuyunca aklıma şey geldi. Eski ev telefonumuza dadanan bir sapık vardı, kim açsa bi kere versene derdi, babam telefonu açsa ona da aynısını derdi. :KK51:Buldular adamı, yalvardı şikayet etmeyin diye, bir daha da aramamıştı. Böylelerinin gözünü korkutmadan durmazlar.

Arkadaşlar merhaba. 8.sınıfa gecen bir kız kardesim var. Az önce yanıma geldi ağlıyordu. Ne olduğunu sordum. Wpden hiç tanımadığı birisi mesaj atmış. Wp profilinde bi ünlünün resmi var. Mesaj atan adam kardesimin wp profil resmini gönderip kardeşime resmini duvarına yapistirdim yazmış. Kardeşim çok korktu. Kardeşime ben senin gizli bi hayranınım yazmis. Ne yapmalıyız? Ben de korktum ve üzüldüm suan :KK43:
Emniyette siber suçlara bakan birim var oraya başvur...

Yorumunuzu okuyunca aklıma şey geldi. Eski ev telefonumuza dadanan bir sapık vardı, kim açsa bi kere versene derdi, babam telefonu açsa ona da aynısını derdi. :KK51:Buldular adamı, yalvardı şikayet etmeyin diye, bir daha da aramamıştı. Böylelerinin gözünü korkutmadan durmazlar..
benim de telefonuma dadanmıştı alo deyip duruyodu manyak, ben sinirlendikçe ben Ahmeti aradım tmm yaaa diyip sonra bi daha arayıp alo napıyosun deyip duruyodu :D dayım polis o ilgilenmişti :confused:

benim de telefonuma dadanmıştı alo deyip duruyodu manyak, ben sinirlendikçe ben Ahmeti aradım tmm yaaa diyip sonra bi daha arayıp alo napıyosun deyip duruyodu :D dayım polis o ilgilenmişti :confused:

Çok değil birkaç ay önce 70’li yaşlardaki anneme dadandı bir manyak. Sohbet edelim mi diye arıyo, annem yaşlı kadınım ben dese de inanmıyo falan. Cezaevinden arandığı için kim olduğunu bulamadık, engelleme de işe yaramıyor. Kendi kendine vazgeçti 😂

Hapise girmeye bilir ama para cezası alıyor ve siciline işleniyor ve asla memur olamıyor ve işe gireceği zaman hep sorun oluyor
Burdan gelecek tek karar takipsizliktir. Savcılıkta düşer dosya davaya yer bulmaz

Adam rastgele numara sallamis. Profildeki kadinin unlu biri oldugunu bilmiyor. Aklinca yuruyor. Fakat karsidakinin cocuk oldugunu bilmiyor. Bir guzel tehdit edin korkutun bir daha hicbir kadina bulasmasin embesil.
Bana da bir iki kez tanimadigim biri merhaba diye yazmisti whatsapptan. Profil fotomu falan da goremezler oysaki. Engeli bastim gectim daha da ses cikmadi.

Çok değil birkaç ay önce 70’li yaşlardaki anneme dadandı bir manyak. Sohbet edelim mi diye arıyo, annem yaşlı kadınım ben dese de inanmıyo falan. Cezaevinden arandığı için kim olduğunu bulamadık, engelleme de işe yaramıyor. Kendi kendine vazgeçti 😂
Ayyy benim de anneme dadanmislardi. Aldim elime telefonu actim agzimi ben kiziyim avukatim bana anlat derdini dedim. Ne ozurler ne ozurler kurtulduk sonra 😀

Ayyy benim de anneme dadanmislardi. Aldim elime telefonu actim agzimi ben kiziyim avukatim bana anlat derdini dedim. Ne ozurler ozurler kurtulduk sonra 😀

Yok bizimki anlamadı, tutturmuş cezaevinin duvarında yazıyor numara ordan buldum diye. Cezaeviyle iletişime geçtik telefon kullanımları serbestmiş, bir sürü telefon varmış tespit edemeyiz kim olduğunu dediler. Birini engelliyorsun diğerinden arıyor. Sonra vazgeçti kendi kendine 😂
Ya da bütün numaraları engelledik 😂😂😂

Yok bizimki anlamadı, tutturmuş cezaevinin duvarında yazıyor numara ordan buldum diye. Cezaeviyle iletişime geçtik telefon kullanımları serbestmiş, bir sürü telefon varmış tespit edemeyiz kim olduğunu dediler. Birini engelliyorsun diğerinden arıyor. Sonra vazgeçti kendi kendine 😂
Ya da bütün numaraları engelledik 😂😂😂
Ayy ne manyaklar var yaa😁 Cezaevinde kendince atraksiyon yaratmis😂

Haklısınız ama ne bileyim senin resmini duvarına yapistirdim falan demesi hiç normal gelmedi bana
Adam kardeşinizin profil fotosu diye koyduğu ünlüye hayrandır, ki adamın küçük bir çocuğa yazdığının farkında olduğunu sanmıyorum, hayranı olduğu kişiyle görüştüğünü sanan saf insanlar var onlardan olabilir, velev ki sapık diyelim kardeşinizi tanımıyordur, eskiden rastgele numaraları arayıp sapıklık yapmaya çalışanlar vardı, onlardan biridir en fazla.
Siz niye bu kadar korktunuz ki? Babaya abiye bile gerek yok, arayacaktınız adamı sen utanmıyor musun bacak kadar çocuğa mesaj atmaya, seni savcılığa şikayet eder mahkeme açarım, bir daha ararsan olacaklardan ben sorumlu değilim derdim, kardeşime sarkıntılık yapanı yaptığına pişman ettiğimde sizden büyük değildim:)

Yorumunuzu okuyunca aklıma şey geldi. Eski ev telefonumuza dadanan bir sapık vardı, kim açsa bi kere versene derdi, babam telefonu açsa ona da aynısını derdi. :KK51:Buldular adamı, yalvardı şikayet etmeyin diye, bir daha da aramamıştı. Böylelerinin gözünü korkutmadan durmazlar.

Benim de anneme dadanmıştı bir ara. Her seferinde farklı bir kadın ismi vererek “X hanımla mı görüşüyorum?” derdi. Annem de ilk seferinde yanlış numara sandı. Belki de yanlış numaraydı kadın sesi duyunca dadandı, kim bilir. İkincide üçüncüde annem numarayı tanımayıp açtı. Üçüncüde de adam farklı kadın ismi deyince, annem “bu sefer de tutturamadınız” deyip suratına kapatmıştı :KK70:

Sonra babama söyledi, babam adamı annemin telefonundan arayıp bir güzel sövdü. Bir daha arayamadı :KK53:

Kesinlikle sikayet edin. Muhtemelen issiz gucsuzun biri isletiyordur ama en ufak bir ihtimal bile bu konuda göz ardi edilmemeli.

Bi lokma çocuk daha kardesiniz allah korusun neler duyuyoruz.

Back
X