Kiz kardesime wpden gelen mesaj

fotoğraf onun olmayabilir, ya da abisinin telefonunu falan almıştır.şikayet edin savcılığa.bunu tamamen random yapan manyaklar da var, rastgele numaraları kaydedip bu şekilde ava çıkıyorlar çeşitli şekillerde , korkutarak kandırıp fotoğraf devamında para kopartmaya çalışıyolar.böyle bişey de olabilir.ama her türlü şikayet etmeniz gerektiğini düşünüyorum.yapan çocuksa da ailesi çocuğun neler yaptığını öğrenmiş olur.

Kesinlikle, kardeşim o ünlü benim resim değil yazmış buna ragmen tamam söyle düzgünce bi konuşalım yazmis

Kesinlikle, kardeşim o ünlü benim resim değil yazmış buna ragmen tamam söyle düzgünce bi konuşalım yazmis
ohoo random sapık o ya , eskiden telefondan arayarak dadanırlardı şimdi böyle yapıyolar.ama ben olsam savcılığa yine de verirdim.ama önce aratıp sövdürürdüm :D baban arayıp alo konuşalım canım buyur benimle konuşmak istemişsin diye konuşsun :D

Düzgün bi şekilde sormadan atar yapmasınlar o zaman

Yalnız düzgün anlatmak sizin sorumluluğunuz. Sizin doğru düzgün anlatmadığınız şeyi soru sorarak anlamaya çalışmak bizim sorumluluğumuz değil. Kendinizi doğru ifade etmeyi öğrenmelisiniz.

Yahu adam bildiğin sapık ayrıca o yabancı bi ünlü. Kardeşim o ben değilim demiş. Şimdi anladınız mi ileri zekalı hanimefendi?
Konu açarken adam gibi tüm detayları yazmazsanız biz de ne yazıyorsanız o kadarına yorum yaparız.

müneccim falcı kahin değiliz bilmediğimiz şey hakkında yorum yapacak

ohoo random sapık o ya , eskiden telefondan arayarak dadanırlardı şimdi böyle yapıyolar.ama ben olsam savcılığa yine de verirdim.ama önce aratıp sövdürürdüm :D baban arayıp alo konuşalım canım buyur benimle konuşmak istemişsin diye konuşsun :D

Şimdi de normalden aramış kardeşimi. Aksama büyük bi sürpriz yapacağız ona :D

Yalnız düzgün anlatmak sizin sorumluluğunuz. Sizin doğru düzgün anlatmadığınız şeyi soru sorarak anlamaya çalışmak bizim sorumluluğumuz değil. Kendinizi doğru ifade etmeyi öğrenmelisiniz.
Hanımefendinin bir konusu daha var çok safım napacağım diye.sorun saf iyi niyetli olması değil. Kendini doğru ifade etmeyip anlaşılamayınca da agresifleşmesinde .
Sorun tamamen kendini ifade edememesinde yatıyor farkında değil

Terbiyesize bak ya! Nefret ediyorum böyle asalak insanlardan ben olsam bende paniklerdim gerizekalı şaka yaptığını falan sanıyor herhalde. Kesinlikle babanıza aratmalısınız kardeşiniz de üzülmesin şu an aileden herkes bu durumu biliyor zaten yani kimseden gizli bir şey yok panik yapmasın. Ve kesinlikle karakola verip bu kişiyi ortaya çıkartın derim benim kuzenimin başına geldi bu olay facebook hesabından işletildi yengem de şikayette bulundu ve yapan kişi diğer kuzenimdi :işsiz: kimse bulup haddini bildirin kardeşinizi sahipsiz sanmasın avanak.

Hanımefendinin bir konusu daha var çok safım napacağım diye.sorun saf iyi niyetli olması değil. Kendini doğru ifade etmeyip anlaşılamayınca da agresifleşmesinde .

Bir konusunda bana da çıkışmıştı öyle :KK53: çok doğru söylüyorsunuz kendini ifade edemiyor biz söyleyince de sinirleniyor sonra da kendimi nasıl düzelticem diye konu açıyor kafası karışık olabilir :KK45: umarım kendini düzeltebilir çünkü kendisi de belli ki memnun değil .

Saf olduğu konusunda da kendisine katılmadan edemeyeceğim. Günlük hayatta karşılaştığımız en basit sorunları bile yardım almadan, birilerine sormadan çözemiyor.

Saf olduğu konusunda da kendisine katılmadan edemeyeceğim. Günlük hayatta karşılaştığımız en basit sorunları bile yardım almadan, birilerine sormadan çözemiyor.
Tamam çekirgemin üzerine gitmeyin yav 😂😂
Pişiricem ben onu sakin olun kursu tamamlayınca gözleri fellik fellik dönücek 😁

Hapise girmeye bilir ama para cezası alıyor ve siciline işleniyor ve asla memur olamıyor ve işe gireceği zaman hep sorun oluyor
Ülkede siciline işlenmemiş erkek kalmazdı o zaman. Bu bir pedofili vakası değil. Muhtemelen hakkında dosya bile oluşturulmaz ama olur da davaya kadar giderse uzlaştırmaya düşer, konu sahibi 300-500 lira alır orada çözülür olay. Sicile falan işlenmez.

Ülkede siciline işlenmemiş erkek kalmazdı o zaman. Bu bir pedofili vakası değil. Muhtemelen hakkında dosya bile oluşturulmaz ama olur da davaya kadar giderse uzlaştırmaya düşer, konu sahibi 300-500 lira alır orada çözülür olay. Sicile falan işlenmez.
Erkeklerin çoğu şikayet edilmiyor ama onuda bir düşün kadınlar baskıdan dolayı sessiz kalıyor eğer mahkemelik olursan sonuca bağlanıyor yada dava düşüyor işin peşine düşmek önemli

Erkeklerin çoğu şikayet edilmiyor ama onuda bir düşün kadınlar baskıdan dolayı sessiz kalıyor eğer mahkemelik olursan sonuca bağlanıyor yada dava düşüyor işin peşine düşmek önemli

Hayır mesele işin peşine düşmek değil adamın yaptığının ülkemiz kanunlarında şimdilik suç olmaması. Devam ederse durum farklılaşır.

Back
X