- Konu Sahibi dilara_dilara
-
haklısınız ama ne bileyim..İlk başlarda ben de öyle düşünüyordum yani gözüme bile batmıyordu.Belki de zaman geçtikçe bu durumun devam etmesi yüzünden.Çünkü bu söylediklerim onun olmazsa olmaz ihtiyaçları.Elbet kardeş olduğumuz için anlamıyor rahatsız olduğumu..Ama bir de şu yönden bakıyorum,biraz ince düşündüğüm için galiba; mesela bu maşayı çok nadir kullandığım için,tek başıma kullanıyor olsaydım bana bir ömür yetebilirdi.Bilmiyorum belki de dediğiniz gibi sorun edilcek bişey değildir.
Evet böyle görmenize ve ayıplamanıza şaşırmadım.Haklısınız da.Ama ben çalışırken kardeşimi okuttum ve onun herşeyini seve seve o istemeden ben karşıladım.Mesela hala daha para istese geri gelmeyeceğini bilsem dahi veririm,hediyeler alırım, bişey beğendiğimde ona da alırım.Birbirimizi seviyoruz pek dile getirmesek te..Mesele ettiğim şey ben biraz eşyalarım ve kıyafetlerim konusunda hassasım.Sizin fikirlerinizi de almak istedim belki de takıntı yapıyorum diye..
Bak yine hata yapıyosun onu yapıyorum,bunu yapıyorum derken
Arayada para veriyorum geri vermeyeceğini bilsemde diyorsun.
Senin,benim param olurmu kardeş arasında.
Bugün sen kardeşini kollarsın,yarında kardeşin seni kollar.
Ya benim şu dünyada güveneceğim,saf olarak sevileceğim,sığınacağım tek yer ailem.
Aile kavramına böyle nedenlerle mesafe koymayın.
Merhaba arkadaşlar.
Ben bu konu hakkında nasıl bir tepki vereceğimi bilmiyorum.Daha doğrusu haklımıyım onu da tam kestiremiyorum.Kız kardeşim bir kaç eşyamı kullanıyor.Mesela fön makinemi saç düzleştiricimi maşamı küçük net bookumu..İkimiz de çalışıyoruz ve hemen hemen ikimizin de geliri fena değil.Ben saçlarımı genelde düzleştiririm pek maşa kullanmam.Ama arada ayda yılda bir belki ihtiyacım olur diye 2 buçuk 3 yıl önce maşa almıştım.Ama aldığımdan beri toplam anca 5 kere kullanmışımdır.O ise eskiden beri sürekli haftanın yarısında maşa diğer yarısında düzleştirici kullanıyor ve hiç aksatmıyor.Kendimi bildim bileli böyle,maşa ben kullanmadığım için zaten sürekli onun odasında onun eşyası gibi.Düzleştirici de öyle,fön makinası da.Kendime bir masaüstü pc almıştım yıllar önce.Bir ara bozulunca ufak tefek bir notebook aldım en azından bir seyahate falan gittiğimde de işe yarar diye.Ama 40 yılda bir pcye format atmam gerektiğinde kullanıyorum onu da ne zaman kullandığımı unuttum bile.Onu alalı da 2 yıldan fazla oldu ve 2 yıldır kendine bir pc almak yerine sürekli benim pcmi kullanıyor yine onun eşyası gibi onun odasında,tıpkı düzleştiric,fön makinesi,maşa gibi pc de onun genel ihtiyaçları sonuçta.Tamam belki bu cihazlar kullanıldıkça tükenmiyor ama sonuçta makine ömrü azalıyor.Konuşsam kırılır diye konuşamıyorum da
Evet böyle görmenize ve ayıplamanıza şaşırmadım.Haklısınız da.Ama ben çalışırken kardeşimi okuttum ve onun herşeyini seve seve o istemeden ben karşıladım.Mesela hala daha para istese geri gelmeyeceğini bilsem dahi veririm,hediyeler alırım, bişey beğendiğimde ona da alırım.Birbirimizi seviyoruz pek dile getirmesek te..Mesele ettiğim şey ben biraz eşyalarım ve kıyafetlerim konusunda hassasım.Sizin fikirlerinizi de almak istedim belki de takıntı yapıyorum diye..
biliyormusun ben hiç bi zaman teyze olmayacgim, yada çocuklarimin bi teyzesi asla olamayack ..
bugun e$imle tarti$tim kimseye diyemedim,yani diyecek birini bulamadim,ke$ke bi kizkarde$im olsaydi da canimi verseydim ona
ben buna kimi bulamiyor kimide bulup bunuyor derim anca
Allah eksikligini gostermesin karde$inizin
evlenince bugunleri de mumla ararsin, karde$le ili$kiler evlenmeden onceki gibi olmuyor
elbet bigun ikinizde o evden çikip gideceksiniz
bugunlerinizin kiymetini bilin bence
çok hassassan git birer tane daha al o dedigin aletlerden
yada ver karde$ini bana benim karde$im olsun ona ne istiyorsa aliyim
30 ya$imdayim kendimi bildim bileli eksikligini hissettim kizkarde$in,buda benim takintim galiba :)yazınızı okuyunca üzüldüm üç tane ablam var.Herzaman söylerim nekadar şanslıyım diye
kardeşlik bağlarımızda şükürler olsun çok güçlü.Daha doğrusu sadece kardeşlik değilde,aile bağlarımız çok kuvvetli.
Ömür boyu söyleyeceğim tek şey ailem ve kızım bir yana diğer insanlar bir yana.
Herşeyde güçlü durmaya çalışırım ama söz konusu ailem olunca gözlerim doluyor hemen.
Dört aydır sadece internet üzerinden görüşüyorum ailemle,yanımda olsalarda bütün eşyalarım feda olsun onlara
Galiba haklısınız biraz yanlış düşündüğümü anladım yorumlarınızı okuyunca.Biraz da kopukluktan oluyor bu düşünceler.Tşk ederim sizleri dinleyince bu takıntım değişti açıkcası.
biliyormusun ben hiç bi zaman teyze olmayacgim, yada çocuklarimin bi teyzesi asla olamayack ..
bugun e$imle tarti$tim kimseye diyemedim,yani diyecek birini bulamadim,ke$ke bi kizkarde$im olsaydi da canimi verseydim ona
ben buna kimi bulamiyor kimide bulup bunuyor derim anca
Allah eksikligini gostermesin karde$inizin
evlenince bugunleri de mumla ararsin, karde$le ili$kiler evlenmeden onceki gibi olmuyor
elbet bigun ikinizde o evden çikip gideceksiniz
bugunlerinizin kiymetini bilin bence
çok hassassan git birer tane daha al o dedigin aletlerden
yada ver karde$ini bana benim karde$im olsun ona ne istiyorsa aliyim
Galiba haklısınız biraz yanlış düşündüğümü anladım yorumlarınızı okuyunca.Biraz da kopukluktan oluyor bu düşünceler.Tşk ederim sizleri dinleyince bu takıntım değişti açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?