Kız kardeşimin beni rahatsız eden yönü

bi kizin bi oglun var galiba, Allah bagi$lasin canim
benimde bi kizim bi oglum var
bugun oglene kadar çok istiyordum bi kizim daha olsun ama kocayla kavga edince $imdilik vazgeçtim bu istekden

ama benim için çocuklarim iki kiyafet eksik buyumu$, yada ne biliyim ba$ka ihtiyaçlarindan kismi$da olsam ,kizima birakacagim en buyuk miras kizkarde$ olmaliydi, para mal mulk deil bi kizkarde$ sadece, ben annemide kaybettim .. anluycan sap gibi kaldim ortada , erkek karde$im var ama erkeler biraz sol oluyor
abla nasilsin napiyorsun deyip hopp kapatiyor teli , cani saolsun :)

Konuyu okudum da ben kardeşim için ölürüm..siz nasıl bu kadarcık şeyler için kardeşinizden rahatsız oluyosunuz acaba ?? nolmuş kullansa bozulsun yenisini alırsın ölene kadar mı kullanmayı düşünyosunuz inanamıyorum buna pes..eğer aklımdan bir kere bile geçirmiş olsam vicdan azabından duraamam gider kardeşime sarılır ondan özür dilerim helallik isterim kardeş bu yA..

Aman arkadaşım sakın bir şey söyleme, kardeşlik apayrı birşey.
Zamanında biz de buna benzer şeylerden dolayı çok tartıştık,birbirimizi çok kırdık. Biz bir de altı kız kardeşiz.
İnan ki kalp kırmaya değmiyor. Keşke daha sık aynı çatı altında buluşsaydık derdindeyiz şuan.
Zamanında keşke daha çok paylaşımlarımız olsaydı diyoruz.
Geriye dönüp baktığımızda, bir çok anımızda sen benim kazağımı giydin, sen benim ayakkabımımı eskittinler var...
Şimdi gülerek ansak da yine garip bir his oluyor, daha güzel yaşayamazmıydık o günleri diye...

arkadaşlar tamam gitmeyin kızın üzerine anladı anlayacağını.

hepimiz bazen sinir oluruz kardeşler arasında bu tür duygular olabilir anlık şeylerdir.

kız hatasını anladı.

tabi ki kardeşlik ayrıdır apayrıdır lakin ince düşünememiş.

.............

konu sahibi, herşeyiniz ortak olsun ne olacak kullansın, eskisin yenisini al hem her gün yeni model şekil çıkıyor sende sıkılırsın eskiden

aşşırıııı aşırıı derecede şaşırdım okurken. benim kardeşim her şeyimi kullanıyo aklıma böyle bişey bir kere dahi gelmedi şu ana dek.
kardeşimizle ilişkimiz bile bu mesafede olucaksa kime güvenivez yahu biz
tuhaf insanlar var vesselam

rabbım bagıslasın yavrularını canım kac yaslarındalar
kız kac yasında erkek kac yasında
benım kız oldu 7 oğlum bır o buyuyup olucak kız olucakmık derken kız olcak genç kız:)
galıba ucuncu bana uzak

esınde buzlar erır cnm ucuncude gelır ınsalla

Sevindim ,
İnsan yaşarken anlamıyor ama biraz zaman geçince yani yaş ilerleyince bir de araya ayrılıklar girince anlıyor kardeş değerini
Sen şanslısın ki bunu burada gördün.
Kardeşinle gerçekten güzel zaman geçir, kopukluklara izin verme, belki de ileride tek dostun o olacak...

konu sahibesi kusura abkma , munede gormez in$alalh :))
kizim 5 oglum 3.5 ya$inda canim
ucundan yakaladim yakaldim kizi yoksa $ansina kussun pensesim napayim :)

konu sahibesi kusura abkma , munede gormez in$alalh :))
kizim 5 oglum 3.5 ya$inda canim
ucundan yakaladim yakaldim kizi yoksa $ansina kussun pensesim napayim :)

ama yok konuyu yakından ılgılendırıyor:)

ay ınsalla olur cnm gönlüne gıre
ay arka arkayada olmuşlar sankım

kardessınız....
bosver kullansın.. bu konuda dusunmesını ıstıyorsan sende onun cok sevdıgı sık kullandıgı seylerı al kullan odanda bırak anlayacaktır o zaman..

aman cnm takılacak seyler degıl bunlar.. keske benım bacımda yanımda olsaydı da esyalarımı kullansaydı hatta onun olsaydı ama burda degıl ıste

aılenızın kıymetını bılın..
bunu anlamak ıcın ayrı olmak lazımmıs ogrendım.

ayda yılda bir kullanım için 3 maşa almak.
makine ömrünü hesaplamak.
ne kadar mal canlısıymışsınız.

yalan yok, ben pek paylaşımcı bir insan değilim malı da severim. ama annem, ablam, en yakın arkadaşım bunun kesinlikle dışındadır, hiçbirşeyi esirgemem onlardan. kardeş yahu bu kardeş.

evindeki birşeyi beğendim diye direk al senin olsun diyen, kendine tablet aldı diye ben yeni laptop alana kadar laptobını bana veren, parasız zamanında kredi kartına taksitle aldığım telefonun taksitlerini benden habersiz ödeyen, beraber dışarı çıktığımızda bana çok küçük de olsa mutlaka birşeyler alan-ısmarlayan ablama ilk fırsatta deli deli sarılıcam. hakkaten ailem haklıymış herkesin ablası benimki gibi olmuyormuş.

yapmayın,hatasını anladığını yazdı zaten...

yerden yere vurup bir şeyleri yüceltmeye gerek var mı?

bir insanı yanlışından bu şekilde döndürmek ne kadar doğru?

insanız hata yapabiliriz,önemli olan anlamasıydı bunun da farkına vardı...

Bence paylaşmak kötü bir şey değil ilerde yad edersin günlerini ,bugünde herkes kızkardeşinden şikayet ediyor, iyi ki abim varmış:128:

ben evli olduğum halde kızkardeşlerim her eşyamı haldur huldur kullanırlar hala :)
eşim bu duruma gıcık olur sürekli söylenir ama yapıcak bişey yok aradaki bağdan olsa gerek normal geliyor onlara...

hepinizin yazdıklarını tek tek okurken hıçkırıklara boğuldum.kız kardeşim benden 3 yaş küçük ben hep çalıştım o evde oturdu.kıyafet çanta takı makyaj malzemesi hatta iç çamaşırlarımız bile ortaktı hepsini ben alırdım ama ikimiz kullanırdık.evlenip ondan çok uzaklara gitmek için bavulumu hazırlarken hiçbirini alamadım dolaptan neye elimi attıysam bunu alırsam şimdi onun olmayacak diye hepsini bıraktım.bitek ayakkabılarımı aldım onlarında numarası farklıydı.ALLAHA binlerce kez teşekkür ediyorum bana bir kız kardeş nasip ettiği için.dünya bi yana kız kardeşim biyana.çok özledim onu

sanırım kullanmasından değilde bakmamasından şikayetçisiniz.demişsinizki 40 yılda bir oturuyorum ondada format atmak için.sonuçta bilgisayarınızı kullanıyorsa formatlık duruma getiriyor.özenli kullanmıyor.sorunlarıyla siz uğraşıyorsunuz.katkıda bulunmuyor.bu konuda haklısınız.tabiki kardeştir.esirgemezsiniz ama düşünceli olması laazım.durumu da varmış en azından kendine ait bişi alabilir

Bu süreçte kendi malını paylaşmama ve her kullanıldığında çene yapma özelliğine sahip bir kardeşse güzel dövülür. Değilse canı sağolsun tepe tepe kullansın derdim ben :)

O halde ablanızın kıymetini iyi bilin ve gidin sarılın :) Burda ablalığımı yarıştırcak halim yok sizle ama ben gaddar bir abla değilim zaten.Nihayetinde siz sadece olumsuz bir kesit okudunuz,bizim de var elbet güzel yaşadığımız şeyler fakat burada genelde olumsuz bulduğumuz şeyleri paylaşırız.
3 maşa aldım demedim ben,gördüm hoşuma gitti aldım ve çok nadir kullanırım demek istedim.
eskiden kardeşim lise okurken çalıştığım işten doğru düzgün para bile alamıyordum,ufak tefek bişeyler almak bile benim için lükstü.Kardeşimin bi ünivesteye gitmesini o kadar istiyordumki gittim kendi elimle onu dersaneye yazdırıp taksitlerle ödediğim de oldu,o okuyup iş buluncaya kadar ona hep üzülmesin kendini eksik hissetmesin başkalarında görüp canı istemesin diye kıyafetdir şudur budur aldığım da oldu.Onu kendimden daha çok düşünürdüm.Bunu içimden gelerek ve isteyerek yaptım kardeşlik duygusuyla yaptım.İstese geri ödemeyecek bile olsa para da veririm,maşadan düzleştiriciden daha değerli şeyler de alır veririm.Ben eşyalarım konusunda biraz titizim.Eşyalarımı kullanırken dahi çok dikkatli kullanırım,eğer birşey benimse benim olmuşsa çok fazla sahiplenirim bu duygudan ileri gelmiş olabilir bu düşüncem.

bence eşyaları bu kadar sahiplenmeyin ve üzerinde bu kadar hesap yapmayın.kızkardeşinizi daha çok sahiplenirseniz,o eşyaların ne kadar kıymetsiz olduğunu anlarsınız diye düşünüyorum. kızkardeşimle,ben evlenmeden öncede birbirimize çoook bağlıydık,ben evlendim ve bu bağ daha da güçlendi.o benim büyük kızım,benden 6 yaş küçük.küçüğü benim doğurduğum kızım.annemden daha çok bana yakındır,onsuz bu hayat çok zor. o, benim sırdaşım,arkadaşım,yoldaşım.onu,burada saatlerce anlatırım.inan hiç abartmıyorum onsuz düşünemiyorum bu hayatı,annemin ve babamın bana hediyesi...umarım sen de bu güçlü bağı kurarsın kızkardeşinle aranda...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…