- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi dilara_dilara
-
bi kizin bi oglun var galiba, Allah bagi$lasin canimmaral bak ıcıme ısledı dedıklerın kızımında kız kardesı yok maalesef
7 tane kız kuzenı var ınsalla bırı kardeslık yapar ama olurmu aynı catı altındakı gıbı
bız uc kızkardesız ucumuz de evlendık ne ozledım aynı catı altındakı gunlerımız
ama derdım olsa annemden once hemen onları ararım
kızkardes candır
Merhaba arkadaşlar.
Ben bu konu hakkında nasıl bir tepki vereceğimi bilmiyorum.Daha doğrusu haklımıyım onu da tam kestiremiyorum.Kız kardeşim bir kaç eşyamı kullanıyor.Mesela fön makinemi saç düzleştiricimi maşamı küçük net bookumu..İkimiz de çalışıyoruz ve hemen hemen ikimizin de geliri fena değil.Ben saçlarımı genelde düzleştiririm pek maşa kullanmam.Ama arada ayda yılda bir belki ihtiyacım olur diye 2 buçuk 3 yıl önce maşa almıştım.Ama aldığımdan beri toplam anca 5 kere kullanmışımdır.O ise eskiden beri sürekli haftanın yarısında maşa diğer yarısında düzleştirici kullanıyor ve hiç aksatmıyor.Kendimi bildim bileli böyle,maşa ben kullanmadığım için zaten sürekli onun odasında onun eşyası gibi.Düzleştirici de öyle,fön makinası da.Kendime bir masaüstü pc almıştım yıllar önce.Bir ara bozulunca ufak tefek bir notebook aldım en azından bir seyahate falan gittiğimde de işe yarar diye.Ama 40 yılda bir pcye format atmam gerektiğinde kullanıyorum onu da ne zaman kullandığımı unuttum bile.Onu alalı da 2 yıldan fazla oldu ve 2 yıldır kendine bir pc almak yerine sürekli benim pcmi kullanıyor yine onun eşyası gibi onun odasında,tıpkı düzleştiric,fön makinesi,maşa gibi pc de onun genel ihtiyaçları sonuçta.Tamam belki bu cihazlar kullanıldıkça tükenmiyor ama sonuçta makine ömrü azalıyor.Konuşsam kırılır diye konuşamıyorum da
bi kizin bi oglun var galiba, Allah bagi$lasin canim
benimde bi kizim bi oglum var
bugun oglene kadar çok istiyordum bi kizim daha olsun ama kocayla kavga edince $imdilik vazgeçtim bu istekden
ama benim için çocuklarim iki kiyafet eksik buyumu$, yada ne biliyim ba$ka ihtiyaçlarindan kismi$da olsam ,kizima birakacagim en buyuk miras kizkarde$ olmaliydi, para mal mulk deil bi kizkarde$ sadece, ben annemide kaybettim .. anluycan sap gibi kaldim ortada , erkek karde$im var ama erkeler biraz sol oluyor
abla nasilsin napiyorsun deyip hopp kapatiyor teli , cani saolsun :)
Galiba haklısınız biraz yanlış düşündüğümü anladım yorumlarınızı okuyunca.Biraz da kopukluktan oluyor bu düşünceler.Tşk ederim sizleri dinleyince bu takıntım değişti açıkcası.
rabbım bagıslasın yavrularını canım kac yaslarındalar
kız kac yasında erkek kac yasında
benım kız oldu 7 oğlum bır o buyuyup olucak kız olucakmık derken kız olcak genç kız:)
galıba ucuncu bana uzak
esınde buzlar erır cnm ucuncude gelır ınsalla
konu sahibesi kusura abkma , munede gormez in$alalh :))
kizim 5 oglum 3.5 ya$inda canim
ucundan yakaladim yakaldim kizi yoksa $ansina kussun pensesim napayim :)
kardessınız....Merhaba arkadaşlar.
Ben bu konu hakkında nasıl bir tepki vereceğimi bilmiyorum.Daha doğrusu haklımıyım onu da tam kestiremiyorum.Kız kardeşim bir kaç eşyamı kullanıyor.Mesela fön makinemi saç düzleştiricimi maşamı küçük net bookumu..İkimiz de çalışıyoruz ve hemen hemen ikimizin de geliri fena değil.Ben saçlarımı genelde düzleştiririm pek maşa kullanmam.Ama arada ayda yılda bir belki ihtiyacım olur diye 2 buçuk 3 yıl önce maşa almıştım.Ama aldığımdan beri toplam anca 5 kere kullanmışımdır.O ise eskiden beri sürekli haftanın yarısında maşa diğer yarısında düzleştirici kullanıyor ve hiç aksatmıyor.Kendimi bildim bileli böyle,maşa ben kullanmadığım için zaten sürekli onun odasında onun eşyası gibi.Düzleştirici de öyle,fön makinası da.Kendime bir masaüstü pc almıştım yıllar önce.Bir ara bozulunca ufak tefek bir notebook aldım en azından bir seyahate falan gittiğimde de işe yarar diye.Ama 40 yılda bir pcye format atmam gerektiğinde kullanıyorum onu da ne zaman kullandığımı unuttum bile.Onu alalı da 2 yıldan fazla oldu ve 2 yıldır kendine bir pc almak yerine sürekli benim pcmi kullanıyor yine onun eşyası gibi onun odasında,tıpkı düzleştiric,fön makinesi,maşa gibi pc de onun genel ihtiyaçları sonuçta.Tamam belki bu cihazlar kullanıldıkça tükenmiyor ama sonuçta makine ömrü azalıyor.Konuşsam kırılır diye konuşamıyorum da
ayda yılda bir kullanım için 3 maşa almak.
makine ömrünü hesaplamak.
ne kadar mal canlısıymışsınız.
yalan yok, ben pek paylaşımcı bir insan değilim malı da severim. ama annem, ablam, en yakın arkadaşım bunun kesinlikle dışındadır, hiçbirşeyi esirgemem onlardan. kardeş yahu bu kardeş.
evindeki birşeyi beğendim diye direk al senin olsun diyen, kendine tablet aldı diye ben yeni laptop alana kadar laptobını bana veren, parasız zamanında kredi kartına taksitle aldığım telefonun taksitlerini benden habersiz ödeyen, beraber dışarı çıktığımızda bana çok küçük de olsa mutlaka birşeyler alan-ısmarlayan ablama ilk fırsatta deli deli sarılıcam. hakkaten ailem haklıymış herkesin ablası benimki gibi olmuyormuş.
ayda yılda bir kullanım için 3 maşa almak.
makine ömrünü hesaplamak.
ne kadar mal canlısıymışsınız.
yalan yok, ben pek paylaşımcı bir insan değilim malı da severim. ama annem, ablam, en yakın arkadaşım bunun kesinlikle dışındadır, hiçbirşeyi esirgemem onlardan. kardeş yahu bu kardeş.
evindeki birşeyi beğendim diye direk al senin olsun diyen, kendine tablet aldı diye ben yeni laptop alana kadar laptobını bana veren, parasız zamanında kredi kartına taksitle aldığım telefonun taksitlerini benden habersiz ödeyen, beraber dışarı çıktığımızda bana çok küçük de olsa mutlaka birşeyler alan-ısmarlayan ablama ilk fırsatta deli deli sarılıcam. hakkaten ailem haklıymış herkesin ablası benimki gibi olmuyormuş.
Evet böyle görmenize ve ayıplamanıza şaşırmadım.Haklısınız da.Ama ben çalışırken kardeşimi okuttum ve onun herşeyini seve seve o istemeden ben karşıladım.Mesela hala daha para istese geri gelmeyeceğini bilsem dahi veririm,hediyeler alırım, bişey beğendiğimde ona da alırım.Birbirimizi seviyoruz pek dile getirmesek te..Mesele ettiğim şey ben biraz eşyalarım ve kıyafetlerim konusunda hassasım.Sizin fikirlerinizi de almak istedim belki de takıntı yapıyorum diye..
O halde ablanızın kıymetini iyi bilin ve gidin sarılın :) Burda ablalığımı yarıştırcak halim yok sizle ama ben gaddar bir abla değilim zaten.Nihayetinde siz sadece olumsuz bir kesit okudunuz,bizim de var elbet güzel yaşadığımız şeyler fakat burada genelde olumsuz bulduğumuz şeyleri paylaşırız.
3 maşa aldım demedim ben,gördüm hoşuma gitti aldım ve çok nadir kullanırım demek istedim.
eskiden kardeşim lise okurken çalıştığım işten doğru düzgün para bile alamıyordum,ufak tefek bişeyler almak bile benim için lükstü.Kardeşimin bi ünivesteye gitmesini o kadar istiyordumki gittim kendi elimle onu dersaneye yazdırıp taksitlerle ödediğim de oldu,o okuyup iş buluncaya kadar ona hep üzülmesin kendini eksik hissetmesin başkalarında görüp canı istemesin diye kıyafetdir şudur budur aldığım da oldu.Onu kendimden daha çok düşünürdüm.Bunu içimden gelerek ve isteyerek yaptım kardeşlik duygusuyla yaptım.İstese geri ödemeyecek bile olsa para da veririm,maşadan düzleştiriciden daha değerli şeyler de alır veririm.Ben eşyalarım konusunda biraz titizim.Eşyalarımı kullanırken dahi çok dikkatli kullanırım,eğer birşey benimse benim olmuşsa çok fazla sahiplenirim bu duygudan ileri gelmiş olabilir bu düşüncem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?