Kız kardeşimin bizde kalması

😳 24 yaşında koskoca kadını anneniz nasıl dövdü…
Bencede annenizi davet edip arayı yumuşatıp konuşmayı deneğin ilk etapta, sonuçta anne bu nereye kadar küs kalacaksınız, belki oda pişman olmuştur.
Olaydan 3-4 gün sonra konustuk iyi yaptım kafasındaydı ne diyiiim 😔

siddetin hiç bir zaman aciklamasi olamaz ama yinede bir anne bunu neden yapar diye soruyorum nedenini, çünkü kötü bir aliskanlik gibi sebebi varsa Buda sizi ve evliliginizi etkileyebilir .bencede annenizle barismalari sizin için çok daha iyi olur.kendi sorunlarina sizi orta etmesinler.koskoca insanlar sonucta degilmi! birde hamilesiniz.bu dönemde esinizle yalnız kalamamaniz ilerde sizin için sorun olabilir.

Aslında tekrar evleninceye kadar bizimle yaşamak niyetiyle geldi
Bunu kendisinden duydunuz mu?

Olayın üstünden cok zaman gecmemis daha bir ay olmuş. Şimdiden rahatsız olmanız bana tuhaf geldi çünkü keyfi bir durum yok ortada. Evleninceye kadar sizinle yasama niyetinde olduğunu da pek düşünmedim. Ciddi bir ilişkisi yoksa evlilik hemen olacak bir şey değil sonuçta.

Türkiye de mi yasiyor yorum yapanlar?
Kucuk yasta evlenmis bir kiz,meslegi var denmemis.nasil calisip tek kalsin?her sey ne kadar pahali,maaslar ne durumda?iş var mi?
Ne kolay hayat size,maşallah umarim hep boyle olur.biraz empati

Bunu kendisinden duydunuz mu?

Olayın üstünden cok zaman gecmemis daha bir ay olmuş. Şimdiden rahatsız olmanız bana tuhaf geldi çünkü keyfi bir durum yok ortada. Evleninceye kadar sizinle yasama niyetinde olduğunu da pek düşünmedim. Ciddi bir ilişkisi yoksa evlilik hemen olacak bir şey değil sonuçta.
Kendisi söyledi

Annenizle kardeşinizin arasındaki sorun halledilemez mi? Bence tek çözüm uzlaşmalarını sağlamak.

siddetin hiç bir zaman aciklamasi olamaz ama yinede bir anne bunu neden yapar diye soruyorum nedenini, çünkü kötü bir aliskanlik gibi sebebi varsa Buda sizi ve evliliginizi etkileyebilir .bencede annenizle barismalari sizin için çok daha iyi olur.kendi sorunlarina sizi orta etmesinler.koskoca insanlar sonucta degilmi! birde hamilesiniz.bu dönemde esinizle yalnız kalamamaniz ilerde sizin için sorun olabilir.
Kötü bir alışkanlığı yok, annemde babamla biz çokküçük yaştayken boşanmış biraz psikolojik sorunları var kardeşimle de pek anlaşamazlar. Sürekli kardeşimin evlenip boşandığını yüzüne vurur kendini yaptırıp geldin tarzında konuşur

Bu olaydaki herkes çok tuhaf eş hariç. Anne kaç yaşına gelmiş kızını dövüyor.Kardeş gelip eniştenin ekmeğine evine çöküyor evlenene kadar gitmem diyor. Annenin bu durum umrunda değil. Ablada da doğru düzgün iletişim yok🤦🏻‍♀️ Enişteye çok yazık tek suçsuz o.

Şimdi, burda görümceniz 1 ay sizde kalıyor olsaydı ve bir daha kesinlikle eve dönmem deseydi o zaman buralar yıkılırdı..

Siz de ona göre eşinizle empati yapın. Kardeşiniz ve annenizle bu durumu konuşun.
Evet bende zaten o yüzden kendimi sıkışmış arada kalmış hissediyorum çünkü eşimle empati kuruyorum eşimin kardeşinden şahsi olarak rahatsız olmasam bile varlığı beni rahatsız edebilir kendimi kısıtlamak zorunda hissedebilirim ama kardeşimi üzmek kırmak ortada bırakmak istemiyorum

Bu olaydaki herkes çok tuhaf eş hariç. Anne kaç yaşına gelmiş kızını dövüyor.Kardeş gelip eniştenin ekmeğine evine çöküyor evlenene kadar gitmem diyor. Annenin bu durum umrunda değil. Ablada da doğru düzgün iletişim yok🤦🏻‍♀️ Enişteye çok yazık tek suçsuz o.
Napiyim çık git mi diyim ah bide yorum yaparken karşınızdaki insanla empati kurabilsenizz

Napiyim çık git mi diyim ah bide yorum yaparken karşınızdaki insanla iletişim kurabilsenizz
Durun iletişim kuruyorum şimdi. Sizin yerinize kendimi koydum. Kendi kardeşim bana gelse hem de daha yeni evli sayılırım ve hamileyim. Tabiki kardeşimi evimde en iyi şekilde ağırlarım ama küslük 3 gün olur 5 gün olur. Bu küslük çok uzadı diye de düşünür harekete geçerim. Annemi karşıma alıp benim de bir yuvam düzenim var bu şekilde olması hoş mu diye sorarım. Çünkü bu durum bana çok bencilce geldi. Sizi düşünen yok. Siz kardeşinizi düşünüyorsunuz eyvallah ama o çok bencil bence sizi hiç düşünmüyor.Siz çalışıyor musunuz?

Kardeşiniz en hafif tabiriyle delirmiş sanırım.Ne demek evlenene kadar ablamda kalırım.Evi size güvenip mi terketmis.Madem terkedio evi aklıni başına alicak,ev tutucak,calisicak,maaşı olacak vs.Bunda hiçbiri olmadığı gibi bı de ucuz kahramanlık yapio. Alyaliya Alyaliya ya katiliorum.Anne 24 yaşındaki kızını dövüo,kız ablaya yerlesio,evlenene kadar burda yasicam diyor,abla napicagini bilmio.Eniste garibim ortada kalmış.Burda nasıl yasicaksinla başlayıp aklına girin de bı an önce gitsin evde .Ya da annenle acilen barisitirin kız kardesinizi.Yoksa işiniz zor

Durun iletişim kuruyorum şimdi. Sizin yerinize kendimi koydum. Kendi kardeşim bana gelse hem de daha yeni evli sayılırım ve hamileyim. Tabiki kardeşimi evimde en iyi şekilde ağırlarım ama küslük 3 gün olur 5 gün olur. Bu küslük çok uzadı diye de düşünür harekete geçerim. Annemi karşıma alıp benim de bir yuvam düzenim var bu şekilde olması hoş mu diye sorarım. Çünkü bu durum bana çok bencilce geldi. Sizi düşünen yok. Siz kardeşinizi düşünüyorsunuz eyvallah ama o çok bencil bence sizi hiç düşünmüyor.Siz çalışıyor musunuz?
Evet şuan çalışıyorum. Mesele maddiyat değil kardeşimin benim başımın üstünde yeri var her zaman ama ben evliyim. Aynı durumda ben olsam eşimin kardeşi asla o eve dönmem diyerek bize gelse tabi ki gitsin demem diyemem ama içten içe bu durum benim canımı sıkar kardeşinin varlığı beni şahsi olarak rahatsız etmese bile ben o evdeyken kendimi kısıtlamak zorunda hissedicem. Evdeki benim öz kardeşim olmasına rağmen mesela bugün duş aldıysam ve gece ya da yarın sabah tekrar duş almamı gerektirecek bir durum olursa ben duşa girmeye çekiniyorum

Back
X