Az önce eşimle bu konuyu konuştum detaylı bir şekilde konuştum yani en azından onun fikrini alabilme ve benim derdimi anlatabilme kendimi ifade etme fırsatını bulabildim markete giderken

Yani şöyle ki kardeşim henüz çalışmadığı için sürekli evde başbaşa kalıp bu konuyu, bu şekilde konuşma fırsatı bulamamıştık gezmeye çıkarken de kardeşimide evde bırakmıyorduk tabiki oda bizimle geliyordu. Her neyse eşime ilk başta bu konudaki fikrini sordum yapacak bişey yok ne kadar isterse kalsın ortada bırakamayız dedi sonuçta dünyanın binbir türlü hali var bende annemle görüşmek istemediğimi o yüzden aralarını düzeltemeyeceğimi sizlerinde dediği gibi belki bir iş bulunca kendi düzenini kurmak isteyebileceğini söyledim o da bana hak verdi şuan bir problemimiz yok aynı fikirdeyiz çünkü sonuçta keyfi olarak bizde kalmıyor annemle gerçekten huzursuz ve şiddet hoş karşılacak görmezden gelinecek bir şey değil hele ki bir anne bunu yapıyorsa. Gerçekten anlamaya çalışıp çözüm önerisi sunan arkadaşlara da teşekkür ederim. Umarım sizlerin dediği gibi kendisine düzenli bir iş bulup kendi düzenini kurmaya karar verir