- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
Kadının umrunda olsa bir aydır damat kızımdan rahatsız oldu mu acaba diye düşünür, bir arar sorardı. Umrunda bile değil bence. Ki böyle biri tutup da maddi destek mi verecek? Sanmam yani. Ablasının evine yerleşti de kurtuldum, kafamı dinliyorum havasındadır eminim.
Ne demek evlenene kadar sizle yaşarım, beni de eniştemden isterler? Zorla adamı kendine "baba" diye atamak ya hu bu? Adamın öyle bir talebi yok, birden bire 24 yaşında koca kadını niye evlat edinsin?Adam yeni evli, eşi hamile, tek hayali baldızım gelse de babalık etsem, benden isteseler onu değildir herhalde. Saçmalamasın lütfen.
Saçmalamışsın mi?
Ben enisteden istesinler enişte baba olsun mu dedim ?nerde yazıyor bu?
Ben Oraya yerleşsin orda yasasin mi dedim nerde yazıyor ?
Ben Ablasının evine yerleşesin oraya kurulsun mu dedim nerde yazıyor ?
Is bulsun çalışsın düzene girene kadar da destek olsunlar dedim bumu sorun oldu destek olmuyor sa kendi kızı evladı anne olduysa sahip çıkıcak yok çıkmam diyorsa kız kendi hayatını kurucak
Bence iyi oku bana saçma diyorsun benim yazmadığım şeylere soru sorup saçmalıyorsun diyorsun
Bence olmayan şeyi yazan sensin saçmalayan da
Annesi 24 yaşındaki kızı dövemez bu nasıl bir şey dedim kız kardeşiniz o evde sizinle yaşıyamaz is bulsun 1+1 ev kendine göre oraya yerleşsin dedim
Aile destek olsun dedim konu sahibi babamla görüşmüyoruz dedi
O zaman bu kız ne yapicak
Kendi basının evet çaresine bakıcak bir yol bulucak ablasının yanında olmayacağına göre ya annenin yanına dönücek yada iş bulup hayatına bakıcak
Biraz sakin ol ayrıca bu kadar hiddetlenme