Kız kardeşimin düğüne 2 ay kala nişanı atıldı ve herşey ortaya çıktı :(:(:(:(

Ben hep böyle dedim haklısın

Konuyu ben açmadım sadece bir soru sordum nerden bileyim bütün hıncını benden çıkaracak

Babanızı tanımıyor musunuz ? Araya giren amcanız tokadı yemiş , siz de evinize gelmişsiniz.

Konunuzda da kızkardeşime destek olmak veya babamı ikna etmek için ne yapabilirim demiyor "ben ne yapacağım şimdi" diyorsunuz.

Önce bencilliği bir kenara bırakmaya ne dersiniz ?

Eşim hiç birşey bilmiyor duyarsa kimse onu tutamaz işten ayrılıcam geri kalan ev meselesinde eşime bırakıcam ne derse onu yapıcam

Bakalım ne tepki verecek asıl olay orada kopacak gibi geliyor

Birşeyleri iyi anlatamıyorum galiba bakın kız kardeşimi yanıma alırım bi kaç hafta yanımda olur onu bir şekilde sakinleştiririm asıl bu olayı eşim duyarsa ya babam ölür ya kocam ölür yada beni boşar şimdi size soruyorum şimdi kimi düşünmem lazım

E şimdi adam sormayacak mı pat diye işi bıraktın kardeşin bize geldi ne oluyor diye?

Kocan seni niye boşasın?

E şimdi adam sormayacak mı pat diye işi bıraktın kardeşin bize geldi ne oluyor diye?
Zaten işi bırakacağımı biliyor nişanı atıldı morali bozuk biraz bizde kalsın derim sorun etmez tabi olanları bizimkilerden biri bişey demezse işte o kısmı kestiremiyorum

Niye ölsün, eşin ferdi Tayfur dinleye dinleye arabesk filmlerde mi yaşadığını sanıyor? Biri sana hakaret etti diye onu katledip hayatının yirmi yılını hapiste yaşayacak, küçücuk oğlu ve karısını bir başına ve herkesin düşman olduğu konumda birakacak kadar mal biri mi kocan? Yapacaklarının sonuçları olacağını bilmeyen,sırf durtuleriyle hareket eden biri mi?
Ya da "baban seni evden kovdu oğluma pic dedi" diye seni mi bosayacak?
Neden?? Zaten babadan darbe yemişsin. Kocadan da yiyip sokağa mi duseceksiniz?
Diğer seçenek de kocanizin ölmesi. Gencecik adam 'ay hassas kalbim kırıldı, pit' diyip ölecek mi? Yoksa kayınbabam oğluma pic dedi diye oğlunu babaisz mi bırakacak?
Eşinizin mantılı tepkileri olmadığı ailenizin gazına gelip cebinde kuruş yokken plansız ev tutmasından belli.
Karı koca sizi mantikli olmaya davet ediyorum.

Önce ki konuyu bilmiyorum ama bu konunun tamamını okudum . Özür dileyerek babanız kardeşinizi satmak istemiş karşı taraf da alacak durumda değilmiş. Orta da insan yerine mal var zannediyor baban.

İkinci olarak da baban sana el kaldırıyor amcana vuruyor sende ne yapacağım mı diyorsun ?
İlla küs demiyorum ama çekirdek ailebe kocanın yanına dön. Torununa p.ç diyen birisinin yanında daha fazla durma. İlla görüşeceksen mesafeli ol derim

2 yıldır , evli olduğunuz eşinizle değil; ailenizle yaşıyorsunuz. Eşinizden doğru düzgün haberiniz yokken ; eşiniz babanızla aranızda geçen konuşmayı nereden, nasıl öğrenecek ? Kocanıza koşa koşa laf yetiştirmezsiniz , olur biter.

Kimi düşünmeniz gerektiğini söylersek düşünecek misiniz ? Belli ki en çok kendinizi düşünüyorsunuz.

Zaten işi bırakacağımı biliyor nişanı atıldı morali bozuk biraz bizde kalsın derim sorun etmez tabi olanları bizimkilerden biri bişey demezse işte o kısmı kestiremiyorum

Yani ya evde yoksunuz ya cümbür cemaat başındasıniz lütfen artık mantıklı davranın

Siz nerelisiniz

Burda işler öyle olmuyor malesef size göre herşey yorumdan ibaret doğuda yaşayanlar ne demek istediğimi iyi anlayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…