Kız kardeşimin sorumsuzluğu

Tatlım çok isterdik ama biz seni agirlayamayacagiz çünkü bazı planlarimiz var.hanemiz kalabalik olacak senin icin yapabildiğimiz bu kadar canim. Bunu demek çok mu zor.insanlara hayır diyemeyen dizini döver.
Kardeşimi öyle dövmek istiyorum ki hanımefendi sormayın

Sizin bu tavrinizda çok tuhaf iyilik filan da değil kusura bakmayın.
Elin kızı yüzünden annenize bağırıyorsunuz.
Kıza bir şey olsa başına bir şey gelse evinizi polisler basacak haberiniz yok.
Anası babası tenezzül edip aramamışlar bile sizce bu normal mi ?
Kızdan babasının numarasını isteyin bence babanız arasın adamı konuşsun.
Ya da annesini anneniz arasın 15 gün olmuş normal değil yani bu durum kesinlikle.
Gitsin evine sınavın olduğu gün gelsin günübirlik gidip dönsün.

Göndermiyoruz 15 gün bizimle kalıyor ama bu kız garip biri bizde 3 kardeşiz ve benimde arkadaşlarım her zaman gelip kalırlar

İnanın durumun içinde olsanız biz evde 4 kişiyiz o bir kişi savunmasız bir kıza bağırmalarına çok sinirlendim gece vakti gitse nereye gidecek ama ömrüm boyunca böyle tuhaf bir kız görmedim ben

Cok uzak şehirden geldi evinden sıkılmış o yüzden gelmiş

Cok uzak şehirden geldi evinden sıkılmış o yüzden gelmiş
Iste bu hiç normal değil onu anlatmaya çalışıyorum.
Anası babası nasıl aramaz sizi ?
Gerçekten bence daha fazla kabul etmeyin babası yollasın otobüs için bilet parasını gitsin evine sınav günü gelsin gene.
Sıkıldım diye insan 15gun milletin evini otel niyetine kullanır mi allah aşkına?
Herkesin canı sıkılıyor ayrıca kismenin mükemmel bi hayatı yok ki.

Ya Allah korusun kardesiniz kizdan hoslaniyor falan olmasin?
Cunku anlattiklariniza bakilirsa kiz gercekten zorla duruyo o evde
Kardesiniz ondan hoslaniyor diye onla kalmasi icin bu yuzden yalvariyor olmasin
Off dusuncesi bile kotu ama aklima ilk bu geldi nedense

Ne olursa olsun evde misafir.Sanki yapılan iyilikler başa kakılmış gibi olmuş.Burada muhatabınızın kardeşiniz.Arkadaşıyla konuşup artık kendine bir yer bulmasını bırakın kardeşiniz anlatsın,emrivaki yapıp getirdiği gibi bunu da anlatabilir
Eminim ki kız da geldiğine,geleceğine az da olsa pişman olmuştur bu olaylardan sonra

Kızlar annem aradı ailesini çok şükür çarşamba günü sınavına girip gidecek ve annem den çok özür diledi yaptıklarını için annem yufka yüreklidir zaten şükürler olsun mesele halloldu çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…