Kız kardeşimin sorumsuzluğu

Papuayenigineden arkadasim gelecek diyin.
Saka bir yana yuzune soyleyin uygun bir dille. Kim kime boyle yapabilir ki ezilmesi lazm kusira bakmayin demesi lazim ne demek kardesin yalvardi diye konusmamak odadan cikmamak dunyanin kac bucak hali var. Bence sepetleyin gitsin onun nasil ailesi var izin veriyor kiz evlat bir de. Benim ailem 1 gunr zor izin verirdi. İftira bile atabilir. Hemen yollayin.

Kız çocuğu diye gidecek yeri yok diye vicdan sızlıyor hiç ezilmiyor sözsüz lafsız bir kurtulabilseydik 1 hafta dedi bu bir hafta da sabredeceğiz bakalım nolacak benim ailem 1 saat bile izin vermez Annem diyor en azından annesi babası arasa bizi,biz nasıl insanlarız onu bile bilmiyor ama güveniyorlar diyor. Sabır için dua ediyoruz hep.teşekkür ederim size desteğiniz için

Duygulandım valla çok sağolun evlenince ben inşallah bi gün nasip eder Rabbim komşu oluruz çok sevinirim ya sağolun
rica ederim. Sizi sjnirlendirmek icin demiyorum ama ben cok sinir oldum. İnsanların yuzune duramam ama siz becerebiliyorsaniz bunu belli edin. Gerekirse yalan soyleyin iyi bir sey degil evet ama sehir disina cikacagiz falan. Ben hic begenmedim onlari yani siz nasil ailesiniz bilmeden kizlarrini yolluyorlar.insan bi arar tesekkur eder. Kizimiz kaliyor 5 parasiz kusura bakmayin falan. Ne insanlar var . Baskasi olsa evine katmaz zaten. Helal olsun.

Annem öyle belli ediyor ki birde üzerine ben yapsam daha kötü olur kız çocuğu diye sokağa atılırsa ömür boyu vicdan azabı çok çok daha kötü benim için dua edin nolur 1 hafta çabuk geçsin kız bile teşekkür etmiyor ailesi nasıl etsin ki bu sınavları da geçsin yine devam ederse mecburen diyeceğiz memleketine gitsin artık bizde rahatlayalım artık. Annem evde pimi çekilmiş bomba gibi duruyor

Tatlım çok isterdik ama biz seni agirlayamayacagiz çünkü bazı planlarimiz var.hanemiz kalabalik olacak senin icin yapabildiğimiz bu kadar canim. Bunu demek çok mu zor.insanlara hayır diyemeyen dizini döver.

Ayrıca aklima bazi seyler geldi.neyse siz anlayın.onu demeyecegim. Hemcinslerin yasadigi özel bi durum.Izledigim bazi filmlerin etkisi olabilir.

Siz tanımadığınız birini ağırlıyorsunuz ..
Kız nasıl tanınadığı evde kalıyor şok ..
Bide ailesinden para istemiyor ne rahatlık ..
Ailesinden para istemiyor ama tanımadıklarının ekmeğini yiyor bu ne rahatlık anası babası ne diyor bu duruma ..

Yaşadığı şehirde çok sıkılmış o yüzden gelmiş
Bence başka bir şey var. Sıkılma, vize falan bahane. Babası para göndermek istiyormuş ama o kabul etmiyormuş. Kesinlikle başka bir durum var. Kimse başkasının evinde bir ay kalmaz.

Ailesinin sizi hiç aramaması çok enteresan bu kız evden kaçmış felan olabilir sonra başınıza bela olmasın anneniz annesinin numarasını istesin bir arasın hiç para göndermemeleri felanda saçma bir ay nedemek uç gün bile olay ken

Bu kiz bana normal gelmedi tanimadigi insanlarin evinde kaliyo bes kurus parasi yok babasindan istemiyo butun gun odadan cikmiyo size ters ters bakiyo ama yiyo iciyo yayiliyo herseyinizi kullaniyo bi tesekkur dahi etmiyo
Gelelim size elin kizi ayip olursa olsun akraban degil biseyin degil canim sen artik kendine kalacak bi yer ayarlasan bize misafir gelecekte yerimiz yok deyin bastan da kabul etmeniz yanlista ama arastirin bu kizda bisey var kimse yabanci birinin evinde bu kadar sure kalamaz

hakkaten kesinlike anneniz telefonda arasin

Bence başka bir şey var. Sıkılma, vize falan bahane. Babası para göndermek istiyormuş ama o kabul etmiyormuş. Kesinlikle başka bir durum var. Kimse başkasının evinde bir ay kalmaz.
Babasıyla konuşuyormuş ara ara ve kardeşim le aynı sınıftalar vizesi olduğunu biliyorum inanın bi çıkış yolu bulamıyoruz

Kız çocuğu sokakta kalır korkusuyla bişey diyemiyoruz yaşadığı şehir baya uzak çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…