- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
- 23
- Konu Sahibi Matchteacher
-
Valla bi yandan rahatımız bozuluyor diye annem sinirli bi yandan gidecek yeri olmayan bir kız ailesi sorumsuz çok belli 6 kardeşlermiş her biri bir dağdaymış ne yapacağımızı şaştık git desek bu kışta kıyamette bize sığınmış bir kızı nasıl atacaz sınavına bi iki gün önceden gelseydi şimdi böyle şeyler olmayacaktıAilesini tanımadığınız etmediğiniz bir kızı evinizde misafir etmeyin bence. Vebalini siz almış oluyorsunuz. Başına bi iş gelse önce size sorulur.
Biz üç kızkardeştik.hepimizin arkadaşları vardı.hepsi gelirdi kalırdı yerdi icerdi.Allah razı olsun ne annem ne babam laf etmezdi.edicek bi durumda yok aslinda.sizin evinizde o kızın başına bisey gelmicene eminseniz onu dışarı göndermeye içinizin el vermiyo olması lazım.kimin ne zaman hangi şartlarda karşınıza ćıkıcanı bilemezsiniz.kadın kadına yardım etmeli korumalı diye düşünüyorum. Bi bayan yazmış az önce 1 gün 5 gün oldu ama dost kazandım diye.biraz hoşgörü derim tavsiyem.kızlar merhabalar hemen konuya giriyorum benim kardeşimin bi kız arkadaşı var bu kız mezun oldu sanıyordu ama olmamış dersi varmış alttan kızın üni okuduğu şehre gelmesi gerekiyormuş vize sınavlarına girmek için o şehirde de biz yaşıyoruz benim kardeşim bu kıza gidip yalvarmış nolursun bizde kal 1 ay nolacak diye ve bize sormadan kız önce kabul etmemiş sonra bize sordu annem 3 gün dedi baban var rahat edemeyiz tanımıyoruz kardeşimin de yakın arkadaşı değil neyse 3 gün dedim dedi. Kızın tanıdığı birçok insan olmasına rağmen kız geldi 15 gündür bizde kalıyor vize sınavından 1 ay önce buraya gelmiş cebinde tek kuruşu olmadan gelmiş babası göndermek istiyormuş yok gerek yok diyormuş annem ilk günlerde çok iyi davrandı ama şu an çok sinirli özelimize kadar girdi tanımadığımız kız diye zor engel oluyorum kıza bişey belli etmiyor ama artık bunaldı hepimiz bunaldık.Allah var çok iyi ağırlıyoruz ama 15 gündür tanımadığomız insana hizmet etmekten Yorulduk ayıp diye bişey de diyemiyoruz içimi dökmek istedim yazım hatalarım için kusura bakmayın kızlar vicdanımızda el vermiyor git demeye ama insan tanımadığı insanın evinde 15 gun nasıl kalır bilmiyorum.vize sınavına daha var ve babam biz kimse rahat edemiyor bunun bi kurtuluşu yok mu kızlar kendi evimizde yabancı gibi olduk teşekkür de etmiyor annem bekliyor teşekkür etsin yük oldum kusura bakmayın desin istiyor o kız ise bizimle hiç konuşmuyor, kız kardeşimin odasından dışarı çıkmıyor/
kızlar merhabalar hemen konuya giriyorum benim kardeşimin bi kız arkadaşı var bu kız mezun oldu sanıyordu ama olmamış dersi varmış alttan kızın üni okuduğu şehre gelmesi gerekiyormuş vize sınavlarına girmek için o şehirde de biz yaşıyoruz benim kardeşim bu kıza gidip yalvarmış nolursun bizde kal 1 ay nolacak diye ve bize sormadan kız önce kabul etmemiş sonra bize sordu annem 3 gün dedi baban var rahat edemeyiz tanımıyoruz kardeşimin de yakın arkadaşı değil neyse 3 gün dedim dedi. Kızın tanıdığı birçok insan olmasına rağmen kız geldi 15 gündür bizde kalıyor vize sınavından 1 ay önce buraya gelmiş cebinde tek kuruşu olmadan gelmiş babası göndermek istiyormuş yok gerek yok diyormuş annem ilk günlerde çok iyi davrandı ama şu an çok sinirli özelimize kadar girdi tanımadığımız kız diye zor engel oluyorum kıza bişey belli etmiyor ama artık bunaldı hepimiz bunaldık.Allah var çok iyi ağırlıyoruz ama 15 gündür tanımadığomız insana hizmet etmekten Yorulduk ayıp diye bişey de diyemiyoruz içimi dökmek istedim yazım hatalarım için kusura bakmayın kızlar vicdanımızda el vermiyor git demeye ama insan tanımadığı insanın evinde 15 gun nasıl kalır bilmiyorum.vize sınavına daha var ve babam biz kimse rahat edemiyor bunun bi kurtuluşu yok mu kızlar kendi evimizde yabancı gibi olduk teşekkür de etmiyor annem bekliyor teşekkür etsin yük oldum kusura bakmayın desin istiyor o kız ise bizimle hiç konuşmuyor, kız kardeşimin odasından dışarı çıkmıyor/
O zaman odanın kirasını versinKızdan resmen kayinvalideymis gibi bahsetmişsinizzaten kardesinizin odasından çıkmıyormuş. Hizmet etmekten bıktık derken? Hepiniz el pençe oldunuz da kızın vereceği emirleri mi bekliyorsunuz? Alt tarafı sofraya 1 tabak fazla koyuyorsunuz. Misafirinize fazla mükemmel görünmek için kendinizi kasmak yerine normal ev yasantiniza devam edin bence :)
Ay deli deli olmayın, koca kız. Dağda falan iyice şey oldum.Valla bi yandan rahatımız bozuluyor diye annem sinirli bi yandan gidecek yeri olmayan bir kız ailesi sorumsuz çok belli 6 kardeşlermiş her biri bir dağdaymış ne yapacağımızı şaştık git desek bu kışta kıyamette bize sığınmış bir kızı nasıl atacaz sınavına bi iki gün önceden gelseydi şimdi böyle şeyler olmayacaktı
Bütün huzurumuz kaçtı inanın evde bizim evimiz hiç böyle olmazdı ve en kötüsü kız bize tavır almış durumdaAy deli deli olmayın, koca kız. Dağda falan iyice şey oldum.
Yarım dönem özel yurda kayıt ettirin bari, parası neyse artık
Ev huzuru paraya değer vallahi.
Durduk yere yabancı biriyle aynı banyo kullanmak falan ne garip şey ya
Var mı dünyada bir örneği? Yeme içme dışardan da değil
Ve uyardım arkadaşınla aran bozulur bu kadar uzun kalırsa dedim gerçekten de bozuldu bugün kıza bağırdı çağırdı bana neden tavır alıyorsun diye kız hiç sesini çıkarmadı annem de kıza yüklendi en ufak teşekkür etmiyorsun bizimle konuşmuyorsun sen nasıl insansın diye ben Anneme bağırdım o tek başına niye kıza yükleniyorsunuz diye inanın evin hali çok gergin kız gitmiyor da gidecek yeri yok belli ne yapacağımı şaştım kaldımSizin asıl tepkiniz,kardeşinizin pervasızlığa olmuş ki haklısınız.Anneniz ve siz, kız evden gittikten sonra alın kardeşinizi karşınıza ve konuşun.Kardeşinizin yaklaşımını bencilce buldum açıkçası
Tövbe Yarabbi olur mu öyle şeyKonuyu da ara ara yazdıklarınızı da okudum kardeşiniz lezbiyen olabilir kız sevgilisidir yalvar yakar çağırdığına göre belki kavga etmişlerdir ondan size ters ters davranıyordur rahat olamadıkları için de hep odadalardır
Eee sonra ne oldu? Kız gidiyorum ben dedi miVe uyardım arkadaşınla aran bozulur bu kadar uzun kalırsa dedim gerçekten de bozuldu bugün kıza bağırdı çağırdı bana neden tavır alıyorsun diye kız hiç sesini çıkarmadı annem de kıza yüklendi en ufak teşekkür etmiyorsun bizimle konuşmuyorsun sen nasıl insansın diye ben Anneme bağırdım o tek başına niye kıza yükleniyorsunuz diye inanın evin hali çok gergin kız gitmiyor da gidecek yeri yok belli ne yapacağımı şaştım kaldım
Kardeşim le arkadaş onunla da konuşmuyor bugün kardeşim kıza bağırdı bu evde benimle bile konuşmuyorsun biz sana naptık diye annem de kıza bağırdı ben Anneme bağırdım bu olaylara rağmen kiz ağzını açıp tek kelime etmedi gitmedi de ben olsam gururuma yediremezdimBen anlamadım şimdi siz neden böyle yaşlı misafir ağırlar gibi tavırlara girdiniz ki?
Evde misafir var gibi davranmayı bırakın bence siz ne yiyorsaniz o da onu yesin.
O gün makarna yenecekse makarna yapın geçin yani.
Rahatca yayılın oturun 15 gün olmuş sonuçta rahatinizi bozmayin.
Konsumuyorsa da sorun açıkça hayırdır bi sorun mu var diye ?
Anneniz de istediği gibi söylensin duyarsa da duysun yani bu kadar kasmayın.
Azcik gururlu bi insansa zaten pilini pırtımı toplar gider .
Aksine hiçbirşey demedi yerinden kımıldamadı bile çok tuhaf gerçekten şimdi odada oturuyorEee sonra ne oldu? Kız gidiyorum ben dedi mi
Oldu evet ama ilk hafta gerçekten el üzerinde tuttular ama kız tepki vermiyor o kadar şey hazırlıyor annem eline sağlık bile demiyor bizimle muhatap olmayınca işler değiştiKız da memnun degil orda olmaktan belli yoksa oyle yabani davranmazdı....hissediyordur istenmediğini
Öteki taraftan sizde haklısiniz kac kisi tanimadığı insanı evinde ister? Ki tanıdık olsa bile insana bir sure sonra afakanlar basiyor...kardesine super ders olmustur bu olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?