• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşimin yaptığı büyük hata

biz elit entel degilik köylüyük bizde secim yoktur gardasim👍🏻🤗
Hehehe ! Gülelim bari trol yapıyormuş aklınca konu ne diye acıyorsun,fıkır almak istemiyorsan.
biz elit entel degilik köylüyük bizde secim yoktur gardasim👍🏻🤗
Hehehe ! Gulelim bari fikirleri önemsemiyorsan ne diye konu acıyorsun,trol yapıyorum yazmış birde aklinca. Bizde Konya Ovası degiliz he bu entellik değil öz saygıdır,sen onun velisi değilsin,yaptığı yanlışta olsa kendi secimi,özel hayatın hürriyetini kısıtlayıp telefon karıştırmak olmaz

Ay ne enteli ya bu lafı da nerden öğrenmişseniz. Türkiye Cumhuriyeti'nde var olan kanunlardan bahsediyor insanlar, siz başka ülkede mi yaşıyorsunuz?

Bir kompleksiniz var sanırım ki entel değilik köylüyük möylüyük diyorsunuz sürekli. Espri değil bayağı bildiğin aşağılık kompleksi gibi görünüyor dışarıdan, söyleyeyim dedim.
Deminden beri bunu anlatmaya çalışıyorum. Kadın bavulunu toplasa çıkıp gitse kim durduracak? Kanunen kimsenin böyle bir hakkı yok.

Red ederse ne olur? Ben size şunu anlatmaya çalışıyorum, kendi ayakları üstünde durabilen birine bunları yaparsanız ters teper, kaybedersiniz onu .
Ablamm o bizi kaybeder 5 kisilik aileyiz
4-1 mac sonucu 😂
merak etme ters tepmez maddi imkanlar vs😉

Siz ne yaparsanız yapın kardeşimiz devam edecek gibi duruyor bu yanlışa.Bir abla olarak elbette birşeyler yapabilirmiyim umuduyla tel yazışmalarını okumanızı anlıyorum.Burda yok okunmaz falan filan yazan çoğu kişide hayatı boyunca elbette alıp kurcalamıştir başkasına ait teli.Siz bunlara takılıp polemiğe hiç girmeyin Konuya odaklanıp yorum yazanlara odaklanın.İnsallah herşey istediğiniz gibi olur

Hehehe ! Gülelim bari trol yapıyormuş aklınca konu ne diye acıyorsun,fıkır almak istemiyorsan.
Hehehe ! Gulelim bari fikirleri önemsemiyorsan ne diye konu acıyorsun,trol yapıyorum yazmış birde aklinca. Bizde Konya Ovası degiliz he bu entellik değil öz saygıdır,sen onun velisi değilsin,yaptığı yanlışta olsa kendi secimi,özel hayatın hürriyetini kısıtlayıp telefon karıştırmak olmaz
Sanane karıştırırim sende benim velim degilsin
Fikrin yoksa zikrinde olmasin 🤪🤪

Siz ne yaparsanız yapın kardeşimiz devam edecek gibi duruyor bu yanlışa.Bir abla olarak elbette birşeyler yapabilirmiyim umuduyla tel yazışmalarını okumanızı anlıyorum.Burda yok okunmaz falan filan yazan çoğu kişide hayatı boyunca elbette alıp kurcalamıştir başkasına ait teli.Siz bunlara takılıp polemiğe hiç girmeyin Konuya odaklanıp yorum yazanlara odaklanın.İnsallah herşey istediğiniz gibi olur
Teşekkür ederim 🙏 onlar polemik istiyorsa polemik verelim ayip olur.😊

Ablamm o bizi kaybeder 5 kisilik aileyiz
4-1 mac sonucu 😂
merak etme ters tepmez maddi imkanlar vs😉
Sizi kaybetse en fazla ailesiz kalır. İnsanlar tek başına da yaşayabiliyor, sizin yapamıyor olmanız bir şey değiştirmez.

Ay ne enteli ya bu lafı da nerden öğrenmişseniz. Türkiye Cumhuriyeti'nde var olan kanunlardan bahsediyor insanlar, siz başka ülkede mi yaşıyorsunuz?

Bir kompleksiniz var sanırım ki entel değilik köylüyük möylüyük diyorsunuz sürekli. Espri değil bayağı bildiğin aşağılık kompleksi gibi görünüyor dışarıdan, söyleyeyim dedim.
He ya kompleksi neyinde var ablam
Kanunlari kiz kardesim çok iyi biliyor merak etme
Simdi kiz kardesim bana dava acar tüh naparim yaaaaa😅😅

Sevgilisi ile olan konusmasini asla okumam
Konu etik olmayan konu biz entel olamadik o levele gelemedik ablacim.

Bilgisayarda , telefonda gördüğünüz bildirime dayanarak mesajları okudunuz mu , okumadınız mı ?

İsterse bir kız arkadaşıyla konuşsun; konuşma içeriği, konuşan 2 kişinin özeli. Bunu ayırt etmek çok zor olmasa gerek.

Tüm kavramları da birbirine karıştırmayın. Aklınızca "entel" diyerek alay ediyorsunuz ancak olmuyor. "Level" yerine "seviye, düzey, kademe" kelimelerinden birini kullanabilirsiniz.

Ortada bir yanlış varsa ve siz de bu durumdan haberdar olduysanız, kardeşinizle adam birbirlerine ne yazmış okuyup; sonra da burada konu açmak yerine kardeşinizle konuşurdunuz.

Ben bilmiyorum ama sizi iyi niyetli bulmadim. Dert ettiğiniz şeyden bağımsız icten ice kardesinizi kiskandiginizi düşünüyorum.

Kariyer sahibi olması sindiremediginiz birsey olsa gerek. Bak o böyleydi de neler yapti ooooo tarzinda anlatiminiz var. Kariyer sahibi olup ahlaki yönden zayıf insan çok neticede.

Ayrıca bir defa öğrendikten sonra hala telefon pc takibi yapmaya devam etmek ahlaksızca birsey. Sizin derdiniz başka. Burda da kardeşini yuhalayalim diye konu açtığınızi düşünüyorum.
Normal olmadığı kesin,yazı tarzından anlaşılıyor 😀 kendi kocasından da şüphesi var derdi başka bunun ahahaha kız kardeşini %100 kıskanıyor 😁

Bilgisayarda , telefonda gördüğünüz bildirime dayanarak mesajları okudunuz mu , okumadınız mı ?

İsterse bir kız arkadaşıyla konuşsun; konuşma içeriği, konuşan 2 kişinin özeli. Bunu ayırt etmek çok zor olmasa gerek.

Tüm kavramları da birbirine karıştırmayın. Aklınızca "entel" diyerek alay ediyorsunuz ancak olmuyor. "Level" yerine "seviye, düzey, kademe" kelimelerinden birini kullanabilirsiniz.

Ortada bir yanlış varsa ve siz de bu durumdan haberdar olduysanız, kardeşinizle adam birbirlerine ne yazmış okuyup; sonra da burada konu açmak yerine kardeşinizle konuşurdunuz.
Ben sizinle paylasmak istedim ne var yaniii

Aynen iste ailesiz kalir böyle ortada sap gibi
Bende sap kalmasini istemiyorum hatayi düzeltmek için yardim etmek istiyorum.
Sap gibi kalacağı sizin düşünceniz. Eski konularınızı okuyunca kurtulacağı fikri ağır basıyor.

Back
X