Kiz kardesimin yuzuk olayi

Beni anladiginiz icin tsk ederim.
Kafama takilacak aslinda daha neler var da olay kiz kardesim olunca bende sarteller atiyor ve inanilmaz korumaci yaklasiyorum sanirim :))

Baska falso hareketlerinden sonra vazgecti zaten kardesim. Tek bu olaya takilmadik aslinda, sadece tavir olarak bir tek bana mi yanlis geldi diye konuyu actim.
Tskler.

Ya sizin şu sorguladığınız şey bir seri katil annesine haftalık ziyaretlerine gitmiyormuş bu bir bana mı garip geldi demek gibi bir şey.
İlişkileri normal bir ilişki olsaydı, adam normal bir adam olsaydı bile bu işin adabı hediyelerin geri iadesidir. Özellikle maddi değeri olanların. Belki terkedilince hazmedemedi, kız kardeşinizde ona ait hiç bir şey kalmasını istemedi. Belki gümüş yüzüktü ama yokluklar içinde almıştı. Kendisi için anlamlıydı. Kardeşinizin çöpe atacağından falan endişelendi geri istedi. Yani ilişki ve adam normal olsa ben size bir sürü senaryo yazarım.
Açıkçası hala buna takılmış olmanızı çok abes buluyorum.

Dimi ama. Asamalari vardir bu islerin.
Aynen tanımadan etmeden çok itici bir hareket bence, emrivaki yapmış zaten baskıcı tavırlarından dolayı kardeşin bitirmiş, bu yüzük olayı da baskısını gösteriyor.
Nasıl bir anlam yüklediyse bir de yüzüklere geri istemiş, her konuştuğu kıza veriyor heralde elden ele gezdiriyor Allah bilir.

Beni anladiginiz icin tsk ederim.
Kafama takilacak aslinda daha neler var da olay kiz kardesim olunca bende sarteller atiyor ve inanilmaz korumaci yaklasiyorum sanirim :))

Çocuk ısrarcı. Daha ilk tanışmadan yüzük alacak, annesine hemen valide diyecek kadar da dengesiz. Bir sürü baskıcı hareketleri varmış. Sizde şarterleri attıracak olaylar bunlar olmalı. Yoksa acaba bu çocuk evlenince altınları da ister miydi diye bir düşünce değil.

Ya burada aynı yastığa baş koymuş insanların boşanırken ne kadar çirkinleştiğini görüyoruz, bir çeyrek altına dağılan yuvalar varken hiç de abes gelmedi bana açıkçası. Sen buna takılıp konu açıyorsan ohooo

Altin maltin degil benim dusunduklerim. Sadece bu kadar baskinin altindan fiyasko bir sey cikacagini dusunmem ve ona korumaci yaklasimim. Ona zarar gelmesin, uzulmesin.. Benim tek dusunduklerim bunlar. Allah iyilerle karsilastirsin.

Daha ikinci gün yüzük alıp zorla "tıkıştırmasına" takılsaydın şuan bunu düşünmüyor olurdun. :))) Çok hoşsun valla...

Şey yaşlar kaç?
Şey gibi olmuş "hırsız eve girdi ama neden hiçbirşeyi çalmadı ki"
O kadar şeyin içinde takıldığınız nokta tuhaf.

en başından beri anormalmiş zaten ilk günden yüzük veriş ayrılınca istemesi gayet normal.

Bence sizin neden tekrar ıstedı demenız tuhaf cunku ılk gunden teklıf edıp yuzuk alıp valıdemlerle konusan bı adam tabıkı yuzugude ıster yuzugu ıstemesındekı tuhaflıga gelene kadar...
Dırek kargoyla yollayın yuz yuze gelmeyın hıc
Araya bırını koyar onlada gonderırsenız de olur kesın iş yapnkı gondermenıze ragmen yuzuk bana ulasmadı dıyemesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…