- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Beni anladiginiz icin tsk ederim.Bence konu açmak için de çok mantıklı bir konu. Bunun büyük versiyonu boşanınca "o altınlar ailemin geri vereceksin" "ev benim sen bas git" diyenler işte.
Adamın hayatta derdi yoktur ona bu dert gelir. Size başka bişey dert gibi gelir. Bence insanları bu şekilde soğutmayın konu açmaktan.
Dimi ama. Asamalari vardir bu islerin.Saçmalık zaten tanışır tanışmaz eline yüzük tutuşturmasıyla başlamış.
Baska falso hareketlerinden sonra vazgecti zaten kardesim. Tek bu olaya takilmadik aslinda, sadece tavir olarak bir tek bana mi yanlis geldi diye konuyu actim.
Tskler.
Aynen tanımadan etmeden çok itici bir hareket bence, emrivaki yapmış zaten baskıcı tavırlarından dolayı kardeşin bitirmiş, bu yüzük olayı da baskısını gösteriyor.Dimi ama. Asamalari vardir bu islerin.
Beni anladiginiz icin tsk ederim.
Kafama takilacak aslinda daha neler var da olay kiz kardesim olunca bende sarteller atiyor ve inanilmaz korumaci yaklasiyorum sanirim :))
Altin maltin degil benim dusunduklerim. Sadece bu kadar baskinin altindan fiyasko bir sey cikacagini dusunmem ve ona korumaci yaklasimim. Ona zarar gelmesin, uzulmesin.. Benim tek dusunduklerim bunlar. Allah iyilerle karsilastirsin.Çocuk ısrarcı. Daha ilk tanışmadan yüzük alacak, annesine hemen valide diyecek kadar da dengesiz. Bir sürü baskıcı hareketleri varmış. Sizde şarterleri attıracak olaylar bunlar olmalı. Yoksa acaba bu çocuk evlenince altınları da ister miydi diye bir düşünce değil.
Selamlar. Bugun kiz kardesimi cok isteyen birinden bahsedecegim. Kardesim 23yasinda universite okuyan bir kiz. Ondan etkilenen bir cocuk vardi bir yerde muhasebecilik yapiyordu, kiz kardesime daha ilk tanistiklari gunun ardindan yuzuk alan biri. Daha cikmiyolardi ve kardesim sans tanimak istedigini ama yuzugu almak istemedigini belirtti daha okudugunu belirterek geri cevirmek istedi ama cocuk ille de al diyerek eline tikistirmis. Neyse... Birkac ay gecti, kardesim olmayacagina karar verdi bazi baskici hareketlerinden sonra.. Cocuk tabi yine israrci davrandi, ben seninle evlenicem demeler yok anneme validem demeler. Tanismiyolar kardesimle konusurken o tarz soylemleri oluyormus. Kardesim vazgecti. O da sanirim kuyruk acisindan dolayi yuzukleri geri verecek misin demis. O da tabi verecegim filan dedi. Benim anlamadigim iki yuzugun pesine mi dustu bu cocuk. Oyle altin filan da degildi, gumus biseydi. Neyse maddiyati cok da onemli degil. Bunu istemesine ben cok takildim. Kardesim de gorusmek istemedigini belirtti ortak arkadas vasitasi ile iletecek. Cocugun tavri sizce de cok abesle istigal degil mi? Zaten bizimki verecekti de onun ayrica istemesi cok yanlis bence. Dillendirilmemeli bile. Siz ne dusunuyosunuz? Tskler.
Hosumdur. Detaylari onemserim.Daha ikinci gün yüzük alıp zorla "tıkıştırmasına" takılsaydın şuan bunu düşünmüyor olurdun. :))) Çok hoşsun valla...
Bence gayet takilmasi gereken noktadayim su an. Sizin gorusunuz tabii, tskler.Şey yaşlar kaç?
Şey gibi olmuş "hırsız eve girdi ama neden hiçbirşeyi çalmadı ki"
O kadar şeyin içinde takıldığınız nokta tuhaf.
Sımdı gordumVerdik verdik kurtulduk. Bin sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?