Selamlar. Bugun kiz kardesimi cok isteyen birinden bahsedecegim. Kardesim 23yasinda universite okuyan bir kiz. Ondan etkilenen bir cocuk vardi bir yerde muhasebecilik yapiyordu, kiz kardesime daha ilk tanistiklari gunun ardindan yuzuk alan biri. Daha cikmiyolardi ve kardesim sans tanimak istedigini ama yuzugu almak istemedigini belirtti daha okudugunu belirterek geri cevirmek istedi ama cocuk ille de al diyerek eline tikistirmis. Neyse... Birkac ay gecti, kardesim olmayacagina karar verdi bazi baskici hareketlerinden sonra.. Cocuk tabi yine israrci davrandi, ben seninle evlenicem demeler yok anneme validem demeler. Tanismiyolar kardesimle konusurken o tarz soylemleri oluyormus. Kardesim vazgecti. O da sanirim kuyruk acisindan dolayi yuzukleri geri verecek misin demis. O da tabi verecegim filan dedi. Benim anlamadigim iki yuzugun pesine mi dustu bu cocuk. Oyle altin filan da degildi, gumus biseydi. Neyse maddiyati cok da onemli degil. Bunu istemesine ben cok takildim. Kardesim de gorusmek istemedigini belirtti ortak arkadas vasitasi ile iletecek. Cocugun tavri sizce de cok abesle istigal degil mi? Zaten bizimki verecekti de onun ayrica istemesi cok yanlis bence. Dillendirilmemeli bile. Siz ne dusunuyosunuz? Tskler.