Kiz kardesimin yuzuk olayi

Amaan boşver. Kardeşinden uzak dursun da yüzüğü istemis istememis hic önemli degil. Yoksa sacmalamis o ayri.

Pek normal gelmedi acikcasi bu tavri o yuzden takikmis olabilirim. Ben de nisanliyim nisanlim belki de dunyanin en zor kisisi ama hic boyle bir davranisla karsilasmadim ve bir erkege yakistiramadim acikcasi.
Tanıştığı ilk gün yüzük alıp zorla eline tutusturmasi normaldi de bu mu anormal geldi. Bunu neden düşündünüz bu kadar anladım.

Yüzükleri vermekteki amacı ciddi olduğunu karşı tarafa göstermek ve emrivaki yapmak için araç olarak yüzükleri kullanmak.şimdi de geri istiyor ki konu uzasın veya yeni sevgili adayları için de aynı taktikle yürüsün.
Garantili ve işe yarayan bir yöntem ki istiyor,ayrıca bütçesini sarsmadan kurnazca ilerliyor,cimri olduğunu da düşünüyorum

Tanıştığı ilk gün yüzük alıp zorla eline tutusturmasi normaldi de bu mu anormal geldi. Bunu neden düşündünüz bu kadar anladım.
İnanin o da sacmadan ziyade cok arabeskce gelmisti bana. Tabi kardesimin eline zorla verildigi icin de geri cevirememe durumu var. Ama istemedigini belirttigi halde "ben senle evlenicem" soylemleri bence de cok itici. Ama bu son yaptigi ayip... İkisi farkli seyler.

Artik hangi erkek cimri degil.. Bu durum benim nisanlim da oyle olmak uzre boyle. Erkek milletinden iyice sogudum :S

Belki kullanacağım tabir biraz itici olacak , ama hediye ettiği yüzüğü değil, taktığı 'tasma'yı geri istiyor bu insan. İlk günden yüzük alıp taktırmak istemesinin başka bir anlamı yok. Ben sizi garipsedim, şu ana kadar her şeyi normal kabul edip de yüzüğü istemesini anormal karşılamışsınız. Ben ilk tanışmada böyle bir şey isteyen insanla bir daha görüşmezdim bile, mantıksız ve hastalıklı hareketler, verin kurtulun, üzerine düşünecek bir şey yok.

Olan olmus zaten, terbiyesizlik yapmis.. iliski de bitmis, niye hala bu olayin uzerinde duruyorsunuz anlayamadim..

Pek normal gelmedi acikcasi bu tavri o yuzden takikmis olabilirim. Ben de nisanliyim nisanlim belki de dunyanin en zor kisisi ama hic boyle bir davranisla karsilasmadim ve bir erkege yakistiramadim acikcasi.

İyi de ablan çocuğu almıyor zaten çocuk düzgün davransa ne davranmasa ne

Çocuk normal değil zaten obsesif bir tip verin yüzüğünü bir an önce kurtulun

Aynen.
İlk günden yüzük takmak normal de istemek mi anormal??

Aldığı hediyeyi falan istese abes de yüzüğü istemesi bana o kadar da abes gelmedi.Hatta verecek misin demesi de kardesinin tepkisini ölçmek için olabilir hani hayır dese demek ki seviyor beni hala zannına falan kapilabilirdi.

Ay bi de demeden edemiycem sizin bunu dert edip konu açmanız daha abes.Bence

Yüzüğe fazlaca manevi değer yüklemiş olabilir birlikteliğinin bir sembolü görüyordur ve bittiğinde su klasik al yüzüğünü ver yüzüğümü tarzı bişi yapmış bence... Takilmamak gerek....

Bu arkadaş kardeşinizi son bir kez görebilmek için yüzüğü istemiş ergenlikten kalma bir alışkanlik unutamamıs belli ki bu alışkanlığı. Ya da Hırsından beni sevmiyorsun bende senden alabileceğim tek şeyi alayımda gòr demis kardesiniz için onemli degilse bile bu yuzuk bu adam kendini cok onemsemis

Hahah ay çok güldüm size katılmamak elde değil..

Ay şimdi bunumu dert ettiniz belliki o kişi reddetilmeyi sindirememiş ilk günden yüzüğü takanın böyle bir haraket yapmasıda olağan bişey verin neyi varsa arkasını sorgulamadan kurtulun

Çocuk sorunlu biri gibi...olayı çok oldu bittiye getirmeye çalışmış...
Yüzük gümüş olabilir karşıdaki kişi ona çok anlam yüklediği için istiyor maddi değeri olduğundan değil...gönderin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…