• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiz kardesimm !

NeqatiF

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
384
27
318
31
Merhaba 7 yasinda bi kiz kardesim var ve 3 ay oncesinde farkettim koltuk altinda killar cikmis bacaklarinda da ayni sekilde. Cok sasirdim bu yasta cikmasi normal birsey mi yoksa hormonlariyla ilgili problemimi olabilir ?

Ayrica konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocuklarda ergenlik yaşı epey aşağılara düştü. Gıdalarımız güvenli olmayınca hormonlar da bozuluyor. Çocuk endokrinolojiye bir göstermenizde fayda var, hem hormonlarına bakarlar hem de belki adeti geciktirmek için önlem alınır belki...

Puberte prekoks gibi görünüyor

Endokrinoloji, mümkünse Çocuk endokrinolojiye başvurun.

Çocuklarda ergenlik yaşı epey aşağılara düştü. Gıdalarımız güvenli olmayınca hormonlar da bozuluyor. Çocuk endokrinolojiye bir göstermenizde fayda var, hem hormonlarına bakarlar hem de belki adeti geciktirmek için önlem alınır belki...

Evet haklisiniz tesekkurler ve bi arkadasimda sunu soyledi hani hazir meyveli yogurtlar oluyo ya onlar hormonlarini bozmustur o yuzden cikmistir diyo ne kadar dogru bilmiyorum yani sadece bu da degil dediginiz gibi artik cogu gidalarda hormonlari bozabiliyo yani bu durumda kardesimi bi cocuk endokrinolojiye gostermek gerek ayrica tesekkur ederim bilginiz icin..

Merhaba 7 yasinda bi kiz kardesim var ve 3 ay oncesinde farkettim koltuk altinda killar cikmis bacaklarinda da ayni sekilde. Cok sasirdim bu yasta cikmasi normal birsey mi yoksa hormonlariyla ilgili problemimi olabilir ?

Kardesinde hormon bozuklugu olabilir adet olabilir yakinda bir Jinekologtan yardim alin derim konuyu saglik bolumune acmaliydin

Son düzenleme:

Arkadaşımın çocuğunda da oldu, 6-7 yaşında teri kokuyordu kıllanma vs.. Hormon testi yaptılar, şimdi ilaç kullanıyor ergenlik yaşını ileri attılar normale döndü kız.. İnşallah düzelir, yediklerine dikkat edin ve mutlaka hormon testi yaptırın

Halama bi Dr söylemiş özellikle cips hormonları çok oynatiyormus.

çocukl endokrinolojisi bölümüne götürün mutlaka

Back
X