Kız KaRdeşinİz için TaşıYıcı AnNe oluRmusunuZ

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Kızlar sorum çok açık ve net kız kardeşiniz yada ablanızın çocuk sahibi olmayacağını öğrenseniz onun için TaşıYıcı AnNe oluRmusunuZ

Allah'in gucune gitmesin ama olmazdim cok zit bi durum,
madem cocugu olmayacak, o kadar anasiz-babasiz cocuk var
onlari evlat edinsinler hem onlar hayata baglanir hemde sevap islemis olurlar...a.s

bilemiyorum ama canının parçasını,vereceğin kişi kardeşin bile olsa vermek çok zor ya.teyzesine anne,annesine teyze diyecek.düşünürken bile çok kötü oldum.

olmazdım.................

böyle bir konu hakkında birdaha yazdığımı hatırlıyorum sanki...çok zor bir karar olurdu herhalde...ama anneliği yaşamış biri olarak kendi karnımda taşıdığım,doğurduğum benim olan evladımı kimselere vermem,veremem ki...zaten ablam veya kardeşimse benim evlatlarımın yarı anneleride onlardır diye düşünürüm...veremem ya,verecek olanlarıda merak ediyorum doğrusu....
sevgiler...

kardesım mutlu olacaksa neden olmasın...... sonuçta her ıkısıde benım canlarım......... elımı uzerlerınden cekmemek kaydıyla.. evet

Ben taşıyıcı anne olmam..
Kızkardeşimin de evlat edinmesini tavsiye ederim..yerimseniben
Bir arkadaşım bu durumdaydı.Gerçekten kardeşler,kendisi ve büyükler çok zor durumdaydı..benneyaptımki

Annelik nasıl bir duygu tam olarak bilemiyorum.
Ama olmazdım.Benim parçamı kardeşim de olsa vermezdim.
Doğurduğum çocuk bana teyze diyecek.Dayanamam ki.
Zaten doğurgan biri olamıyorum.
Diyelim ki oldum kimseye veremem.

Hayır olmazdım........Herşeyden önce doğacak bebek büyüdüğünde bunu mutlaka bilmeli öğrendiği zamanda psikolojisi yaşamı pek sağlıklı olmazdı...

ben 9 ay taşıdıktan sonra annesi ben olucam ve sora başkasına anne diyecek .. kardeşim bile olsa bunu asla kabullenemem doğrusu .. bebeğimi her gördüğümde içim cız eder ve bununla yaşayamam.. yok yok asla bunu yapamam ..:1no2:

ölürüm de asla
çoçuk sahibi olamıyorsa bu şekilde şimdi anne mi olmuş oluyor? benim bildiğim kadarı ile günah eğer olmamış olsa bile gene de ölürümde asla ben canımı veremem asla
binlerce annesiz babasız çoçuğumuz var gitsin evlatlık alsın

yol olamazdim ben..simdi bakikiyorumda göbisime,oglusum hareket ettikce icim gidiyor benim..evlat edinmesini isterdim ama ben bebegimi veremezdim..

nerden bulursun bu sorulari!!1

asla olmaz boyle bi sey yapamam ole bi sey
kardesim olsa bile olmaz olamaz

taşıyıcı annelikte, eniştenin spermiyle hamile kalmaktan bahsediyorsunuz.
kesinlikle mümkün değil,kabul etmezdim.

teyze,anne yarısıdır.benim çocuklarımı istediği kadar görebilir ama çouğumu vermeyi düşünmem.

Hayır bunu yapamazdım... O doğurduğumm çocuğun da günahına girmiş gibi hissederdim kendimi... Kardeşim bile olsa yapamazdım bunu... İçimden bişeyler kopar giderdi...senağlama

özgü namalla dolunay soysertin böyle bi filmi vardı..bebeğim diye.o arkadaşı için olmuştu....ama ben olmazdım............

her iki taraf içinde çok zor bence
bian düşündüm ne olursa olsun bebeğimi veremezdim kimselere:1closedeyes:

kızlar biliyormusunuz aynı teklifi bana görümcem yaptı benim bebegim olmuyordu eger olmassa sana dogurup veririm veya en kücük kızımı al git dedi ben kesinlikle yapamam ve alamamda bir anneden ayırmak ne demek böyle insanlar var tanıdıgım annesini bilen cocuklar genelde annelerini cok seviyorlar kendini yetistiren anneyi tabi ama ben hala unutamam görümcemin teklifini ben yapamazdım ama

Böyle birşey olmaz çünkü kızkardeşim yok :icecream:
ama olsada olmazdım :1no2:
bu çok sorumluluk isteyen birşey ve ben buna dayanacak kadar
güçlü değilim :1no2:

Back
X