Kız KaRdeşinİz için TaşıYıcı AnNe oluRmusunuZ

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olmazdım. Çünkü bu saglıklı verilen bir karar olmazdı
vede kimden olursa olsun 9 ay tasıdıgım büyttügüm hissettigim benim genetik özelliklerimi taşımasa bile bebegimi veremezdim..
Annelik cok yüce bi duygu ve asla tarifi yok.....

kesinlikle olmazdım karnında büyüyo sonuçta senin de evladın sayılır bi bakıma
çok ters bişey bana göre benneyaptımki

İnsan kardeşini düşününce evet diyor evladı aklına gelince yapamam diyor açıkcası ben böylesi durumları çok gördüm kardeşine çocuğunu verip sonra geri almak isteyen ya da kardeşinin çocuğu birgün alma korkusuyla gerçek anneden çocuğu kaçırma gibi bütün bunlar birleşince kimse yapamaz galiba evlat edinmesi daha hayırlı olur bence....

Asla olmazdım bu her ne kadar biyolojik annelikte olmuş olsa sonuçta tüm sıkıntıyı çeken haileleik süresini geçiren ve bence gerçek anneliğide o hakediyor asla olmazdım....gitsin yuttan alsın...

kızlar bide şöyle düşünün siz taşıyıcı anne olmadınız tamam............
sizin çocuğunuz olmasa karedşinizden taşıyıcı annelik yapmasını istermiydiniz?
sonuçta kardeşiniz çocuğun gerçek annesi olmuyo adı üstünde taşıyıcı anne yanı eşinizin spermi sizin yumurtanız çocuk sizin.......
benim çocuğum olmadığı için bu konuya daha yumuşak bakabiliyorum ben kardeşim için gerçekten sağlığım el verse yapardım.....evlatlık alın demeyın evlatlık almanın şartalarını öğrenin ondan sonra konuşun bir sürü formalite......

Hayır olmam . Bana uygun bir durum değil..

Kardeşimin eşinin ve benim çocuğum olcak sonra onu kardeşime vercem eşim olacak adam dışında

kimseden çocuk yapmam ! Bence bu olayın sonunda zaten kendi çocuğun olmuyor ki en mantıklısı

çocuk evlat edinmek okadar çok anne hasreti çeken çocuk var ki

kızlar bide şöyle düşünün siz taşıyıcı anne olmadınız tamam............
sizin çocuğunuz olmasa karedşinizden taşıyıcı annelik yapmasını istermiydiniz?
sonuçta kardeşiniz çocuğun gerçek annesi olmuyo adı üstünde taşıyıcı anne yanı eşinizin spermi sizin yumurtanız çocuk sizin.......
benim çocuğum olmadığı için bu konuya daha yumuşak bakabiliyorum ben kardeşim için gerçekten sağlığım el verse yapardım.....evlatlık alın demeyın evlatlık almanın şartalarını öğrenin ondan sonra konuşun bir sürü formalite......

yine istemezdim ozaman da benim kardeşimle eşimin çocuğu olacak o sperm ve yumurta

ha dışarda döllenmiş hanormal yolla ben sıcak bakamıyorum bu olya bu nedenle:sm_confused:

yine istemezdim ozaman da benim kardeşimle eşimin çocuğu olacak o sperm ve yumurta

ha dışarda döllenmiş hanormal yolla ben sıcak bakamıyorum bu olya bu nedenle:sm_confused:

ya güzelim kardeşinin çocuğu olmuyo işte.......
taşıyıcı annelikte senin yumurtan ve eşinin spermini dışarda dölleyip kızkrdeşinin karnına koyuyolar yani kardeşin sadece adı üstünde TAŞIYICI ANNE oluyo......

ya güzelim kardeşinin çocuğu olmuyo işte.......
taşıyıcı annelikte senin yumurtan ve eşinin spermini dışarda dölleyip kızkrdeşinin karnına koyuyolar yani kardeşin sadece adı üstünde TAŞIYICI ANNE oluyo......

Cidden benim yumurtam mı oluyo ben böyle bilmiyordum ama şimdilik o tip sıkıntılar

yaşamadığım için anlayamıyorum belki buyüzden yine de istemezdim. Zaten kardeşim de

o çocuğa bağlancak taşısa da annesi olcak ilerde soru yaratabilir gibi geliyor bana

yapamam...
sanırım çok zor bir durumdur...Allah kimseyi böyle bir teklif yapmak durumunda da teklif almak durumunda da bırakmasın...

kızlar biliyormusunuz aynı teklifi bana görümcem yaptı benim bebegim olmuyordu eger olmassa sana dogurup veririm veya en kücük kızımı al git dedi ben kesinlikle yapamam ve alamamda bir anneden ayırmak ne demek böyle insanlar var tanıdıgım annesini bilen cocuklar genelde annelerini cok seviyorlar kendini yetistiren anneyi tabi ama ben hala unutamam görümcemin teklifini ben yapamazdım ama

canım öyle diyorsun ama çok güzel bir şey demiş.. ne varki bunda tamam zor bir olay ama sonuçta senin içinn.. benim halamında çocugu olmuyordu annemden istediler annem küçük kardeşime hamile kaldıgında versen gibisinden ama kesinlikle annem karşı geldi olmaz diye ikikide vermemiş kardeşim benim herşeyimm 4 yaşında daha

Çok zor bi karardır bu eminim bende olmak istemezdim sanırım

bende olamazdım sanırım..
gerçektende acı bir durum ama ne kendim için,ne de kardeşim için böyle bir şeyi yapamam..
yani ne ondan bunu isterim,ne de olumlu cevap veririm..
üzgünüm..

Allah Herkese Çocuk Nasip Eder İnşallah
Ben Asla Veremezdim Vede Kardeşimden de İsteyemezdim Böyle Bişe Çok Zor Bi Durum Bu

hayır olmazdım ...istemezdimde
allah kimseyi cocuksuz bırakmasın ...

a.s.hayır olmazdım......kardeşimin canım onun için herşeyi yaparım.ama çocuğum canımdan can onu kimseyle paylaşamam ölürüm.......

kardeşim için canımı veririm ama yapamam ki benneyaptımki böyle birşey de aklımın ucuna gelmezdi evlatlık almaları daha mantıklı hem psikollojik olarak benimseyebilirsin anne ve babasını tanımadığın için..

Doğursam kendi çocuğumu doğururum.Bende kesinlikle 1 sn bile düşünmeme gerek yok asla olamam,o kadar çocuk sevgisi varsa ,bebecikken alır bir yavruyu hayra girmiş olur.Bu durum sadace taşıyıcı anne olayıyla bitmiyor.Kız kardeşimin kocasını spermleri bana nakledilecek,bu durum beni düşününce ürpertiyor bu bir,ikincisi,çocuğu taşıyan onu hisseder ve aralarında bir bağ oluşur.
Çocukla aramda bir bağ oluşmasını asla isteyemem,sonuçta arkadaşlar,çocuk sevgisi,bebk sevgisi ,bebeğim benim kelimesini yürekten söyleyebilmek için ,annenin taşıması gerekir.
eğer k.kardeşim taşımayacaksa,gitsin bir bebeğin hayatını kurtarsın,sonuçta onuda taşımayacak.

ben kardeşim için yapardım...kardeşim mutlu olacaksa yapardım.insanın öz evladı gibi olurmu evlatlıgı.... çocugu olmayan bir kadın anlar bizim duygularımızı,yasadıklarımızı..şimdi benim eşimde takıntı var, asla evlatlık alamam,başkasının çocuguna babalık yapamam diyo...pekala benim gibi durumda olan kadınların anne olma hakkı yokmu..bu hayatta bir kadın en çok ne ister, anne olmak ister.ama ben kardeşlerimden asla böle bişey yapmalarını isteyemem...bunlarda benim düşüncelerim .saygı duyulmasını istiyorum..sevgilerimle.a.s.

Back
X