Kız kardesiniz sizden hemen sonra hamile kalsa napardiniz?

Ne kadar saçma sorular bunlar.
İnsanların işi gücü fesatlık yahu!!!

Anneniz kıyaslama yapıyormuş.ama siz de konuyu açmaktan geri kalmamışsınız kusura bakmayın. Ciddiye almışsınız yani
20 senedir yapılan kıyası nasıl ciddiye almayım ki?

Gereksiz bilgiler vermeyin konu başlığından anlaşılıyor niyetiniz... kardeş ne demek sizin bundan haberiniz yok bence... aileyi hiç suçlamayın

Selam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?
mutlu olurdum ki öyle de oldu benım bebegım yok kardesımın kızı 1 yasında

Selam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?
Ondan daha çok sevinirdim kraliyet ailesi değiliz ki tahta kim önce doğurur o tahta çıkmayacak bu soruyu sorduğunuzda göre sizde biraz kıskançlık oluşmuş gibi insan kardeşinin hamileligini buradan bu şekilde sormaz yani ilgincsinjz

ne tuhaf bir düşünce.madem annen böyle düşünüyor sen neden böyle bi konu açtın.

Amin diyorum bolcainsllah tez zamanda kardeşim de ben de yasarız bu durumu. Dusuncesi bilr muhtesem. Niye rekabet olsun.. mis gibi birlikte buyurler

Uzun atlama sporuna teşvik ederdim Ya siz ciddimisiniz
Napacaksiniz ana babanızın elinden bebe donu mu kapisacaksiniz ayy sinirlerim bozuldu ahhhahhhahhhaaaaa
Tatil baslangici bütün yeğen ve kardeşlerim bendeydi,gebelikler de karışmışti,birlikte hazırlık yapmıştık.
Ne olacak saniyorsunuz,siz sanırım onun cocugu benim çocuğum bana az mı aldı kavgaları yapacaksınız

Sizin için rekabet olacak gibi görünüyor.boyle düşündüğünüze göre

Rekabet mi? Bu nasıl çirkin bir düşünce asla öyle bir şey olmasına müsaade etmezdim. Karnımda ki yavrum, diğeri de kardeşimin yavrusu canım kanım yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…