20 senedir yapılan kıyası nasıl ciddiye almayım ki?Ne kadar saçma sorular bunlar.
İnsanların işi gücü fesatlık yahu!!!
Anneniz kıyaslama yapıyormuş.ama siz de konuyu açmaktan geri kalmamışsınız kusura bakmayın. Ciddiye almışsınız yani
Ne diyorlar şimdi? Aynı anda sevismissiniz aa ne ayıp falan mı?20 senedir yapılan kıyası nasıl ciddiye almayım ki?
Gereksiz bilgiler vermeyin konu başlığından anlaşılıyor niyetiniz... kardeş ne demek sizin bundan haberiniz yok bence... aileyi hiç suçlamayınHayır fakat biz çocukluğumuzdan beri ailelerimiz tarafından hep kiyaslanarak büyütüldük maalesef. Benim aldığım ehliyet, onun alamadığı ehliyet bile yüzümüze vuruldu. Aileler açısından kıyaslama olsa siz napardiniz diye sordum aslında ben
mutlu olurdum ki öyle de oldu benım bebegım yok kardesımın kızı 1 yasındaSelam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?
Tövbeler olsunNe diyorlar şimdi? Aynı anda sevismissiniz aa ne ayıp falan mı?
Yoo ama olsaydı ikisi de doğurgan ne güzel (çünkü onlara göre hamile kalmak başarı) ama birinin çocuğuna biz bakarız diğerine bakamayiz derlerNe diyorlar şimdi? Aynı anda sevismissiniz aa ne ayıp falan mı?
Ondan daha çok sevinirdim kraliyet ailesi değiliz ki tahta kim önce doğurur o tahta çıkmayacak bu soruyu sorduğunuzda göre sizde biraz kıskançlık oluşmuş gibi insan kardeşinin hamileligini buradan bu şekilde sormaz yani ilgincsinjzSelam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?
Haaaa şimdi anladım, ablanız sizden önce doğurursa ona bakarlar da size bakmazlar diye mi kokrtunuz, ilgi bölünür falan.Yoo ama olsaydı ikisi de doğurgan ne güzel (çünkü onlara göre hamile kalmak başarı) ama birinin çocuğuna biz bakarız diğerine bakamayiz derler
Uzun atlama sporuna teşvik ederdimSelam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?
Sizin için rekabet olacak gibi görünüyor.boyle düşündüğünüze göreSelam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?
Rekabet mi? Bu nasıl çirkin bir düşünceSelam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?