Kız kardesiniz sizden hemen sonra hamile kalsa napardiniz?

Selam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?
Allah kalbinizin ekmeğini yedirsin diyorum size. Açtığınız konular yazdıklarınız gerçekse eğer karanlık bir kalbiniz var yazık.

Selam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?
Ay simdi neyden bahsedildiginj anladim.. neden rekabet olsun Allah hepsinin rizkini anasini babasini ayri vermis. Dua ederim ancak gebelikte sknti yasasalar. Saka gibisiniz yaw

ayy sen cidden takıntılısın
kız kardeşine takmışsın
birde kız hasta yok partiye inmedi yok uyumuş
bak kendi hayatına rahat bırak kızı
Yeminle kizin bu kadar uyudugundan hamile oldugu gelmisti aklima diger konuyu daha once gordum buarada.. ilk zamanlarki o uyku hali cok zorluyo insani cunku.. resmen deli gibi sadece uyumak
Istiyordum ben.. hatta gebe oldugumu uykudan anladim

Yeminle kizin bu kadar uyudugundan hamile oldugu gelmisti aklima diger konuyu daha once gordum buarada.. ilk zamanlarki o uyku hali cok zorluyo insani cunku.. resmen deli gibi sadece uyumak
Istiyordum ben.. hatta gebe oldugumu uykudan anladim
Ben de işteyim şu an gözlerim kapanıyor

Siz ağır hastadlsiniz kesin kanaat getirdim.Allah cümle akrabayı sizden korusun

Neden rekabet olsun ki Allah herkese hayırlı evlat versin böyle düşünmeniz üstelik kız kardeşiniz için hiç hoş değil

Kim olursa olsun allah isteyen herkese nasip etsin

Neden rekabet olsun ki aksine çok sevinirdim beraber büyüdügüm kardeşimle cocuklarımızın büyümesini sevincle karşılardım tadını cıkarmaya bakın..

Ya kardeşler arasi rekabet olurmu hiç
Ben doğurdum hemen ardından ablam 1aylik hamile oldugunu ögrendik İlk bana söyledi hatta çok sevindim bir yeğenim daha oluyor diye oğluşlarımız kardeş gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…