Allah kalbinizin ekmeğini yedirsin diyorum size. Açtığınız konular yazdıklarınız gerçekse eğer karanlık bir kalbiniz var yazık.Selam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?
Şoklar içindeyimAllah kalbinizin ekmeğini yedirsin diyorum size. Açtığınız konular yazdıklarınız gerçekse eğer karanlık bir kalbiniz var yazık.
Bunu önce açmış daha korkunçOnceki konunuzdan sonra bunu açmaniz, kavga cikarmak istiyosunuz herhalde siz
O zaman diger konuda yalan söylemiş. Ya da burdaBunu önce açmış daha korkunç
Ohaa ya ne rekabeti Tobe tobeSelam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?
Ay simdi neyden bahsedildiginj anladim.. neden rekabet olsunSelam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?
Yeminle kizin bu kadar uyudugundan hamile oldugu gelmisti aklimaayy sen cidden takıntılısın
kız kardeşine takmışsın
birde kız hasta yok partiye inmedi yok uyumuş
bak kendi hayatına rahat bırak kızı
Ben de işteyim şu an gözlerim kapanıyorYeminle kizin bu kadar uyudugundan hamile oldugu gelmisti aklimadiger konuyu daha once gordum buarada.. ilk zamanlarki o uyku hali cok zorluyo insani cunku.. resmen deli gibi sadece uyumak
Istiyordum ben.. hatta gebe oldugumu uykudan anladim
Allah yardimcin olsun.. ama psikolojik degil cidden vucut uyku istiyor sadece.. ilk bi kac hafta boyle canim.Ben de işteyim şu an gözlerim kapanıyor
Allah razı olsun canım progestoron da alıyorum ek o da uyku yapıyormuş sanırsamAllah yardimcin olsun.. ama psikolojik degil cidden vucut uyku istiyor sadece.. ilk bi kac hafta boyle canim.
Ben hic kullanmadim onu yan etkilerini bilmiyorum o yuzden..ama ins ilk 3 aydan sonrasi ferahlik gozun korkmasinAllah razı olsun canım progestoron da alıyorum ek o da uyku yapıyormuş sanırsam
inşallah canım Allah şu konu sahibinin de yardımcısı olsun cidden bu kafayla zorBen hic kullanmadim onu yan etkilerini bilmiyorum o yuzden..ama ins ilk 3 aydan sonrasi ferahlik gozun korkmasin
Siz ağır hastadlsiniz kesin kanaat getirdim.Allah cümle akrabayı sizden korusunSelam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?
Neden rekabet olsun ki Allah herkese hayırlı evlat versin böyle düşünmeniz üstelik kız kardeşiniz için hiç hoş değilSelam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?
Niye rekabet olacak düşman mı buSelam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?
Kim olursa olsun allah isteyen herkese nasip etsinSelam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?
Neden rekabet olsun ki aksine çok sevinirdim beraber büyüdügüm kardeşimle cocuklarımızın büyümesini sevincle karşılardım tadını cıkarmaya bakın..Selam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?
Ya kardeşler arasi rekabet olurmu hiçSelam kızlar. Siz hamileyken kız kardesiniz veya ablanızın hamile kaldığı oldu mu? Olsa napardiniz? Özellikle kardeşler arası daha samimi bir durum mu oluşurdu yoksa rekabet de olur muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?