Kız kardeşiyle sorun yaşayan var mı?

my77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
250
4
0
Yozgat
kızlar kızkardeşimle aram kötü o hep ben diyor ben haklıyım diyor tamam ama beni aşşalıyor çok bunaldım en ufak birşey desem ben bu sefer benimle konuşmuyor kardeşiyle sorun yaşayan varmı lütfen bana bir akıl verin çok kompleksli biri bana göre benmi abartıyorum bilmiyorum

Son düzenleme:
Konu "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" başlığına taşınmıştır.

off off.benim erkek kardesimle sorunum var.ergenlige girdi ondanmi acaba diye düsünüyorum .ne yapiyor diye soracak olursan :burun ameliyati olmustum ben.aradan 1,5 yil gecitigi halde yinede hassas.baskasi bir dokunsa agriiyor o derece.kardesimle televizyon yüzündne tartstik.ve napti dersin.geldi burnuma yumruk atti.burnumdan kanlar akiyor.ölüyorum sandim.basim dönüyor.ama o ise hic tinlamiyor.onun sucu diyor.ve ondan sonra napti dersin.artik bunu koz kullandi.sinirimi bozma burnuna vururum artik hicbir doktor düzeltemez diye bana tehdit ediyor.4 yas kücük birde .nasihatta dilemiyor.hayattan soguttu beni.bazen keske ölse diyorum inanki üzülmiycem ..

ben evliyim kardeşimde evli üstelik ayrı şehirlerdeyiz ama bıktırdı beni yani

ben evliyim kardeşimde evli üstelik ayrı şehirlerdeyiz ama bıktırdı beni yani

ben evliyim kardeşimde evli üstelik ayrı şehirlerde oturuyoruz amabıktırdı beni yani

neden kimse bana bir akıl vermiyor herkes kardeşiyle dört dörtlük anlaşılan

bendede var ondan bir tane ergen resmen.ne ev işi yapar nede yardımcı olur delirtiyor bazen sabrım kalmıyor.ne dediysem bir türlü yola gelmiyor formülü bilen varsa lütfen akıl versin

kızlar onlar sizin kardeşiniz size saygısızlık yapmalarına asla izin vermeyin
yoksa ipin ucunu kaçırdım mı daha tutamazsınız, benim de iki tane kız kardeşim var biri 4 diğeri 5 yaş küçük benden. onlar bana 1 söylerse ben 5 söylerim sustururum onları, saygısızlığa asla tahammül edemem sonuçta ben onların arkadaşları değilim lakayt davranmak, vurmak da ne oluyor? gerekirse siz de vurun üste çıkın, bu saatten sonra tatlı dille çözülmez sizin durumlarınız. ben en başından böyle alıştırdım kardeşlerimi, çok sert bi abla değilim onlarla gerektiği yerlerde arkadaş gibi konuşurum hatta onların arkadaşları bana imrenir keşke bizim de böyle ablamız olsa diye ama çok suskun, pısırık bir abla da değilim, herkes yerini bilecek.... bunun en büyük örneği annemle teyzemdir, teyzemin anneme hiç saygısı yoktur abla yerine koymaz ki aralarında 12 yaş var siz düşünün artık. anneme hep kızarım biraz abla olduğunu belli et diye ama annem yine sakin davranır laflarına cevap vermez tabii tepesine çıkıyor o da. umarım en kısa zamanda bu soruna çözüm bulabilirsiniz

Kız kardeşim derken ablamı yoksa sizden küçük mü? Haksız da olsam susacaksın diyince ben yaşı büyük olduğu için böyle yaptığını düşünmüştüm ama yaşı ne olursa olsun bu mantık çok saçma. Tabiki kendi fikrinizi söyleyeceksiniz. Bence nasılsa aynı evde yaşamıyorsunuz birarada çok zaman geçirmeyin birsüre. Onun hayatında olan sizi herhangi bir şekilde etkilemeyen olaylar hakkında yorum yapmayın, tavsiye vermeye çalışmayın ona. Aynı şekilde kendi ev hayatınıza, düzeninize de karıştırmayın kimseyi. Sizin hayatınıza müdahale etmeye çalışıyorsa açık açık bu seni ilgilendirmez, sen benim yerimde bulunmadığın, yaşadığım olayları benim gözümle görmediğin ev yaşantımda her saniye benim yanımda olmadığın için beni sağlıklı bir şekilde eleştiremezsin, yorum yapamazsın o yüzden susmalısın diyin tabi aynı şey sizin içinde geçerli siz de onun hayatına çok fazla müdahale etmeyin aynı şekilde. Eğer sizi bağlamayan bir konuda haksız olduğunu söyleyip eleştiriyorsanız haklı susacaksın demekte o da.

Eğer ikiniz arasında geçen olaylardan ya da kendi anne-babanıza karşı olan davranışlarından dolayı kavga ediyorsanız da herşekilde sonuna kadar görüşlerinizi ifade edin. Öyle bir durumda karşısındakini susturmaya çalışmak kimsenin haddine deği. Sizinle konuşmayacaksa da siz de onunla konuşmayın bir süre, farklı arkadaşlarınızla zaman geçirin. İnsan ailesini seçemiyor ama arkadaşlarını seçebilir her zaman. Muhtemelen kardeşiniz siz ona kıyamayıp her seferinde alttan alarak barışmaya çalıştığınız için böyle tepkiler veriyor. Ne yaparsa yapsın ona ihtiyacınız olduğunu düşünüyor.

Yumruk atmak ne demek kalkıp bi de üzerine tehtid ediyor. Bırak kardeşi abi ya da baba olsa bile böyle bir şeye hakkı yok. Aileniz ne diyo böyle birşeye yaptırım uygulamaları lazım. Eğer aileniz ilgilenmiyorsa bir dha kalkıp böyle birşey yaptığında hemen polis çağırın. REşit olmasa bile cezası var böyle şeylerin. Aileniz ilgileniyosa da bi psikologa götürmeliler mutlaka tehlikeli çünkü daha bu yşta ablasına bunları yapan ileride karısına neler yapar kimbilir.

sizin soyledikleriniz cozummu simdi allah askina,o size vuruyosa sizde ona vurun,o bir soyluyorsa siz 10 soyleyin..yasiniz kac...
umarim sizi dinlemezler.

sizin soyledikleriniz cozummu simdi allah askina,o size vuruyosa sizde ona vurun,o bir soyluyorsa siz 10 soyleyin..yasiniz kac...
umarim sizi dinlemezler.

yaşım 22, iki de kardeşim var. kardeşlerimizle olan ilişkilerimizde tavrımızı baştan belli edemezsek, sonradan hiç toparlayamayız. ki bu arkadaşlar da belli edememişler, şimdi de kendileri bu şekilde muamele görüyorlar. eğer daha iyi bir çözüm varsa siz söyleyin, benim kardeşim gelip bana yumruk atıcak ben de oturup ağlıcam sesimi çıkarmıcam bu mudur? herkes yerini bilecek, baştan anlatamadıysanız şimdi hiç anlatamazsınız. dinsizin hakkından imansız gelecek burada, saygısızlığa hiç tahammülüm yok benim. tabii sizin varsa, bu çözüm size abartılı gelecektir. ne insanlar var abilerinden ablalarından haksız yere bir ton dayak yiyorlar, bu tabii ki doğru bir şey değil. ben zaten pata küte girişin gibi bir şey söylemedim, o size sesini yükseltirse siz daha fazla yükseltin sessiz kalmayın anlamına gelen bir sözdü o. bu kadar düz mantık bakmayın her şeye. bu her insan ilişkisinde geçerlidir, hiç kimseye kendinizi ezdirmeyin. kardeş kimdir yahu bana vuracak? ben ona küçükken bakmışım, büyütmüşüm, yediklerimi saklayıp ona ayırmışım, dışarda boğazımdan geçmemiş yediklerim. ee karşılığı bu mu olacak? kardeşlerimden çok memnunum Allah'a şükür, hem sayarlar hem severler beni

kızlar benim ki benden 7 yaş büyük ama ne olursa olsun insan biraz kendini bilmeli bir insana bu kadarda eziyet edilmezki yani üveymidir nedir anlamadım gitti

kardeşimle bağlarimi kopardım artık onun adını duymak bile istemiyorum
kendi gelir özür dilerse ne ala yok
ben ayağına gitmem bir silkelenmesi gerekiyordu bende yaptım bitti artık çek çek nereye kadar çocuklarına dadılık ettim beni aşşladı sustum her işşine koştum bensiz bir iş bile yapamazdı

çok kullandı beni ama yok artık elimdeki iyi şeylere bile hep o sahip olmak istedi the end
bitti artık buraya kadarmış

ben 19 yaşındayım kız kardeşim 16 canımı weririm onun için bir gün sesimi duymazsa deli olur......

okuldaki arkadaşlarına abla kardeş değiliz biz kankayız dediğinde kimse inanmamış.. gittim okuluna kızlar ayyy bizim ablamız bizi hep döwüyo hiç geçinmiyoruz diye imrenmişlerdi....tabiki bacımın göğsü kabardı...

ablası kurban olur onun ayaklarının altına
erkek kardeşimde war bir yaş küçük benden aşıktır bana ne olsa benimle konuşur benimle paylaşır....

sanırım birazda abladan geçiyo herşey eğer ben onlara soğuk olsaydım onlarda bana soğuk olurlardı diye düşünüyorum...
bence aranızı iyi tutmanız lazım heleki ölmesini istiyorum diyosunuz nekadar ayıp insan kardeşi ölsün istermi hiç
rabbim onları görünmez kazalardan korusun
onların acılarını bana göstermesin amin..

ben sorun yaşıyordum.ama artık yok evlendi olsa da sorun yaşasak yine..((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…