off off.benim erkek kardesimle sorunum var.ergenlige girdi ondanmi acaba diye düsünüyorum .ne yapiyor diye soracak olursan :burun ameliyati olmustum ben.aradan 1,5 yil gecitigi halde yinede hassas.baskasi bir dokunsa agriiyor o derece.kardesimle televizyon yüzündne tartstik.ve napti dersin.geldi burnuma yumruk atti.burnumdan kanlar akiyor.ölüyorum sandim.basim dönüyor.ama o ise hic tinlamiyor.onun sucu diyor.ve ondan sonra napti dersin.artik bunu koz kullandi.sinirimi bozma burnuna vururum artik hicbir doktor düzeltemez diye bana tehdit ediyor.4 yas kücük birde .nasihatta dilemiyor.hayattan soguttu beni.bazen keske ölse diyorum inanki üzülmiycem ..
kızlar onlar sizin kardeşiniz size saygısızlık yapmalarına asla izin vermeyin
yoksa ipin ucunu kaçırdım mı daha tutamazsınız, benim de iki tane kız kardeşim var biri 4 diğeri 5 yaş küçük benden. onlar bana 1 söylerse ben 5 söylerim sustururum onları, saygısızlığa asla tahammül edemem sonuçta ben onların arkadaşları değilim lakayt davranmak, vurmak da ne oluyor? gerekirse siz de vurun üste çıkın, bu saatten sonra tatlı dille çözülmez sizin durumlarınız. ben en başından böyle alıştırdım kardeşlerimi, çok sert bi abla değilim onlarla gerektiği yerlerde arkadaş gibi konuşurum hatta onların arkadaşları bana imrenir keşke bizim de böyle ablamız olsa diye ama çok suskun, pısırık bir abla da değilim, herkes yerini bilecek.... bunun en büyük örneği annemle teyzemdir, teyzemin anneme hiç saygısı yoktur abla yerine koymaz ki aralarında 12 yaş var siz düşünün artık. anneme hep kızarım biraz abla olduğunu belli et diye ama annem yine sakin davranır laflarına cevap vermez tabii tepesine çıkıyor o da. umarım en kısa zamanda bu soruna çözüm bulabilirsiniz
sizin soyledikleriniz cozummu simdi allah askina,o size vuruyosa sizde ona vurun,o bir soyluyorsa siz 10 soyleyin..yasiniz kac...
umarim sizi dinlemezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?