Kiz kardeslerin eslerinin anlasmasi ?

Hayatı genellemeyi geç, burda bile ne konularda okuduk ne yüksek mevkidekiler eşlerine insan muamelesi yapmayabiliyorlar.
Karakterle alakalı bişey tamamen bu durum.

Ben üniversitede okurken "en son okuduğum kitap cin aliydi hehehe" diyenini ve hatta bununla övünenini gördüm. Sorsan üniversite mezunu öğretmen!!! O ünvanlar, etiketler öyle boş ki. Birde ülkemizdeki üniversitelerde eğitim kalitesi genelde düşük. İnsanlar kendini geliştirmeyi daha fazla para kazanmak olarak görüyor. Aklı başında insanlarsa anlaşırlar elbet. Etiketleri takmayın kafaya.

Sanki anlaşmalarından ziyade siz bunu sorun haline getirecek aşağılık kompleksine kapılacaksınız.

Her köşe başında açılan mahalle üniversitelerini gördükçe artık çokta önemli olduğunu düşünmüyorum ne mezunu olunduğunun :)
Anlaşmaları eğitim düzeylerine pek bağlı değil.
Kafa yapıları aynı olmadıktan sonra...
Zaten önemli olan da sizin anlaşmanız. Biz yaş kardeş/kuzen eşimin de benim de ailelerimizden çok var ama anlaştığımız ve sık görüştüğümüz eşimin halasının kızı ve eşi.
Kardeşlerin eşleri uyum sağlayamadı, dünyanın sonu da değil :)

Normalde herkes dengi dengine diye düşünürüm. Ama şöyle bir durumda var , biraz da insanın kendisine bağlı.
Klişe olacak ama üniversite mezunu, iki kelimeyi bir araya getiremeyen , dünyadan bir haber. Oturup konuşacağın ortak bir konu dahi olmayacak insanlarda var. Bunun tam tersi şeklinde olup , lise mezunu olanda.

Önemli olan sizin anlaşmanız öncelikle.
Bir de insan gibi insan olması. Üniversite okuyan kimseye iyi bir karakter nakletmiyorlar.

Sanki anlaşmalarından ziyade siz bunu sorun haline getirecek aşağılık kompleksine kapılacaksınız.

Her köşe başında açılan mahalle üniversitelerini gördükçe artık çokta önemli olduğunu düşünmüyorum ne mezunu olunduğunun :)
Anlaşmaları eğitim düzeylerine pek bağlı değil.
Kafa yapıları aynı olmadıktan sonra...
Zaten önemli olan da sizin anlaşmanız. Biz yaş kardeş/kuzen eşimin de benim de ailelerimizden çok var ama anlaştığımız ve sık görüştüğümüz eşimin halasının kızı ve eşi.
Kardeşlerin eşleri uyum sağlayamadı, dünyanın sonu da değil :)
Size katılıyorum. kafa yapısı daha önemli. sohbet konularının ne olduğu grup içindeki kisinin konuşulan konularla ne kadar ilgili olduğu önemli.

Babam unv mezunu annem ilkokula dahi gidememis.ben unv mezunuyum erkek arkadasim lise
Kardesim unv.mezunu
Vs vs.
Annemle cok cok cok iyi anlasiyoruz.elimizde diploma ile gezmiyoruz degil mi?takilmayin bu sorunlara.

Daha hiçbiriniz evli değilsinizki,belli olmaz bu işler.

Ayrıca eğitim durumu ile bacanak ilişkisinin ilgisi yok bana kalırsa, insan olsunlar, saygılı, muhabbetli olsunlar kafi.
Benim eşim iyidir bacanağıyla, bu beni ve kardeşimi ziyadesiyle mutlu eder. İş de konuşurlar, mesleklerinin alakası yok ama olsun, maksat muhabbet.
Takılmayın bu boş şeylere.

Back
X