Kız kıza tatil

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.790
13.668
498
Bu sene kardeşimin tus çalışması gerekiyor diye ailecek tatile gitmedik ben de bir kız arkadaşımla tatil ayarladım ve bu gece yola çıkıyoruz.27 den gün alıyorum koca kızım yani düşünün ama tırsıyorum o kadar koruyucu ailede yetiştim ki sırf bu yüzden beni puanım yettiği daha iyi okula bile göndermediler şehir dışına diye,kız dediğin dizimin dibinde oturmalı derdi babam bunu yıkmak için aslında böyle bişeye kalkıştım zor bela ikna ettim hala babam habire biri musallat olacak size deyip deyip korkutuyor ...., bence güzel de olacak ama biraz cesarete ihtiyacım var gaz verin kızlar
olumsuz yazacak olan nolur yazmasın çünkü biletler otel izin vs ayarladık bile arkadaşımı satamam her halükarda gitcem ki zaten çok istiyorum ya çok feci büyüttüler beni artık rahat olmak istiyorum biraz (rahatlıktan kasıt dine aykırı vs değil oralara gelmeyin bile lütfen)

Mutlu tatiller!!!
Tadını çıkar ne güzel ya.
İnşallah arkadaşlar da kafa dengidir.
Kaç gün,nereye gidiyorsunuz?

Olur , çokta güzel olur .

Keyfini çıkar tatilin .

İlk kıza kıza tatilim yanılmıyorsam 17 yaşındaykendi . Düşün işte 10 sene tecrübelisin benden şuan :)

gidin, ve çok eğlenin,bu yaşlar bir daha geri gelmiyor.
iyi tatiller.babaya da selamlar benden,belki benden yaşça küçüktür.bu kadar sıkmasın sizi.

yaa gerçekten mi :) ne güzel güveniyorlarmış sana :)

O konuda bende şanslıydım , ailemde benden yana .

Nerdeyim diyorsam ordaydım , kimleyim diyorsam onunlaydım . Birde bahsettiğim bundan 20 sene öncesi . Şimdi etraf kötü pimpirikliği daha çok arttı ailelerde sanki .

Sana da güveniyorlardır da ; baban o meşhur sözü demiyor mu ? Kızım sana güveniyorum da etraf kötü :)

En güzel tatil kız kıza yapılan tatildir zaten.
İnan bana keyifli zaman geçireceksin ve ayrıca kazık kadarsın.
27 yaş hafife alınacak bir yaş değil, annanemin bir lafı vardır "evlensen çocuğun olur" o hesap

Hiç kafanı bulandırma.
Kendine mukayyet olabilecek akıl ve yaştasın.
Eğlenmene ve tatilin tadını çıkartmana bak.

Ailenin korumacı tutumu anlaşılabilir birşey bu zamanda.
Fakat özgüven yoksunluğuna sebebiyet verecek kadarı hep zarardır zaten.
Korumacı olunmalı ama yeterli özgürlükte sağlanmalı, yoksa nasıl öğreneceksin hayatı.
Umarım çok güzel ve rahat bir tatil geçirirsin.. .

Harika olur. Kafadar arkadaşlarla tatil mükemmel valla. Git ve tadını çıkar. Musallat olurlar kısmına girmiyorum bile. İyi tatiller kızlarrr!!!!!

demi çocuğum olmuş ve hatta 5 yaşına filan bile basmış olabilirdi rahat:))))

sen kendını bılecek yaştasın sadece normale gore daha dıkkatlı olman yeter guzel tatıller bol bol eglen...

demi çocuğum olmuş ve hatta 5 yaşına filan bile basmış olabilirdi rahat:))))

Kesinlikle öyle.

Boşver sen, hiç bir zaman o bahsedilen kötü senaryolar başa gelmez.
Milletin işi gücü bitti, onca kendisine takılınmasından sorun yaşamayan kadın varken, gelip sana mı kafa takacak.
Eğlenmene bak...

Vallahi ben bile özendim, bekar olsam da arkadaşlarım ile tatil yapsam.
Bu günler geri gelmez, inan seneye daha uzun isteyeceksin aynı tatilden...

valla kafa dengi biriyle kız kıza tatil candır..çok çok eğlenın..birileriyle tanışadabilirsiniz neden olmasın..
sadece alkol konusuna dikkat:)ne olur ne olmaz

klasik aile cevabı,ailemden çok duyduğum için(düşünün okul pikniklerine bile gidemezdim,lisedeyken)kendi çocuğuma asla söylemedim.arkadaşlarını iyi seçersen,etrafında iyi olur di mi?ha anne baba olarak çocuğunuz için illaki endişelenirsiniz ama
bu söz bana çok itici geliyor.
aileniz çok ileri görüşlüymüş,tebrik ederim onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…