Kız kıza tatil

senaryo şu : otel çalışanlarında yedek anahtar vardır biri kafayı takar size birinci senaryo, ikincisi birileri bize musallat olur takip eder gece rahatsız eder filan
Ahahahah yok artık
Şahane bir tatil gecirmenizi diliyorum.
Bizde yapacaktık bu sene. Hatta şu an yeni dönmüş olacaktık ama ikna aşaması zorladı bizi seneye erteledik:)
Hiçbir şey olmaz korkmayin emin olun çok eğlenceli ve asla unutulmayacak bir tatil olacak sizin için. Bolca fotoğraf çekin size onerim ise enerji içeceği .
Uyumaya her zaman vakit bulunuyor az uyku çok eğlence diyorum :)
Sevgiler

Benim de tatile ihtiyacim var ben de geleyim mi:)) Alkolden uzak dur . Cok tirsiyorsan geceleri cikma. Geceleri cikiyorsan ictigin seylere dikkat et. Konusmaya calisan olursa uygun bi sekilde reddet. Ne cok tersle , ne de fazla muhattap ol.

Eglenmene bak , bi daha bulamazsin belki. Iyi tatiller.

Senelerce kız kıza tatil yaptım, yurtdışı bile yaptık iki kız. Üstelik hep yaz tatili olduğu için gece de çıktık dışarı.

Biraz temkinli olup gözünüzü açık tutarsanız yeter bence.

Bir de barda açık içki (votka vs) içmeyin. Kapalı şişe bira alın ve kendiniz alın, ağzı açık gelmesin. Sahte içkiden ilaca bir sürü sıkıntısı var maalesef.

siz kendinizi bildikten sonra hiç bişeycikler olmaz anne baba genelde kötüsünü düşünür sen keyfine bak sağ salim dön mutlu ol :)

ne olcak ya ben kız arkadaşlarımla yurt dşına bile çıkıyorum . ne var bunda. zaten belli bir yaştan sonra aileyle çekilmiyor tatil .

Yok tatlım biz içmiyoruz zaten :) ama geceleri yürüyüş filan güzel oluyor ya duruma göre hareket ederiz artık bakarız rahat ortam biz de gezeriz bakarız ıssızlaşıyor otele kaçarız:)

18 yaşımdayken tek başıma 10 günlük yurtdışı tatiline çıkmıştım. Giderken çok korkuyordum ama sağolsun annemin teşvikleriyle gittim ve hayatımın en güzel tatili olmuştu :) içiniz rahat olsun bence çok eğleneceksiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…