Kız mi erkek mi?

Ela_12

Kadın..Aşka vurgun,deli sarmaşık..
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
619
545
53
Merhabalar arkadaşlar ben hamileligimde bugün e kadar 5 kilo aldım.Karnimi görenler erkek mi diyor hep.Hayır iki Dr da kız dedi diyorum.Ama cirkinlesmemissin aksine daha guzellesmissin,bence erkek diyorlar.Ben de hep kız hayal ediyordum.Kızkardeşim yok bana arkadaş olacak diyorum.Ama drlar in yanilma payi olabilir mi? Bir tanesi %100 kiz dedi.Karnım sivri çoğu şeyi pembe aldım.Sizin etrafinizda kızı olanlar cirkinlesiyor mu?

31 haftalık olmuşsun canım artık çok nadir olsa gerek kız denip sonradan erkek çıkması özellikle bu zaman kadar hep kız dendiyse

Karnıma baktılar erkek dediler. Yüzüme bakıp guzellesmissin dediler ki bende öyle hissediyodum. Sonuç kız.

Yok bacım inanma , üçüncü oğluma hamileyim şuan, sadece ilk oğlumda güzrlleştim ikincisi içler acısı , şuanda evlerden ırAk modunda çirkinleşiyorum.
Şimdide oğlun güzel olcak ondan çirkinleştin diyorlar, yanılma payının olacağı haftayı geçmişiniz bence...

Yüreğime su serptiniz sağlıklı olsun da sorun değil cinsiyeti sadece işte çok hayal kurdum öyle alistirdim kendimi çok sasiririm die düşündüm :) hayırlı dogumlar..

Yüreğime su serptiniz sağlıklı olsun da sorun değil cinsiyeti sadece işte çok hayal kurdum öyle alistirdim kendimi çok sasiririm die düşündüm :) hayırlı dogumlar..
Amiin hepimize inşallah. Rabbim kolaylıkla kavuştursun yavularımıza

Böyle batıl inançlara inanmayın. Annemden hatırlıyorum çok net erkek kardeşime hamileyken yüzünde bir sürü leke çıkmıştı ne kadar çirkinleşti demiştim :) inanmayın herkesin dediğine. Benim de kafamdan tuz attı kv erkek diye tutturup duruyor halbuki dr kız dedi. Evet tabi ki yanılma payı da olabiliyor ama göbeğin şöyle,yüzün çirkinleşmedi,erik mı yiyosun tatlı mı gibi şeylere kulak da asma..

Bi tanıdığıma geçen haftaya kadar yani 32.haftasına kadar kız dediler daha bu hafta erkeğe döndü

Ben de cok az kilo aldim. Bana da herkes cirkinlesmedin. Yuzunde leke yok diyor ama ben goruyorum yuzumde kismen lekeler mevcut. Karnim da sivri ve kucuk. Cok kisi erkek dedi. Doktorum yuzde yuz kiz dedi. Tabiki en dogrusunu Rabbim bilir ancak ben de kiz hissediyorum. Bence takma kafana baskalarinin dedigini. Kizlarimiz gelecek hayirlisiyla.

Canim ben doğum yaptım kızim oldu :) erken gelmek istedi meleğim 37+6 da :) darısı sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…