Doğuma Hazırlık Kız mı erkek mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
o erkek bebek kız bebek hesaplamalarını hiç bilmiyorum kızlar.Ovulasyon pozitif göründüğü gün ve ertesi gün ilişkiyle hamile kaldım. 11. haftada cinsiyet erkek dediler.
10.12.14.günleri degerlendirdim 14. Gün yumurtlama gunumdu canim şuan bende hamileyim bakalim cinsiyetimiz ne olacak

Sen ogrenmissin canim cinsiyeti hayirli olsun inş.bizlerde öğreniriz biran önce insan merakta kaliyor
Normal rutinde ise bir değişik durum yok ise erkek bebekler 11.haftadan itibaren gösteriyormuş kendini. o haftalarda giderken çikolata yiyip girin ultrasona :) kız bebekler de 16. haftaya doğru gösteriyor.

merhaba Arkadaşlar,
kulübe yeni üye oldum :) Şuan 12+6gün hamileyim ve 12+2 gün yapılan kontrolde doktorum cinsiyeti görmesine rağmen benimle 1 ay sonraki kontrolde paylaşacağını söyledi. Sizce erkek mi? kız olduğunda da kolay ayırt edebiliyorlar mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…