kız mı

Peki sevgiliniz ne dedi? Kös kös dinleyip tımım annecim mi dedi. Bas tekmeyi şu gereksize. Kadının ağzının çerçevesi yok oğlu da laf taşıyan pasifin teki. Anne ağzını topla diyemedi mi? Bu saygı duyulcak bişey değil hanımefendi. Gelmiş gevrek gevrek laf taşıyo. Siz engelleyin her yerden. Ulaşmaya çalışırsa söyleyin bunları. Gevrek gevrek laf taşıyan anasına saygı adı altında beni koruyamayan insanla işim yok hadi s....r de kapat suratına

merhaba önceki şifremi unuttuğum için yeni bir hesap açtım. buradaki objektif yorumları sevdiğim için sizinle bir problemimi paylaşmak istiyorum. 9 aylık bir ilişkim var. ilişkimiz süresince annesi bana karşı oldukça önyargılıydı. bense konusunu dahi açmadım ve hiçbir şekilde saygısızlığa yol açacak herhangi bir şey yapmadım. sonuçta ilişkiyi erkek arkadaşım ve ben yürütüyorduk. bu yaz tatile gitmeye karar verdik ve annesine açtığında ''kız mı kadın mı belli değil'' demiş. çok zoruma gitse de laf üretmeyi beceremediğimden ve kavga etmek istemediğim için şu an için hiçbir şey demedim. sadece yüz yüze konuşmak istediğimi söyledim. ilişkimiz süresince aynı evde baş başa dahi kalmadık. hep kafelerde, bahçelerde buluştuk. hanımefendi her sorunu benim üstüme atmaktan bense her şeyi sineye çekmekten sıkılmadım. herhangi bir şeye sinirlense ''siyabend1 seni bozuyor oğlum bak nasıl seni sinirlendirmiş!!!'' oluyor. akşam 10 oldu mu arıyor eve gel diye. bugüne kadar hiçbir şey demedim ama kız mı kadın mı lafı çok zoruma gitti. görüşlerinizi merak ediyorum ne yapmam gerekir? cevaplar için teşekkürler.
Benim asıl anlamadığım erkek arkadaşınız bunu size nasıl söyler

Valla ben anası yüzünden ilişki bitirdim pişman değilim. Dünyaya 1 kez geliyoruz değil mi? Ayrıca gelip size anlatıyorsa ondan da bi cacık olmaz anasından da. Ha illa ben evleneceğim sonra bosaniriz problem yok diyorsanız siz bilirsiniz

Herkes doğru olani söylesin de, o ne anlarsa anlasın.
Bayan kullanımı doğru da degil zaten.
Ben bayanım denmez. Bayan on hitap.
Bayan Yıldırım gibi..
Asla bayan kelimesini kullanmam ama sizin olduğunuz heryer de bayan kelimesini kullanacağım doğruyu yanlışı sizden öğrenmek gibi bir zorunluluğu yok üyenin kaldı ki konu sahibi de değil bu nasıl bişey ya ? doğru söylensinmiş neyin derdi bu konu nedir ? ne alaka yahu dilbilgisi klavuzu gibi araya girmeyin lütfen

1.si konu basligi ile konunuz cok alakasiz. Bambaska bir sey okuyacagimi sandim.
2.si burda kayinvaliden once takilmaniz gereken bence sevgiliniz. Her ne amacla soylerse soylesin hicbirinde iyi niyet goremiyorum uzgunum.

Asla bayan kelimesini kullanmam ama sizin olduğunuz heryer de bayan kelimesini kullanacağım doğruyu yanlışı sizden öğrenmek gibi bir zorunluluğu yok üyenin kaldı ki konu sahibi de değil bu nasıl bişey ya ? doğru söylensinmiş neyin derdi bu konu nedir ? ne alaka yahu dilbilgisi klavuzu gibi araya girmeyin lütfen

Kadın mi kız mi diye bir soylemin olduğu yerde bayan kelimesini secmekle aynı incelikte yorum yaptım.
Herkes kendi doğrularını yazıyor, isteyen istediğini alır, sizi hiddetlendiren ne?

Ben de konu sahibi değilim. Sizi bağlayan bir durum da yok. Yazmayabilirdiniz, demekki yazmayı secebiliyoruz. Öyle olsa sadece konu sahibini alintilayip, cevap verebilirdik.

Benim olduğum yerlerde istediğiniz kelimeleri seçip kullanma özgürlüğünüz var. Tıpkı benim oldugu gibi.

merhaba önceki şifremi unuttuğum için yeni bir hesap açtım. buradaki objektif yorumları sevdiğim için sizinle bir problemimi paylaşmak istiyorum. 9 aylık bir ilişkim var. ilişkimiz süresince annesi bana karşı oldukça önyargılıydı. bense konusunu dahi açmadım ve hiçbir şekilde saygısızlığa yol açacak herhangi bir şey yapmadım. sonuçta ilişkiyi erkek arkadaşım ve ben yürütüyorduk. bu yaz tatile gitmeye karar verdik ve annesine açtığında ''kız mı kadın mı belli değil'' demiş. çok zoruma gitse de laf üretmeyi beceremediğimden ve kavga etmek istemediğim için şu an için hiçbir şey demedim. sadece yüz yüze konuşmak istediğimi söyledim. ilişkimiz süresince aynı evde baş başa dahi kalmadık. hep kafelerde, bahçelerde buluştuk. hanımefendi her sorunu benim üstüme atmaktan bense her şeyi sineye çekmekten sıkılmadım. herhangi bir şeye sinirlense ''siyabend1 seni bozuyor oğlum bak nasıl seni sinirlendirmiş!!!'' oluyor. akşam 10 oldu mu arıyor eve gel diye. bugüne kadar hiçbir şey demedim ama kız mı kadın mı lafı çok zoruma gitti. görüşlerinizi merak ediyorum ne yapmam gerekir? cevaplar için teşekkürler.
yol yakınken dön
bu annenin çocugu sana çok çektirir
AİLE önemli
ilerde sen bunu yüzüne sölemiycenmi
nden öle konuştun hakkımda diye

Arkana bile bakmadan kaç. Anasının iğrenç zihniyeti bir yana, size bunu yetiştiren boş boğaz oğluyla ömür geçmez. Adam olsaydı anasının ağzının payını verir, gerekirse ömür boyu susardı ama bu denli çirkin sözleri size aktarmazdı.

Annene kız değil kadın deseydin derdim bn onu size gelip soylemesi agzinizi arar gibi olmuş o zihniyetteki aileden uzak durun derim onaneymis acaba ne oldugunuzdan

Back
X